Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:good:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 844,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie czy mozna przez neta kupic bilety na mecz LEch Juve?

Opublikowano

jakby byly w weekendy te mecze to bym sie na City przejechal ...

Lech liderem w grupie smierci :naughty: ,ciekawe jak dlugo... :mysli:

Opublikowano

wisła traci u siebie 2pkt. :thumbdown:

Opublikowano

wisła traci u siebie 2pkt. :thumbdown:

mecz tak nudny, jakby transmitowali A-klasę, w ogóle - obecna Wisła ma mało wspólnego z Wisłą, która kilka lat temu dominowała w naszej ekstraklasie.

Poziom naszej ligi poszedł :thumbdown: Niby układ w tabeli ciekawszy, w czołówce ciasno, a przoduje Bełchatów i Jaga - kiedyś sytuacja nie do pomyślenia :mysli:

Opublikowano

byłem , widziałem i powiem szczerze że poziom kopaczy Wisły to DNO - żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

byłem , widziałem i powiem szczerze że poziom kopaczy Wisły to DNO - żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jak tak dalej pójdzie to mogą sie pożegnać z mistrzem Polski

Opublikowano

nie mamy z czym się żegnać bo nie jesteśmy mistrzem polski. Z taką grą nie wróżę miejsca lepszego niż 4-6 :gwizdanie: :(

Opublikowano

Po ile były bilety na meczyk Lecha? :mysli: Znaczy ile kosztowały wczoraj :wink4:

Opublikowano

nie mamy z czym się żegnać bo nie jesteśmy mistrzem polski. Z taką grą nie wróżę miejsca lepszego niż 4-6 :gwizdanie: :(

źle sie wyraziłem chodziło mi o to ze możemy jedynie o nim pomarzyć, a z taką grą to miejsce raczej w dole tabeli, jeszcze troche i craxa Nas dogoni bo zaczynają coś klepać składnie

Opublikowano

źle sie wyraziłem chodziło mi o to ze możemy jedynie o nim pomarzyć, a z taką grą to miejsce raczej w dole tabeli, jeszcze troche i craxa Nas dogoni bo zaczynają coś klepać składnie

nie no , teraz to za bardzo przegiąłeś w drugą stronę :decayed: :decayed: :decayed:

Za weszlo.pl :

Po meczu Wisły ze Śląskiem Wrocław piłkarze "Białej Gwiazdy" powinni...

- Kibicom oddać pieniądze za bilety

- Telewizji oddać pieniądze za transmisję

- Telewidzom oddać pieniądze za abonamenty

- Klubowi oddać pieniądze z kontraktów

- Miastu oddać pieniądze za stadion

- Waldemarowi Sobocie oddać gola

A na koniec ZMIENIĆ ZAWÓD.

dziękuję , dobranoc :decayed::hi:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano
  • Autor

Super duet Widzewa też nic wczoraj nie ustrzelił... :thumbdown:

Opublikowano

nie zdążylem obstawić dzisiejszych spotkań i jutrzejsze tez nie dam rady także walkower :naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

Lechia zmiażdżyła wczoraj Legię,więc Wisła nie jest osamotniona w pędzie w dół tabeli.

Opublikowano

Ronaldo byl niesamowity !! , jeden z najlepszych napastnikow w histori footballu. Niestety meczony przez bardzo powazne kontuzje .

Opublikowano

Ronaldo byl niesamowity !! , jeden z najlepszych napastnikow w histori footballu. Niestety meczony przez bardzo powazne kontuzje .

mało jest zawodników, którzy potrafią przebiec połowę boiska z taką dynamiką, mijając przy tym sześciu przeciwników

w chwili obecnej chyba tylko Messi i może C. Ronaldo ( chociaż z niego, taka trochę "cipka", za przeproszeniem)

Szkoda, że R. Giggs coraz starszy - dla mnie jest zaje*isty :)

http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-names-giggs-as-player-of-the-decade

http://www.sportpost.com/video/view/Ryan+Giggs+Goal+FA+CUP+Semifinal+vs+Arsenal+99

Opublikowano