Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

to dobrze się domyślasz :>

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Raz jeszcze dzięki za wczoraj (teraz to juz chyba na trzeźwo dziękuję :wink4: :gwizdanie:).

Ci ,którzy myśleli ,że wczoraj esą pojeżdżą to się chyba rozczarowali :decayed: .

Robert dzięki za wspólne :drunk: . Co do BT jedno jest pewne.....lekko nie będzie . :kox::wink4:

Opublikowano

Raz jeszcze dzięki za wczoraj (teraz to juz chyba na trzeźwo dziękuję :wink4: :gwizdanie:).

Ci ,którzy myśleli ,że wczoraj esą pojeżdżą to się chyba rozczarowali :decayed: .

Robert dzięki za wspólne :drunk: . Co do BT jedno jest pewne.....lekko nie będzie . :kox::wink4:

No na pewno lekko nie będzie :wink4:

Opublikowano

Rybnik :hi:

Opublikowano
:bry::hi:
Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

Dziękuję wszystkim za spota, było bardzo sympatycznie :wink4: Miło było mi choć część z Was poznać :)

No i oczywiście przepraszam wszystkich tych, którzy zawiedli się co do mojej osoby i w ogóle... mam nadzieję, że to nie przeszkodzi w takich normalnych już układach... :kwiatek:

Wilma miło było poznać i mam nadzieję, że teraz już skończą się co poniektóre tematy :cool1: (jeśli wiesz co mam na myśli)

No wiadomo, że koniec to był - widać po profilu nie :good: i też miło było mi Ciebie poznać :)

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za spota, było bardzo sympatycznie :wink4: Miło było mi choć część z Was poznać :)

No i oczywiście przepraszam wszystkich tych, którzy zawiedli się co do mojej osoby i w ogóle... mam nadzieję, że to nie przeszkodzi w takich normalnych już układach... :kwiatek:

Wilma miło było poznać i mam nadzieję, że teraz już skończą się co poniektóre tematy :cool1: (jeśli wiesz co mam na myśli)

No wiadomo, że koniec to był - widać po profilu nie :good: i też miło było mi Ciebie poznać :)

No masz szczęście , że zdobyłaś się na chociaż tyle odwagi i się przyznałaś - szkoda , że tego nie zrobiłaś LIVE :confused4:

Ja "wybaczam" ale nie wiem jak reszta :rolleyes:

Opublikowano

Robert... a co ja miałam zrobić live skoro zrobiłeś, to za mnie... hum? :cool1:

Nie wiem czy pamiętasz, ale mówiłam, że chcę to zrobić sama...

Opublikowano

Robert... a co ja miałam zrobić live skoro zrobiłeś, to za mnie... hum? :cool1:

Nie wiem czy pamiętasz, ale mówiłam, że chcę to zrobić sama...

Ale ja nic przecież nie zrobiłem :mysli:

Miałaś okazję do tego , wstać i powiedzieć wszystkim , że to byłaś Ty :cool1:

Opublikowano
:hi: :hi: witam wszystkich,dzięki za spota żałuję, że nie mogłem zostać dłużej, co do Wilmy to jestem rozczarowany, choć byłem pewny, że to blef to w głębi duszy miałem nadzieje, że jest jakaś Warszawianka :thumbdown: Magda masz minusa za sprawdzaie swojego faceta :gwizdanie:
Opublikowano

Nie wiem jak Ty, ale ja bym wolała, ten temat zakończyć bez niepotrzebnej kłótni i Ty dobrze wiesz czemu :cool1:

Wiem co nawaliłam, a co nie, przepraszam za to i tak jak powiedziałam, mam nadzieję, że wszystko się jakoś ułoży :good:

:hi: :hi: witam wszystkich,dzięki za spota żałuję, że nie mogłem zostać dłużej, co do Wilmy to jestem rozczarowany, choć byłem pewny, że to blef to w głębi duszy miałem nadzieje, że jest jakaś Warszawianka :thumbdown: Magda masz minusa za sprawdzaie swojego faceta :gwizdanie:

A czytałeś Ty moje posty z forum technicznego? To był powód mojego profilu.

I jestem z Warszawy.

Opublikowano

:hi: :hi: ... że jest jakaś Warszawianka

Przecież jest z Wa-wy :wink4:

[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 10:21_________________________________________________

... ale ja bym wolała, ten temat zakończyć bez niepotrzebnej kłótni ...

Ok , ja już się nie odzywam :decayed:

... i Ty dobrze wiesz czemu ...

No tego to nie wiem :mysli:

[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 10:23_________________________________________________Dobra zaraz trza lecieć do roboty :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Nie wiem jak Ty, ale ja bym wolała, ten temat zakończyć bez niepotrzebnej kłótni i Ty dobrze wiesz czemu :cool1:

Wiem co nawaliłam, a co nie, przepraszam za to i tak jak powiedziałam, mam nadzieję, że wszystko się jakoś ułoży :good:

A czytałeś Ty moje posty z forum technicznego? To był powód mojego profilu.

I jestem z Warszawy.

jasne :rolleyes:
Opublikowano

jasne :rolleyes:

A czego tu się można o facecie takiego "tajemniczego" dowiedzieć? Jeżeli to forum motoryzacyjne? :cool1:

Poza tym nie raz przy mnie je otwierał, to co tu takiego do ukrycia?

Z resztą, nie zmuszam nikogo do wiary. Każdy ma prawo do własnych poglądów.

Opublikowano
A czego tu się można o facecie takiego "tajemniczego" dowiedzieć? Jeżeli to forum motoryzacyjne?

Poza tym nie raz przy mnie je otwierał, to co tu takiego do ukrycia?

Z resztą, nie zmuszam nikogo do wiary. Każdy ma prawo do własnych poglądów.

jak dla mnie koniec o tym :wink4:
Opublikowano

Dla mnie też :good: