blant88 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Parku Lesnym im. Powstancow Slaskich to jest ten park : http://www.parki.org.pl/parki-miejskie/park-lesny-im-powstancow-slaskich-w-radlinie#jqTOC_link11 :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Miejscówka SUPER ale Arku tak myślałem czy tam przypadkiem nie będzie "radlinian" lub innych z "SWD" w tym czasie na grillu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 A może dawna Hajda (Jak się jedzie do Chwałowic)? W Jankowicach też było jakieś fajne miejsce na takie spotkanie. Ewentualnie obok takiej knajpki na Stodołach? ; > Miejsc jest sporo, trzeba tylko pomyśleć a robert dobrze mówi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Spróbuje załatwić jeszcze na GZELU w Rybniku na tzw. "Rymeroku" - wynajem na cały dzień kosztuje ~ 50 pln ( NIE DLA KAŻDEGO Z OSOBNA TYLKO ZA CAŁOŚĆ !!!) - teść zna właściciela , spróbuje to załatwić ale może być już zajęte Jest prąd , czajniki , duży grill , można zrobić ognisko (rożno) , ławki , sporo miejsca na autka , można połowić rybki ( za dopłatą ) , no i mamy zarezerwowane na całą dobę także można się zjeżdżać cały dzień ( wiadomo że ilość miejsc jakoś tam jest ograniczona ) [br]Dopisany: 18 Lipiec 2010, 21:57_________________________________________________ Byłem dziś zapytać o ten termin i jest wolne , ale wynajem kosztuje 100 pln Powiedzmy było by nas ~ 20 to zrzuta po 5 pln itd ... Jest tam około 30 - 40 miejsc siedzących pod wiatą , grill , miejsce na rożno itp ... Tzw. "Rymerok" nad zalewem GZEL , ludzie z okolic Rybnika powinni wiedzieć gdzie to jest Na razie nic nie rezerwowałem , ale w każdej chwili może ktoś inny ten termin zająć Czy ktoś by się pisał na coś takiego :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTUR_86 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 No Robert, powiem Ci że to jest nawet dobry pomysł, dużo to nie kosztuje a w sumie miejscówka chyba dobra, ja bym się pisał :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Parku Lesnym im. Powstancow Slaskich to jest ten park : http://www.parki.org.pl/parki-miejskie/park-lesny-im-powstancow-slaskich-w-radlinie#jqTOC_link11 :?: tak to jest ten park i nawet jest tam zdjecie tej altanki Miejscówka SUPER ale Arku tak myślałem czy tam przypadkiem nie będzie "radlinian" lub innych z "SWD" w tym czasie na grillu :gwizdanie: jeszcze nigdy nie spotkalem tam zadnych grup zorganizowanych Robert ja bylbym za "Rymerokiem" ale musielibysmy miec pewnosc ze bedzie nas chociaz z 10 osob albo ryzykujemy i robimy rezerwacje :?: ale rowniez robimy od razu zapisy kto bedzie na 100% na spocie. umiesci sie jakas informacje w pierwszym poscie i wysle sie zaproszenia :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Mi to panowie obojętne mogę jechać tu czy tam ja i tak będę na 100000..% :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 najwyzszy czas dac konkretne info o spocie, wiec gdzie bedziemy grillowac :?: o 18:00 spotykamy sie przy Neste :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztomel Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 najbardziej niepewna jest ilość forumowiczów na spocie więc rezerwacja na "Rymeroku" może okazać się dość ryzykowna, opcja w parku leśnym na trasie do Marklowic jest bardziej "bezpieczna", poza tym o ile się orientuję to samochodami można podjechać bliżej parku i zaparkować je przy lokalu "Leśna Perła" - kiedyś ten lokal był czynny ale nie wiem czy teraz też i czy czasem nie zmienił nazwy. Wtedy zamiast na Neste w Rybniku można się spotkać na stacji paliw "HB CRAB" przy skrzyżowaniu ulic Rybnickiej i Niepodległości na granicy Rybnik/Wodzisław a od stacji do parku i lokalu to tylko 300-400 metrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 najbardziej niepewna jest ilość forumowiczów na spocie więc rezerwacja na "Rymeroku" może okazać się dość ryzykowna, opcja w parku leśnym na trasie do Marklowic jest bardziej "bezpieczna", poza tym o ile się orientuję to samochodami można podjechać bliżej parku i zaparkować je przy lokalu "Leśna Perła" - kiedyś ten lokal był czynny ale nie wiem czy teraz też i czy czasem nie zmienił nazwy. Wtedy zamiast na Neste w Rybniku można się spotkać na stacji paliw "HB CRAB" przy skrzyżowaniu ulic Rybnickiej i Niepodległości na granicy Rybnik/Wodzisław a od stacji do parku i lokalu to tylko 300-400 metrów. Czyli na którą godzinę się umawiamyi gdzie :?: 17:00 ... 18:00 :?: Arek jesteś szefem więc decyduj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztomel Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Arek jesteś szefem więc decyduj zgadzam się z powyższym stwierdzeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Arek jesteś szefem więc decyduj zgadzam się z powyższym stwierdzeniem ze mnie szef jak z koziej........ trąbka ja jestem za tym aby o godz. 18:00 spotkac sie na parkingu pod Neste, o 18:30 wspolny wyjazd jesli komus to nie po drodze to na 19:00 w parku poza tym o ile się orientuję to samochodami można podjechać bliżej parku i zaparkować je przy lokalu "Leśna Perła" restauracja jest czynna wiec lepiej tam nie parkowac, a z drugiej strony to w parku jest zrobiony specjalny parking wiec lepiej jak tam wszyscy zaparkujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Panowie a może jednak zrobimy w Studzience bo moja kobitka zna te miejsce i powiedziała że jest to za blisko drogi chodzi o ten Park Leśny i powiedziała ,że lepiej byłoby zrobić w Studzience jest dużo miejsca do zaparkowania i zamiast grilla możemy zrobić tam ognisko albo jak kto woli może pierw być grill , a później posiedzieć przy ognisku :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Nie zrozumiałem twojej kobiety ale się zgadzam - robimy w Studzience Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decks88 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 na parking pod neste dam rade przyjechac a co do dalszego czasu to nie jestem pewien ile go bede mial no i musze wypoczac jeszcze bo w niedziele jade do brna na wyscigi takze czeka mnie wyjazd z samego rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 no i musze wypoczac jeszcze bo w niedziele jade do brna na wyscigi takze czeka mnie wyjazd z samego rana "wypoczniesz" kolego przy grillu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 sory panowie ze jeszcze nie ma info w pierwszzym poscie ale kompletnie brak mi czasu jutro obiecuje nadrobic i uzupelnic pierwszy post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 A z takim zapytaniem grilla ktoś ma ? czy ognicho robimy ? bo jak ognicho to mogę wsiąść szpikulce :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztomel Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 ja zaczekam na Was w Jankowicach przy dojeździe do VI szybu przed Studzienką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 A z takim zapytaniem grilla ktoś ma ? czy ognicho robimy ? bo jak ognicho to mogę wsiąść szpikulce :> No właśnie :?: A może właśnie lepiej było by "fojerę" zrobić Tylko skąd wziąść drewno I oby pogoda ... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi