Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki wszystkim za spota :hi: Tomek dzięki za płytę :good:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zimno bylo hehe

Opublikowano

zimno bylo hehe

nie było niczego na rozgrzanie ? nie wierzę :tongue4:

Opublikowano

cos bylo ale kierowcy brak :gwizdanie:

Opublikowano

Dzięki wszystkim za spota i za "pogawędki przy pizzy" :good::decayed:

Opublikowano

Opublikowano

:decayed:

[br]Dopisany: 15 Styczeń 2011, 21:44_________________________________________________Dla wszystkich kobiet co były na spocie :decayed: ... (oprócz Tomka) :wink4:

jedna z moich ulubionych , jak jestem w " tym miejscu " .... :decayed:

[br]Dopisany: 15 Styczeń 2011, 22:21_________________________________________________A to mój nr. ONE :decayed:

Top One - Ciao Italia (Opole 92)

- a tu troszkę nowsza wersja

i prosiłbym , żeby to wszyscy "męscy użytkownicy" puścili swoim połowicom ... ( będzie święty spokój ) :decayed:

:naughty: :naughty: :naughty:

- A tu coś od "starego" ( czyli mnie ) , kobiety to lubią :kox: .... ( boli pipka :kox: :gwizdanie: )[br]Dopisany: 15 Styczeń 2011, 22:24_________________________________________________

A tu maszyna Wilmy >>>

Opublikowano

Dzieki za spota , :good: :>

Opublikowano

:hi: no ja również dziękuję za spotkanie Wszystkim :) a zwłaszcza Wilmie-miło było poznac warszawiankę aaaaa i bym zapomniał dzięx za przejażdżkę Twoją S8 :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 16 Styczeń 2011, 01:54_________________________________________________

:decayed:

[br]Dopisany: 15 Styczeń 2011, 21:44_________________________________________________Dla wszystkich kobiet co były na spocie :decayed: ... (oprócz Tomka) :wink4:

jedna z moich ulubionych , jak jestem w " tym miejscu " .... :decayed:

[br]Dopisany: 15 Styczeń 2011, 22:21_________________________________________________A to mój nr. ONE :decayed:

Top One - Ciao Italia (Opole 92)

- a tu troszkę nowsza wersja

i prosiłbym , żeby to wszyscy "męscy użytkownicy" puścili swoim połowicom ... ( będzie święty spokój ) :decayed:

:naughty: :naughty: :naughty:

- A tu coś od "starego" ( czyli mnie ) , kobiety to lubią :kox: .... ( boli pipka :kox: :gwizdanie: )[br]Dopisany: 15 Styczeń 2011, 22:24_________________________________________________

Widza Robercik ,że prawdziwy z Ciebie diskopolomen :naughty::kox: :kox: :decayed:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2011, 01:56_________________________________________________Jesteś szalona rządzi-zwłaszcza na weselach :cool1:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2011, 01:58_________________________________________________

zimno bylo hehe

Wez kurtawe następnym razem :> :>[br]Dopisany: 16 Styczeń 2011, 01:59_________________________________________________pisałem Robcio ,że Jestes szalona rządzi-zwłaszcza na weselach [br]Dopisany: 16 Styczeń 2011, 02:03_________________________________________________cosik sie p.....doli ten opis-raz wszystko widac ,a raz same cyferki :disgust:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2011, 02:05_________________________________________________ dosc tego kompa trza isc nyny :kox: :gwizdanie:
Opublikowano

:hi:

Siemanko ,Robert zyjesz :> ?

Opublikowano
  • Autor

również dzięki za spota i liczne przybycie :notworthy: myślę że z 12 autek było :good:

Wilma miło było poznać i mam nadzieję, że teraz już skończą się co poniektóre tematy :cool1: (jeśli wiesz co mam na myśli)

Wrzosu następnym razem nie zapomnij kurtki :decayed:

Opublikowano
:bry::hi:
Opublikowano

Hi

No tak uszy mnie piekły na weselichu jak pisaliście o Basi i o mnie (kurna powiem jej i macie wp***dol) :evil:

Moja propozycja jest taka że na BT wódy nie biorę bo zaopatrzenie robi deks z Wilmą . AMEN :good:

A teraz leca na poprawiny i dotankować bo walymy Stocka i dzisio mi nic nima, tak że Pany zdrówka życze bo dopiero jutro byda mógł cos napisac jak nie bydzie delirki. :drunk:

Opublikowano

hello Synki :hi:

i... :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

nosz kur jakos bylem pewien ze spot jest dzis :confused4:

Opublikowano

hello Synki :hi:

:hi: :hi:

[br]Dopisany: 16 Styczeń 2011, 13:21_________________________________________________

nosz kur jakos bylem pewien ze spot jest dzis :confused4:

przecież pisze jak BYK 15 :cool1:

Opublikowano

przecież pisze jak BYK 15 :cool1:

no wiem ze pisze ale nie czytalem, nie wchodzilem ostatnio tylko pamietalem ze w ten weekend ech :wallbash:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

obiadek ,drzemka po obiadku i może będę monter :gwizdanie:

Opublikowano

:hi: gaziory :kox::decayed:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2011, 14:48_________________________________________________seves się w końcu pojawił :>[br]Dopisany: 16 Styczeń 2011, 14:49_________________________________________________

obiadek ,drzemka po obiadku i może będę monter :gwizdanie:

Arturoo no i w końcu Kto parkował Ci brykę :>