Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: na momencik przed pracą -widzę że 800 też pękło :>[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 21:27_________________________________________________

tak z moją będę :naughty:

:hi:Robert :>

ok czyli dopisujemy do listy dwie osoby :good:

Ja też jak zawsze będę -z córką (jeszcze ani jednego nie opuściłem :cool1: :cool1:)
  • Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Ja też jak zawsze będę -z córką (jeszcze ani jednego nie opuściłem :cool1: :cool1:)

Ale mowa o "Sękatej" a nie o spocie :cool1:

Opublikowano

widzieliście seves sie zapisał na BT i ma nawet zaliczke zapłaconą ale jest na liście rezerwowych :(

Opublikowano

widzieliście seves sie zapisał na BT i ma nawet zaliczke zapłaconą ale jest na liście rezerwowych :(

No to kurna mógł dać znać chociaż , wcale się już nie odzywa , chyba nas nie lubi już :mysli::thumbdown:

[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 22:15_________________________________________________I tak apropo BT spójrzcie w ten wątek na sam dół (wątek z zeszłorocznej BT) http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=108423.0 , większość pokoi to pokoje 4-osobowe , więc dobrze byłoby się zgadać kto z kim w pokoju będzie bo inaczej Jarko może przydzielić pokoje według jego uznania :gwizdanie:

Opublikowano

No to kurna mógł dać znać chociaż , wcale się już nie odzywa , chyba nas nie lubi już :mysli::thumbdown:

chyba tak :disgust:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 22:19_________________________________________________ja tam chce 2-osobowy :decayed:

Opublikowano

ja tam chce 2-osobowy :decayed:

no ja też :cool1: a nawet każdy by chciał , ale wiesz jak jest ... :kwasny:

Opublikowano

ja tam chce 2-osobowy :decayed:

no ja też :cool1: a nawet każdy by chciał , ale wiesz jak jest ... :kwasny:

no wiadomo może trzeba byłoby mu napisać już z taką informacją :gwizdanie: :)

Opublikowano

Ja mogę w 4 być .

Opublikowano

Jutro do południa dzwonię do "Sękatej" i potwierdzam zamówienie stolika ( będzie to jeden duży stolik ) kto się nie "zgłosił" do tej pory trudno - po ptokach :gwizdanie:

Opublikowano

Chyba Kasia się zgodzi :decayed:.

Opublikowano

no wiadomo może trzeba byłoby mu napisać już z taką informacją :gwizdanie: :)

Pisz , ale specjalnie to napisałem , żeby był czas na takie czy inne PW do Jarka :wink4:

[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 22:27_________________________________________________

Ja mogę w 4 być .

Ja wolałbym być w dwójce wiadomo , jak każdy , ale jak się nie da no to trudno , będziemy w czwórce , więc trzeba byłoby się dogadać kto z kim chciałby być , bo inaczej możemy być z kimś kogo w ogóle nie znamy

[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 22:29_________________________________________________

Chyba Kasia się zgodzi :decayed:.

:gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

:decayed:

[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 22:29_________________________________________________Na którą zamówić tą pizzerię ? 18:30 czy 19:00 :?: :?: :?: :?: Ja osobiście wolałbym na 19:00 , więcej postoimy na spocie :mysli:

Opublikowano

Na którą zamówić tą pizzerię ? 18:30 czy 19:00 :?: :?: :?: :?: Ja osobiście wolałbym na 19:00 , więcej postoimy na spocie :mysli:

ja wolałbym szybciej :>

Opublikowano

Na którą zamówić tą pizzerię ? 18:30 czy 19:00 :?: :?: :?: :?: Ja osobiście wolałbym na 19:00 , więcej postoimy na spocie :mysli:

ja wolałbym szybciej :>

OK , to na razie w głosach 1:1 :wink4: , czekam na następne propozycje :gwizdanie:

Opublikowano

Ja też szybciej, S8 nie mam zamiaru się bujać po wsi :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

1:2 :disgust:

Opublikowano

Ja Was pogodze :wink4::mysli:, ja sie dopasuje :decayed: .

:polew:

Opublikowano
  • Autor

:hi: z rana

Ja wolałbym być w dwójce wiadomo , jak każdy , ale jak się nie da no to trudno , będziemy w czwórce , więc trzeba byłoby się dogadać kto z kim chciałby być , bo inaczej możemy być z kimś kogo w ogóle nie znamy

o to się nie bój i tak śląsk będzie miał całe jedno piętro więc pokoje będą dzielone wg. regionów :wink4:

a tak na początek dnia utworek który wpada w oko....... yyyyyy znaczy ucho :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

:bry:

auto umyte na spota :?: :decayed:

Opublikowano

:bry:

auto umyte na spota :?: :decayed:

u mnie pada deszcz, ale zobaczymy jak będzie w Bielsku, bo zaraz jade na uczelnie, to wtedy umyję :wink4: