Opublikowano 5 Listopada 201015 l Autor Już przekreśliłem... W trakcie trwania spotkania typowania nie uznajemy.
Opublikowano 5 Listopada 201015 l Jaśko nawaliłeś w nowym zestawie meczy jak Ruski rakiet- po co tak dużo?
Opublikowano 5 Listopada 201015 l Jaśko nawaliłeś w nowym zestawie meczy jak Ruski rakiet- po co tak dużo? zawsze możesz częśc meczy pominąć....poprzeczka musi byc zawieszona wysoko....coraz wyzej
Opublikowano 5 Listopada 201015 l Jaśko nawaliłeś w nowym zestawie meczy jak Ruski rakiet- po co tak dużo? zawsze możesz częśc meczy pominąć....poprzeczka musi byc zawieszona wysoko....coraz wyzej aż z niej spadniesz i będziesz zamykał stawkę
Opublikowano 5 Listopada 201015 l aż z niej spadniesz i będziesz zamykał stawkę na razie zamykam pierwsza trójke
Opublikowano 5 Listopada 201015 l aż z niej spadniesz i będziesz zamykał stawkę na razie zamykam pierwsza trójke dokładnie miałeś piękną 12 kolejkę :kox:
Opublikowano 5 Listopada 201015 l żałuję że przegapiłem pierwsze 3 zestawy. Miałbym gdzieś 250pkt teraz
Opublikowano 5 Listopada 201015 l Autor Jaśko nawaliłeś w nowym zestawie meczy jak Ruski rakiet- po co tak dużo? Zawsze tyle jest. 4 x 5 z najlepszych lig europy + 5 z ekstraklasy + 5 z pozostałych lig. ale cienkie te derby KRK
Opublikowano 5 Listopada 201015 l ale cienkie te derby KRK tragedia :thumbdown:kurrwa jak gra obrona Pasów - płacz i żenada :thumbdown:
Opublikowano 5 Listopada 201015 l zobaczcie bilans bramkowy 3,4.5i 6 drużyny - takie rzeczy to tylko w Polskiej lidze :polew:
Opublikowano 6 Listopada 201015 l no i gol.... wynik trafiłem :gwizdanie: ale wolałbym żeby Cracovia wygrała... w ogóle za ten mecz, oba zespoły powinny powinny mieć -3 pkt PS. bramy nie widziałem bo usnąłem w 90 minucie