Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra leca mamlasy :hi:

:hi:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jo tyż :hi:

Opublikowano

jo tyż :hi:

Opublikowano
  • Autor

no to do jutra :hi:

Opublikowano

no to do jutra :hi:

Opublikowano

Hej,kto pojedzie do BT zobaczy efekty dzisiejszego upalania kakieru :evil: .[br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 22:59_________________________________________________Jade jeszcze wypucowac alu bo od jutra na 17 bede latal z new gumami :decayed:

Opublikowano

Cuber i jarko już tam są i napisali : Przyjezdzamy a tu nie ma miejsca Audicy postawic kox pełny ośrodek ludzików do Piątku do godziny 11-stej shocked shocked shocked[br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 23:19_________________________________________________wiec dopiero co bedzie sie dziać jak wszyscy sie zjada tam :polew:

Opublikowano

Daniel to wstępnie ruszamy 8:30 z pod "Biedronki" na Nowinach , pasi ?

Badboy chyba nie jedzie ( pisałem z nim na PW ) :confused4:

Opublikowano

sam osobiście :?:

A Tomek go pilnował z biczem :bicz2::naughty:

z wiatrówką :naughty: więc był pewny ,że mu nie ucieknę :decayed:[br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 00:57_________________________________________________

No nie wiem o której ten oszołom Tomek będzie w B-B :kox:

Myślę , że jakby był na 10:00 na Orlenie w B-B , to o 9:20-9:30 trzeba byłoby jechać :mysli:

Nie zdążysz na 10

jak o 9 wyjadą to na 9:30 w Pawłowicach będą ,a Tomek też koło 10:00-10:20 będzie to czasu nam nie braknie,akurat wszyscy się zjedziemy :good:[br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 01:03_________________________________________________

sam osobiście :?:

A Tomek go pilnował z biczem :bicz2::naughty:

z wiatrówką :naughty: więc był pewny ,że mu nie ucieknę :decayed:

qrna jutro jego lakier pójdzie pod gąbkę na obrotach ,chyba H4mm3R na straży z kałachem będzie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano
Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 08:44_________________________________________________po robocie na chwilka
Opublikowano

Daniel to wstępnie ruszamy 8:30 z pod "Biedronki" na Nowinach , pasi ?

Badboy chyba nie jedzie ( pisałem z nim na PW ) :confused4:

Jak nie Jedzie to jo jada :naughty:[br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 08:45_________________________________________________Tomek ,to te Wasze furmanki bydom sie swiecic jak psu jaja :gwizdanie: :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 08:47_________________________________________________ robert. Pioter ja mam taki >>> http://www.viaken.pl/pl/viaken-professional/interfejs-vw-audi-skoda-seat-usb-kkl-line-2-linie-k-we-wtyku-obd2-104.html - polecam , śmiga już kilka lat wink4 ... a może warto pomyśleć o czymś z obsługą aut z szyną CAN cool1

Robert a czym sie różni ten kabel od standardu ? [br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 08:53_________________________________________________tego asusa nie biore -wczoraj nasłuchałem sie opinii na jego temat i zwątpiłem -wolę poczekac i zakupic cos lepszego [br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 08:55_________________________________________________ :witch: nyny

Opublikowano

Przed robotą

Robert a czym sie różni ten kabel od standardu ?

A niczym od mojego z Chin za 25 zł, jeżeli ma to być do twojego to taki zwykły wystarczy.

Luknij na alledrogo tam sa takie ,jak będę miał czas to zapodam linki.

Opublikowano
:hi: :hi:

wypasiona bardziej niz moja :kox: tylko silnik z literka A anie B na poczatku :gwizdanie:

Ty to mosz golasa z siedzeniami z RS :decayed:

Opublikowano
:hi: :hi:

wypasiona bardziej niz moja :kox: tylko silnik z literka A anie B na poczatku :gwizdanie:

Ty to mosz golasa z siedzeniami z RS :decayed:

co to godosz :kox: nima tak zle panoczku :tongue4:
Opublikowano