Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to przypadkiem kobieta nie prowadziła? [br]Dopisany: 04 Październik 2010, 14:10_________________________________________________A co lać powinienem? myślałem ,że będzie ok?

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Raczej facet , widać na koniec jak wysiada

[br]Dopisany: 04 Październik 2010, 14:13_________________________________________________

A co lać powinienem? myślałem ,że będzie ok?

G12 , G12+ lub G12++ w Magro 35pln za 1.5 litrowy koncentrat (mieszasz pół na pół z wodą destylowana i masz 3 litry gotowego płynu)

Opublikowano

jak kupiłem audi to był czerwony a na szybko musiałem uzupełnić poziom a,że pod ręką było borygo....[br]Dopisany: 04 Październik 2010, 14:15_________________________________________________to borygo az tak odbiega parametrami od G 12 ?[br]Dopisany: 04 Październik 2010, 14:18_________________________________________________G 12 ++ jest najlepszy?

Opublikowano

Te "+" (plusy) to jakieś wymogi co do ekologii im ich więcej tym płyn bezpieczniejszy dla środowiska naturalnego , teraz w ASO kupisz tylko z "++"

Opublikowano

:hi: po robocie

może też się wybiorę z wami w piątek na spota do Gliwic ale jeszcze nie wiem :sick3: jak mam z budą :wallbash:

Opublikowano

:hi:

ja dziś wziąłem UŻETA :kox:

Opublikowano

:hi:

co do zamowienia u Tom'a to spokojnie mozemy sie wstrzymac tydzien :wink4:

Opublikowano
:hi: Arek,Daniel [br]Dopisany: 04 Październik 2010, 16:57_________________________________________________Na spota gliwickiego wyjazd spod Tesco rybnickich spotów? Coraz bardziej chce mi się jechać jak widzę ilość chętnych do wyjazdu :good: Jak ktoś ma ochotę pograć w nogę dziś od 17:30 na sali w Gaszowicach to zapraszam :cool1:
Opublikowano

Arek ja już dostałem odpowiedź od TOMka i jestem za kupnem zestawu + filtr paliwa. :naughty:

Kiedy się dogadamy?

Próbowaliście uruchomić Etkę z tymi plikami konfiguracyjnymi?

Opublikowano

Ja na razie Wiesław nie próbowałem odpalać bo mi działa ta moja :wink4: Jedno wiem - nie mam dysku F

Opublikowano
Arek ja już dostałem odpowiedź od TOMka i jestem za kupnem zestawu + filtr paliwa.

olej Motul czy Shell :?:

zreszta dogadamy sie na spocie

:no:

Jak ktoś ma ochotę pograć w nogę dziś od 17:30 na sali w Gaszowicach to zapraszam

szkoda ze nie gdzies blizej :confused4:

Opublikowano

Ale masz daleeeeko do Gaszowic :gwizdanie:

Opublikowano

Arek ja już dostałem odpowiedź od TOMka i jestem za kupnem zestawu + filtr paliwa. :naughty:

Kiedy się dogadamy?

wiesiek właśnie to robię :confused4:
Opublikowano

Ale masz daleeeeko do Gaszowic :gwizdanie:

no stary wiesz ile ja musze dzielnic Rybnika przejechac aby do Gaszowic dojechac :cool1:

:tongue4:

Opublikowano

no stary wiesz ile ja musze dzielnic Rybnika przejechac aby do Gaszowic dojechac :cool1:

no dużo :zyzol:

[br]Dopisany: 04 Październik 2010, 19:42_________________________________________________Wiesiek mam stację dysków "F:" ale to chyba napęd wirtualny od "DAEMON TOOLS'a" :mysli:

[br]Dopisany: 04 Październik 2010, 19:45_________________________________________________

o ty świntuchu ...

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Jedno wiem - nie mam dysku F

Tam jest na kilka liter dysków.

olej Motul czy Shell :?:

zreszta dogadamy sie na spocie

Do silnika wchodzi chyba 3,8 l i właśnie się zastanawiam :mysli:

Na naszym spocie?[br]Dopisany: 04 Październik 2010, 19:47_________________________________________________

[br]Dopisany: 04 Październik 2010, 19:45_________________________________________________

o ty świntuchu ...

:polew: :polew: :polew:

:evil:

Opublikowano

A ile chciał za Shell'a ?

[br]Dopisany: 04 Październik 2010, 19:49_________________________________________________

o ty świntuchu ...

a Ty co nic teges :kox:

:jaaaaa:

Opublikowano

[quote name=robert.

:jaaaaa:

[/quote] no to święty czas :tongue4:

Opublikowano

no to święty czas :tongue4:

Dobra to idę ... :sexinbed: