Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

i jaką opcje wybieracie co do wyjazdu na BT :?:

Opublikowano

Pospane, ale pogoda :wallbash:

Opublikowano

Pospane, ale pogoda :wallbash:

noo tragedia z ta pogoda :confused4: oby jutro bylo lepiej :) aaa jade po te 17 dzis :naughty: obadam je i albo sobie zostawie albo na handel

Opublikowano

:hi: po robocie

smyczki pasują tak w ogóle ? Czy uważacie ,że na darmo wydane grosiki :gwizdanie: :wink4:

No jak najbardziej pasują :good:Artur dzięki :notworthy: muszę Ci jeszcze kilka złociszy oddać :wink4:

[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 15:26_________________________________________________

i jaką opcje wybieracie co do wyjazdu na BT :?:

Na razie Tomek , Artur i ja ( chyba że jeszcze ktoś chętny ) jedziemy przez Czechy i Słowację :wink4:

Opublikowano

Na razie Tomek , Artur i ja ( chyba że jeszcze ktoś chętny ) jedziemy przez Czechy i Słowację :wink4:

to mogę się z wami zabrać :gwizdanie: :decayed: :?:

Opublikowano

Jak żeś się spytał to chyba ja :wink4::cool1:

:tongue4:

Opublikowano

Jak żeś się spytał to chyba ja :wink4::cool1:

:tongue4:

to o której wyjeżdżacie :?:

Opublikowano

Ale się bawią kacapy jedne ;( :slina:

[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 15:49_________________________________________________

to o której wyjeżdżacie :?:

Jeszcze nie gadaliśmy dokładnie , ja byłbym za ~ 8:00 z Rybnika i jechać w miarę powoli , zatrzymać się gdzieś np. na Słowacji ( będą za***iste miejsca do zwiedzenia/zobaczenia )

Opublikowano

Ja z Arturem rozważam opcje żeby już w czwartek nie jechać :cool1: ale to jeszcze nic pewnego...

Opublikowano

Ja z Arturem rozważam opcje żeby już w czwartek nie jechać :cool1: ale to jeszcze nic pewnego...

Ale jeszcze gdzieś wstąpicie po drodze , czy od razu do BT ?

[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 15:53_________________________________________________Ja też myślałem czy nie jechać już w czwartek lub ( i ) być do poniedziałku

Opublikowano

też byłbym za tym żeby o 8.00 wyjechać ale za czwartkiem to nie jestem :(

Opublikowano

Hej. Moze jechac w czwartek ? :mysli:

Pusciej pod Zakopcem ,drogi spokojniejsze. Pomyslcie.

Miejsca znajdziemy kolo stasindy ,a nie pod białką :wink4:.[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 16:02_________________________________________________Napijemy sie dzien wczesniej zanim te gorole przyjada :decayed: .

Opublikowano

a czemu nie jechać od razu do "stasindy" w czwartek ?

Opublikowano

To co przepalimy w korkach to bedzie na flaszke w czwartek. Ma byc Małysz tam przyjedzie pol Polski :!:[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 16:05_________________________________________________Od razu myslalem do stasindy jechac w czwartek.

Opublikowano

ja chcę załatwić sobie rachunek za ten pobyt ( dostanę cos tam zwrotu z roboty ) ale musi to być z jednego "miejsca" ( mogę tak wykorzystać 4 dni , tzw. weekendówka ) ... poza tym zostanie mi jeszcze 17 dni dofinansowania za wczasy :wink4:

[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 16:07_________________________________________________to jutro pogadam w robocie o urlopie w czwartek , ale nie wiem czy Marzena załatwi ... jak tak to możemy jechać w czwartek rano :wink4: ... trzeba byłoby zadzwonić do "stasindy" i się zapytać czy mają miejsca na ten czwartek itp.

Opublikowano

to jutro pogadam w robocie o urlopie w czwartek , ale nie wiem czy Marzena załatwi ... jak tak to możemy jechać w czwartek rano :wink4: ... trzeba byłoby zadzwonić do "stasindy" i się zapytać czy mają miejsca na ten czwartek itp.

co Ty mosz z tym ranem... nimosz co doma robić :tongue4:

Opublikowano

no to jak jedziecie w czwartek to kapa :confused4: to wybiorę się z SG