Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

toś się wczoraj nie pochwolił że masz wolne :decayed:[br]Dopisany: 11 Październik 2010, 14:20_________________________________________________[quote

bo wczoraj jeszcze nie wiedziałem że nie pójdę :wink4:

:kox:

ale nie miał na stanie 5k jutro ma dowieźć a jak nie to pozostanie mi wybór między 6k albo 4300k.

poczekaj na 5k , bo jest optymalne :wink4:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

toś się wczoraj nie pochwolił że masz wolne :decayed:[br]Dopisany: 11 Październik 2010, 14:20_________________________________________________[quote

bo wczoraj jeszcze nie wiedziałem że nie pójdę :wink4:

:kox:

ale nie miał na stanie 5k jutro ma dowieźć a jak nie to pozostanie mi wybór między 6k albo 4300k.

poczekaj na 5k , bo jest optymalne :wink4:

też tak myślę :wink4:

gdzie Ty robert kupowałes hidy ???

Opublikowano

kupiłem auto to już były, mam kumpla który się bawi w elektryce/elektronice samoch. więc jak chcesz mogę dać ci na niego namiar i sobie z nim pogadasz , ma mi załatwić w najbliższym czasie przetwornice cyfrowe bo te co teraz mam są cały czas z nimi problemy ( mrugają ) :wallbash:

[br]Dopisany: 11 Październik 2010, 15:00_________________________________________________A tak Wiesiek zapier_dalał po to auto wtedy do chałupek i nie słyszał telefonu że już jest sprzedane ...

http://www.youtube.com/watch?v=BDnYDNN68EQ

:tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Czyli to Ty Wiesiek byłeś wtedy po to Audi w Chałupkach :blink: Kur... gdybym to wiedział wcześniej, to Audika by była Twoja, bo ten co to sprzedawał to mój kumpel a ja mu foty na otomoto robiłem :wallbash:

Opublikowano

Czyli to Ty Wiesiek byłeś wtedy po to Audi w Chałupkach :blink: Kur... gdybym to wiedział wcześniej, to Audika by była Twoja, bo ten co to sprzedawał to mój kumpel a ja mu foty na otomoto robiłem :wallbash:

a tak poszła do innego kumpla z Rudyszwałdu ...

Opublikowano

:hi: helo Pany

o no ladnie... pieknie... nasteonym razem jak sie cos znajdzie to trza szukac po forum czyj znajomy sprzedaje :P to sie zaklepie i dopiero potem ruszac w trase :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 11 Październik 2010, 16:26_________________________________________________

Synki sorry ze sie wtrace :P

jaki macie kabel ? :naughty:

:hi:

No ja mam taki >>> http://www.viaken.pl/sklep.php?lang=pl&kat=5&prodid=103 + VAG-COM 311-2 i 409-1 :wink4:

Robert to ladnie poszaleliscie jak musiales dzis uzeta wykorzystac :polew: :polew: :polew:

jaki masz system w kompie? wiem pytalem wczoraj ale mi wylecialo :(

Opublikowano
:hi: po robocie :wink4:
Opublikowano

:hi: Blant

kurde cos chcialem Cie pytac i nie pamietam o co :polew::kox:

Opublikowano

XP :wink4:

Opublikowano

:hi: Blant

kurde cos chcialem Cie pytac i nie pamietam o co :polew::kox:

skleroza nie boli :wink4::tongue4:

Opublikowano
  • Autor

a ja w trakcie roboty :confused4:

Badboy bierz 4300K i masz 100% pewnosc ze i w deszczu i we mgle bedzie dobra widocznosc

Opublikowano

XP :wink4:

iiiiiiiiiiiijjjjjaaaaaaaaa :notworthy:

o ktorej te logi robicie? robicie w ogole?

mam vaga 908 i kabel :D tylko mi nie funguje na moim kompie bo o sterowniki sie pluje

looknalbys czy da sie odpalic na Twoim? :naughty:[br]Dopisany: 11 Październik 2010, 16:49_________________________________________________

a ja w trakcie roboty :confused4:

no to Arek nie zazdroszcze :confused4:

Opublikowano
  • Autor

jeszcze tylko 3 godzinki i do domciu :naughty:

:wallbash:

Opublikowano

jeszcze tylko 3 godzinki i do domciu :naughty:

:wallbash:

:OMG:

przesrane :(

Opublikowano
  • Autor

panowie pamietacie jak wczoraj mowilem wam o tym Maluchu z Rybnika z silnikiem Kawasaki :?: :decayed:

oto dowod :kox:

Opublikowano

:hi: helo Pany

o no ladnie... pieknie... nasteonym razem jak sie cos znajdzie to trza szukac po forum czyj znajomy sprzedaje :P to sie zaklepie i dopiero potem ruszac w trase :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 11 Październik 2010, 16:26_________________________________________________

Synki sorry ze sie wtrace :P

jaki macie kabel ? :naughty:

:hi:

No ja mam taki >>> http://www.viaken.pl/sklep.php?lang=pl&kat=5&prodid=103 + VAG-COM 311-2 i 409-1 :wink4:

Robert to ladnie poszaleliscie jak musiales dzis uzeta wykorzystac :polew: :polew: :polew:

jak będziecie coś kupowali z okolic Chałupek Zabełkowa czy Rudyszwałdu to walić do nas jest 99,9 % szansy że tego kogoś znamy :decayed: bo na trójwsi można powiedzieć każdy każdego zna :>

Opublikowano

o ku#$% Arek ja pier no serio pieknie to brzmi i zapier szybko sie zbiera :tongue4:

prawdziwy koks :kox:[br]Dopisany: 11 Październik 2010, 17:47_________________________________________________

jak będziecie coś kupowali z okolic Chałupek Zabełkowa czy Rudyszwałdu to walić do nas jest 99,9 % szansy że tego kogoś znamy :decayed: bo na trójwsi można powiedzieć każdy każdego zna :>

no :good: teraz juz bedziemy wiedziec :decayed:

Opublikowano

panowie pamietacie jak wczoraj mowilem wam o tym Maluchu z Rybnika z silnikiem Kawasaki :?: :decayed:

oto dowod :kox:

za***ista sprawa też bym takie coś chciał :> :kox: