Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SWD sieje pogrom w NL :polew:

A-rek które fele od Nosba chciałeś kupić ? te od porsche które miał w tej czarnej b5 ???

ano :>

[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 19:07_________________________________________________Arturoo zapomniałeś dodać jednej pozycji do listy :wink4:

Wrzosu szukaj okazji na:

- tylne lampy polift avant

:decayed:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

SWD sieje pogrom w NL :polew:

A-rek które fele od Nosba chciałeś kupić ? te od porsche które miał w tej czarnej b5 ???

ano :>

[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 19:07_________________________________________________Arturoo zapomniałeś dodać jednej pozycji do listy :wink4:

Wrzosu szukaj okazji na:

to były 19' ja ? podeślij na pw hał macz za nie chciał :wink4:

Opublikowano
to były 19' ja ? podeślij na pw hał macz za nie chciał

w dziale sprzedam jest ogłoszenie :wink4:

Opublikowano
arku, widzialem chyba dzis twoja fure w jankowicach. kierowala jakas pani

możliwe bo Natalia leciała na Boguszowice :wink4:

no ładne, ładne. też o nich myślałem :naughty:

Opublikowano
:good: graty
Opublikowano
arku, widzialem chyba dzis twoja fure w jankowicach. kierowala jakas pani

możliwe bo Natalia leciała na Boguszowice :wink4:

no ładne, ładne. też o nich myślałem :naughty:

gratulejszyn Prezesie :naughty: :naughty: :naughty:

kurcze w sumie gdyby tak zjechał do 2300 razem z oponkami 19" jak pisze że mają 5,5 mm... hm cena godna zastanowienia... bo naprawdę wygląd jest :kox: :kox: :kox: tylko już mi Cię żal na wodzisławskiej :decayed: :gwizdanie:

Opublikowano

no i popatrz znowu na mnie wypadło :decayed:

jeszcze 99 stron i pierwszy tysiąc za nami :kox:

Opublikowano

Wrzosu szukaj okazji na:

ledy :kox::decayed:

Opublikowano

dscf5155a.jpg

dscf5154z.jpg

:kox: :kox: :kox:

w ogóle miał tą padlinkę wykoksowaną w piździec :good::kox:

Opublikowano
kurcze w sumie gdyby tak zjechał do 2300 razem z oponkami 19" jak pisze że mają 5,5 mm

taką sumę zaproponowałem bo oponki tak na sezon wystarczą :)

Opublikowano

taraz inna beczka. jak myslicie. bedzie egip w sierpniu? :decayed: myslalem wycieczke wykupic. tylko czy tam cos jeszcze bedzie :mysli:

Opublikowano

no i popatrz znowu na mnie wypadło :decayed:

jeszcze 99 stron i pierwszy tysiąc za nami :kox:

co za niefart ,a do bt nie jedziesz :decayed:[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 19:27_________________________________________________może jednak :mysli::naughty:

Opublikowano

taraz inna beczka. jak myslicie. bedzie egip w sierpniu? :decayed: myslalem wycieczke wykupic. tylko czy tam cos jeszcze bedzie :mysli:

na pewno będą jakieś w 5 gwiazdkowym czołgu :D all inclusive z szarikiem włącznie, a arabski gustlik Ci będzie bimber pędzić :decayed:[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 19:32_________________________________________________mimo wszystko pomimo okazji cenowych jakoś bym się tam nie pchał... niby kurorty dla turystów są zamknięte na zewnątrz i może się sytuacja do wakacji ustabilizuje, ale za wielkie ryzyko nie warte ewentualnych konsekwencji moim zdaniem :wink4:

Opublikowano

pełna profesjonalizmu pomoc w podjęciu decyzji :decayed:[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 19:35_________________________________________________przed dopisaniem :wink4::decayed:

Opublikowano

na pewno będą jakieś w 5 gwiazdkowym czołgu :D all inclusive z szarikiem włącznie, a arabski gustlik Ci będzie bimber pędzić :decayed:

bimberek hmm :good: jesli dobrze przegonion :kox: tylko te czolgi odpadaja, hah. mielismy jezcze w planach wlochy gdzies jakies kempingi, czy cos. tylko to juz samochodem na wlasna reke[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 19:36_________________________________________________naszego morza mam dosc. bylem chyba 4 razy z rzedu z czego 3 razy wracalem z popodbijanymi oczami :kox:

Opublikowano

na pewno będą jakieś w 5 gwiazdkowym czołgu :D all inclusive z szarikiem włącznie, a arabski gustlik Ci będzie bimber pędzić :decayed:

bimberek hmm :good: jesli dobrze przegonion :kox: tylko te czolgi odpadaja, hah. mielismy jezcze w planach wlochy gdzies jakies kempingi, czy cos. tylko to juz samochodem na wlasna reke[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 19:36_________________________________________________naszego morza mam dosc. bylem chyba 4 razy z rzedu z czego 3 razy wracalem z popodbijanymi oczami :kox:

ja jak pojadę to swoim autkiem gdzieś :) może croatia.

75% wczasów z poobijanymi oczami ? lol taki hajok z Ciebie :decayed: ?

Opublikowano

a tak niepozornie wygląda

:wink4: :>[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 19:48_________________________________________________mnie croatia obrzydła w austrii :sick3:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

a tak niepozornie wygląda

:wink4: :>[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 19:48_________________________________________________mnie croatia obrzydła w austrii :sick3:

to glownie wina kolegow nadpobudliwych :gwizdanie: hehe