andy_sky Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 a policja nie będzie się wp***dalać z radarami
wiesiek3d Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 policja ma być tylko te kratkowane ciule niech znikną nieroby j**ane.
A-rek Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 I zlikwidują straż miejską. Takie rzeczy to tylko w Erze te optymista :>
H4mm3R Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Eee tam na śląsku tragedii z drogami niema, choć jak to w naturze polaka bywa, trzeba ponarzekać [br]Dopisany: 09 Luty 2011, 19:21_________________________________________________W sobote na spocie ma się pojawić nowa B7 Avant
wiesiek3d Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Eee tam na śląsku tragedii z drogami niema, choć jak to w naturze polaka bywa, trzeba ponarzekać [br]Dopisany: 09 Luty 2011, 19:21_________________________________________________W sobote na spocie ma się pojawić nowa B7 Avant Fiu fiu :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 H4mm3R a nie wiesz czy Mervin już jeździ :?:
ROBERT Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 W sobote na spocie ma się pojawić nowa B7 Avant Znajomy Twój ? Niech nie zapomni "wpisowego" :gwizdanie: Jedziemy w tą sobotę po spocie do Czech czy nie ? W niedzielę raczej odpadam [br]Dopisany: 09 Luty 2011, 19:47_________________________________________________ policja ma być tylko te kratkowane ciule niech znikną nieroby j**ane. co tak na straż miejską narzekasz , zrobili Ci fotkę :gwizdanie: a byłeś taki nieuczesany
H4mm3R Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 H4mm3R a nie wiesz czy Mervin już jeździ :?: Tak już jeździ W sobote na spocie ma się pojawić nowa B7 Avant Znajomy Twój ? Niech nie zapomni "wpisowego" :gwizdanie: Jedziemy w tą sobotę po spocie do Czech czy nie ? W niedzielę raczej odpadam Nie, nieznam typa... z Rybnika jest. Co do soboty mi obojętne, ale Artur nie pojedzie... [br]Dopisany: 09 Luty 2011, 19:54_________________________________________________Dodzwoniłeś się do Krzyska, Robert :?:
A-rek Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 Tak już jeździ no to mam nadzieje że też wpadnie
ROBERT Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Dodzwoniłeś się do Krzyska, Robert :?: Nie odbiera Stanley'a jakiś typ od oszustów wyzywa http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=185860.0
wiesiek3d Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 co tak na straż miejską narzekasz , zrobili Ci fotkę :gwizdanie: a byłeś taki nieuczesany A co brat w straży robi :?: Niepotrzebne darmozjady i tyle.
ROBERT Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Tomek dodzwoniłem się , szczyrkej [br]Dopisany: 09 Luty 2011, 20:04_________________________________________________ A co brat w straży robi :?: Niepotrzebne darmozjady i tyle. Nie , robi też na Chwałowicach Ale co , na serio fotoradar :gwizdanie: [br]Dopisany: 09 Luty 2011, 20:05_________________________________________________ Co do soboty mi obojętne, ale Artur nie pojedzie... No to może być w niedzielę , ale nie wiem czy pojadę [br]Dopisany: 09 Luty 2011, 20:06_________________________________________________ Nie, nieznam typa... z Rybnika jest. Skąd wiesz ?
wiesiek3d Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Ale co , na serio fotoradar :gwizdanie: :mysli Foto było dawno jeszcze poprzednią Niunią, ale od urodzenia nie lubię debili.
ROBERT Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Foto było dawno jeszcze poprzednią Niunią, ale od urodzenia nie lubię debili. A mnie właśnie najbardziej rozpierdalają z tymi fotoradarami i "kryjówkami" :wallbash: ... choć jeszcze nigdy ( odpukać ) mnie nie "złapali"
wiesiek3d Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Spróbuj wezwać tych mamlasów jak sąsiad będzie dusił drugiego sąsiada.
H4mm3R Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Tomek dodzwoniłem się , szczyrkej Zaś nie odbiero Co do soboty mi obojętne, ale Artur nie pojedzie... No to może być w niedzielę , ale nie wiem czy pojadę W niedziele to my z Arturem już mamy inne plany ale zawsze możesz też pojechać Nie, nieznam typa... z Rybnika jest. Skąd wiesz ? Bo jo dużo wiem
ROBERT Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Spróbuj wezwać tych mamlasów jak sąsiad będzie dusił drugiego sąsiada. Wiem jak jest Jak jest jakaś większa bójka to siedzą w aucie i dopiero "po wszystkim" wysiadają i zgrywają cwaniaczków ciule [br]Dopisany: 09 Luty 2011, 20:15_________________________________________________ Zaś nie odbiero Przed chwilą z nim gadałem Ale gadam Ci on jak co robi z autami to telefonu nie odbiera , spróbuj troszkę później bo ma chyba na noc , także potem raczej odbierze bo ma taką robotę raczej lajtową ( elektryk na PKS-ie )
ROBERT Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 wp***dolic dziadom Kumpel robił na Policji w "interwencyjnej" czy jakoś tak to mi opowiadał , nieźle mieli przejebane , ale straż miejska i nne "zwykłe psy" to ciule i cwaniaczki ... kumpel przeniósł się do innego wydziału bo nie wytrzymał , a jest z niego niezły misiek :gwizdanie: gadał , że nie raz miałby nóż lub inne narzędzie w brzuchu itp. jak wjechali na mieszkanie
wiesiek3d Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 wp***dolic dziadom Kumpel robił na Policji w "interwencyjnej" czy jakoś tak to mi opowiadał , nieźle mieli przejebane , ale straż miejska i nne "zwykłe psy" to ciule i cwaniaczki ... kumpel przeniósł się do innego wydziału bo nie wytrzymał , a jest z niego niezły misiek :gwizdanie: gadał , że nie raz miałby nóż lub inne narzędzie w brzuchu itp. jak wjechali na mieszkanie A te parchy nawet z auta nie wylezą bo sa zesrani.
Rekomendowane odpowiedzi