Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli [b7] czy jak w końcu :bicz2:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dobra powoli A4 ,B7 ,3.0 w klekocie z Q .[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 23:14_________________________________________________i prawdopodobnie z tipem albo w man :?: :mysli: tego nie wiem jeszcze

Opublikowano

dobra powoli A4 ,B7 ,3.0 w klekocie z Q .

:good:

To po łuja pisałeś o A6 :mysli:

Według mnie C6 jest zbyt "kosmiczne" w środku ( ale o gustach się nie dyskutuje ) , wiem siedziałem i jeździłem (2.0 TFSI sedan i 3.0 TDI avant) :decayed:

Opublikowano

kolega z ktorym dzisiaj bylismy szuka A6

Opublikowano

kolega z ktorym dzisiaj bylismy szuka A6

Aaa takie buty :wink4:

A Ty też szukasz ? Już teraz nał :mysli: Czy tak sobie na spokojnie to bierzesz :naughty:

Opublikowano

na spokojnie :wink4: [br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 23:28_________________________________________________moje jezdzi i na razie nie pali mi sie do szybkiej zmiany ale jakbym cos znalazl to bedzie goraco :kox:

Opublikowano

na spokojnie :wink4: [br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 23:28_________________________________________________moje jezdzi i na razie nie pali mi sie do szybkiej zmiany ale jakbym cos znalazl to bedzie goraco :kox:

Dobrze , że masz kumpli w "Magro" , na pewno w takim momencie się przydadzą (a historia serv. to podstawa) :naughty::wink4:

Opublikowano

znajomych trza mieć dziś wszędzie ,to fakt nawet jak chodzi o tak prozaiczną rzecz jak wozidełko :decayed:[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 23:36_________________________________________________dobra Roberto, ja ide nyny bo od 5 na nogach jestem ,a na 8 do pracy znowu,dobrej nocki [br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 23:38_________________________________________________ :hi:

Opublikowano

znajomych trza mieć dziś wszędzie ,to fakt nawet jak chodzi o tak prozaiczną rzecz jak wozidełko :decayed:

no , to nie takie łatwe - kupno wozidełka w dzisiejszych pojebanych czasach , ja mojej szukałem ponad 3 miesiące i jak na razie nie żałuję :decayed: ... poprzednią kupiłem "na szybko - na okazję" przejechałem się i to bardzo :wallbash:

[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 23:39_________________________________________________

:hi:

Nara :hi:

Ja mam ten tydzień znowu na 12:00 :wallbash:

Opublikowano

no , to nie takie łatwe - kupno wozidełka w dzisiejszych pojebanych czasach , ja mojej szukałem ponad 3 miesiące i jak na razie nie żałuję :decayed: ... poprzednią kupiłem "na szybko - na okazję" przejechałem się i to bardzo :wallbash:

genau jak ja i z tym :audi: i z poprzednim żabojadem :sick3:[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 23:42_________________________________________________dobra lece bo padam na pysk :zemdlal:

raz jeszcze :hi:[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 23:44_________________________________________________ :hi: dzień doberek :)

Opublikowano

V Edycja Polarków Klubowych

>> ZAPISY <<

Serdecznie Zapraszam

Opublikowano
:bry::hi:
Opublikowano

HELO :hi:

Opublikowano

:hi: :hi:

No powiem Wam ,że te H4mm3R'owe BLB nawet sobie jedzie :slina:

Musi jechać :naughty::decayed:

Opublikowano
:hi: zdrastwujtie rjebjata
Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

Opublikowano

:hi: :hi:

No powiem Wam ,że te H4mm3R'owe BLB nawet sobie jedzie :slina:

no przy Tobie lekko to autko nie ma :decayed: :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano
Jak jest nieszczelność to już powinno być widać pod ultrafioletem

Gadałem Ci , mi też tak kumpel w Gaszowicach nabił ale nic nie znalazł (bo mam szczelny układ)

masz rację Robert gość ma łeb na karku, poza tym ma nową maszynę do nabijania klimy i ona nabija gaz razem ze środkiem fluorescencyjnym, tylko jego maszyna nabiła mi odpowiednią ilość gazu,czego nie można powiedzieć o innych 3 serwisach, które niestety zaliczyłem
Opublikowano

masz rację Robert gość ma łeb na karku, poza tym ma nową maszynę do nabijania klimy i ona nabija gaz razem ze środkiem fluorescencyjnym, tylko jego maszyna nabiła mi odpowiednią ilość gazu,czego nie można powiedzieć o innych 3 serwisach, które niestety zaliczyłem

mówiłem Andrzejowi , że jak nie poradzą sobie z jego problemem w ASO to niech tam podjedzie (w ogóle nie potrzebnie z tym do ASO pojechał , skasowali go 3 razy tyle )

[br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 09:49_________________________________________________

Eeee tam ... opowiadasz :gwizdanie:

:tongue4: