A-rek Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 ide zerknąć co tam Pulaczki wyczyniają z Ekwadorem :> daj znac ile gonią zobaczcie to http://www.smog.pl/wideo/39426/stracila_panowanie_nad_publicznoscia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 nie wiecie jak grali Holendrzy ? ku***a nigdzie tego nie pokazywali tylko na cyfrowym Polsacie :wallbash: a co Ty masz za sentyment do wiatraków [br]Dopisany: 12 Październik 2010, 22:11_________________________________________________4:1 jak narazie do wiatraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 a co Ty masz za sentyment do wiatraków a mam od dawna 4:1 jak narazie do wiatraków już sprawdziłem w google , ale dzięki ale im jebią co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 hello Pany no Arek pieknie mu ten golfik smiga z 10razy te filmiki wlasnie ogladalem .. masakra jakas jak to wyrywa.. ogien z d*py i rury :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Ekwador - Polska 1:0 :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Ekwador - Polska 1:0 :oklaski: :polew: ja nawet nie ogladam :gwizdanie: pewnie mecza ale i tak mam nadz ze wygramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 :polew: ja nawet nie ogladam :gwizdanie: pewnie mecza ale i tak mam nadz ze wygramy dostaną ze 3 : 0 (j**ane geje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Ekwador - Polska 1:0 :oklaski: jestem ciekaw jaki bylby wynik gdyby zamiast naszej reprezentacji grala druzyna gwiazd TVN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 jestem ciekaw jaki bylby wynik gdyby zamiast naszej reprezentacji grala druzyna gwiazd TVN założę się że lepiej zagrała by nawet reprezentacja "A4-Klub Polska - Rybnik" niż te okurwieńce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 jestem ciekaw jaki bylby wynik gdyby zamiast naszej reprezentacji grala druzyna gwiazd TVN założę się że lepiej zagrała by nawet reprezentacja "A4-Klub Polska - Rybnik" niż te okurwieńce hahahahah :polew: dobre Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 jestem ciekaw jaki bylby wynik gdyby zamiast naszej reprezentacji grala druzyna gwiazd TVN założę się że lepiej zagrała by nawet reprezentacja "A4-Klub Polska - Rybnik" niż te okurwieńce to kiedy wybieramy sie na jakiegos "orlika" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 to kiedy wybieramy sie na jakiegos "orlika" możemy kiedy pograć , ale teraz to już raczej gdzieś na hali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 to kiedy wybieramy sie na jakiegos "orlika" No ja bym był ZA nawet mógłbym załatwić drużynę przeciwko nam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 jestem ciekaw jaki bylby wynik gdyby zamiast naszej reprezentacji grala druzyna gwiazd TVN założę się że lepiej zagrała by nawet reprezentacja "A4-Klub Polska - Rybnik" niż te okurwieńce hahahahah :polew: dobre Robert dodam jeszcze - po spotkaniu w "Sękatej Chacie" :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 dodam jeszcze - po spotkaniu w "Sękatej Chacie" :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 to kiedy wybieramy sie na jakiegos "orlika" No ja bym był ZA nawet mógłbym załatwić drużynę przeciwko nam mowisz znasz druzyne pilkarzy z jakies podstawowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 to kiedy wybieramy sie na jakiegos "orlika" No ja bym był ZA nawet mógłbym załatwić drużynę przeciwko nam mowisz znasz druzyne pilkarzy z jakies podstawowki nie ,starszych [br]Dopisany: 12 Październik 2010, 23:06_________________________________________________ Daniel siema Robercik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 mowisz znasz druzyne pilkarzy z jakies podstawowki Arek nie wierzysz w nasze umiejętności po :?: _________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 no ja jestem za jakims sparingiem teraz leca w kime 3mcie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi