Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.ceneo.pl/115423 a to do porównania dla zainteresowanych http://www.good-pneu.cz/Pneu/3555-Dunlop-SP-Sport-MAXX-205-55Z-R16-91Y.html czyli niecałe 295pln - w Polsce taniej tylko trza poszukac Tomaszku :naughty::wink4:

Akurat te co ja mam wychodzą 6zł drożej niż w PL co kupowałem rok temu, ale też słyszałem że gumy zdrożały :gwizdanie:

m3rvin ma tam jakieś znajomości :cool1:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

robert mógłbyś mi sprawdzic nr uszczelki do turbiny CAHA 2009 rok chodzi mi o tą która przykręca do kolektora bo ja w mojej etce nie potrafie znaleśc :mysli:

zara zobaczę :wink4:

Opublikowano

http://www.ceneo.pl/115423 a to do porównania dla zainteresowanych http://www.good-pneu.cz/Pneu/3555-Dunlop-SP-Sport-MAXX-205-55Z-R16-91Y.html czyli niecałe 295pln - w Polsce taniej tylko trza poszukac Tomaszku :naughty::wink4:

Akurat te co ja mam wychodzą 6zł drożej niż w PL co kupowałem rok temu, ale też słyszałem że gumy zdrożały :gwizdanie:

To po znajomosci ile może urwac z ceny? :mysli::naughty:
Opublikowano

robert mógłbyś mi sprawdzic nr uszczelki do turbiny CAHA 2009 rok chodzi mi o tą która przykręca do kolektora bo ja w mojej etce nie potrafie znaleśc :mysli:

zara zobaczę :wink4:

wielkie dzieki :notworthy:

Opublikowano

Diman według mnie między kolektorem a turbiną nie ma uszczelki :wink4: [AVF]/[AWX] ma podobnie :wink4:

19910092.jpg

Opublikowano

Pytanie kieruj do niego :cool1:

Opublikowano

50% :naughty::kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Diman według mnie między kolektorem a turbiną nie ma uszczelki :wink4: [AVF]/[AWX] ma podobnie :wink4:

19910092.jpg

no to widze ze u ciebie w etce tez tak jest jak mi pokazuje nie ma uszczelki u mnie w blb tez tak bylo jak zdjąłem turbinke :gwizdanie: to chyba sie nie daje a myślałem ze zgubilem ja

a co do sprawy drugiej to daje turbawke łacznie z kolektorem bo niby sie tam czyms rórni chociaz ja tam roznicy nie widze :gwizdanie:

dzieki za sprawdzenie :notworthy:

Opublikowano

Prosto z tira :decayed: :decayed:
Opublikowano

19910092.jpg

no to widze ze u ciebie w etce tez tak jest jak mi pokazuje nie ma uszczelki u mnie w blb tez tak bylo jak zdjąłem turbinke :gwizdanie: to chyba sie nie daje a myślałem ze zgubilem ja

a co do sprawy drugiej to daje turbawke łacznie z kolektorem bo niby sie tam czyms rórni chociaz ja tam roznicy nie widze :gwizdanie:

diman to teraz Ci to pojedzie :decayed:

Opublikowano

19910092.jpg

:gwizdanie:

Opublikowano

trzeba jeszcze pod nią "nuty skomponować" :wink4:

Opublikowano

murzyni-mistrzowie lansu :kox:

Opublikowano

no to ma rabaty :naughty::decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 16 Marzec 2011, 23:11_________________________________________________

murzyni-mistrzowie lansu :kox:

fakt :blink:

Opublikowano

Ariel kiełbasa SUPER, wielkie dzięki no i piszę się na następną dostawę :notworthy:

Opublikowano

to ja też w takim razie jak wszyscy zachwalają-idę w ciemno :wink4:

[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 00:11_________________________________________________smyczki pasują tak w ogóle ? Czy uważacie ,że na darmo wydane grosiki :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano

Dobranoc :hi:

Opublikowano
:hi: Wieśku
Opublikowano

dzien dobry :) juz 2 godziny na nogach :o bardzo mnie to cieszy, ze smakuje :D nastepna gruba akcja wedzenia przed swietami :D