Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Większość piłkarzy nie grzeszy inteligencją... :gwizdanie:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 847,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ronaldo jak przechodził do Interu to nie umiał czytać ani pisać :decayed:

Opublikowano

Z drzewa co zlazł :decayed:

Opublikowano

:shocked: ale w piłkę grał wybornie :kox:

Opublikowano

mało tego....w wieku 18 lat jak przeszedł do PSV Eindhoven spał z maskotką (misiem) i sikał w łóżku :decayed:

na potwierdzenie moich słów (ja to akurat z książki wiem biograficznej):

Opublikowano

mało tego....w wieku 18 lat jak przeszedł do PSV Eindhoven spał z maskotką (misiem) i sikał w łóżku :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Peszko do Wisły :naughty:

Opublikowano

kibole Kolejorza Go zjedzą :decayed:
Opublikowano

Co? :shocked: sprawdzone info? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Onetowe plotki... Był do wzięcia za 800tyś, ale mu się kontrakt przedłużył i trza negocjować.

Sam zawodnik nie zaprzecza :naughty:

Opublikowano

Onetowe plotki... Był do wzięcia za 800tyś, ale mu się kontrakt przedłużył i trza negocjować.

Sam zawodnik nie zaprzecza :naughty:

Szacunek, jakby chciał grać w Polsce w tym przypadku w Wiśle, zaraz odezwą się głosy że nie poszło mu w Bundeslidze i wraca.

Jak dla mnie to świetny piłkarz, wielki walczak i niech wraca do Polski :decayed: po Euro pójdzie do lepszego klubu niż Koeln :good:

Opublikowano

to już wiem czemu Cupiał poobniżał Nam(robolom Tele-Foniki) od tego miesiąca pensje pensje ... żeby mieć kase na Wisełke i na transfery :disgust:

Opublikowano

to już wiem czemu Cupiał poobniżał Nam(robolom Tele-Foniki) od tego miesiąca pensje pensje ... żeby mieć kase na Wisełke i na transfery :disgust:

:polew:

Opublikowano

mi tam do śmiechu nie jest .... robiłem do tej pory za 17zł/h + premia ok 500zł .... a teraz będe robić na 13zł/h + premia 200zł + dodatek za weekendy 140zł :wallbash:
Opublikowano

mi tam do śmiechu nie jest .... robiłem do tej pory za 17zł/h + premia ok 500zł .... a teraz będe robić na 13zł/h + premia 200zł + dodatek za weekendy 140zł :wallbash:

czyli w Wiśle będa większe wzmocnienia niż sądziłem :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Żeby Ruuda kupić musielibyście pewnie a 8zł/h pracować :gwizdanie:

Co za wyzysk... Pewnie w comarchu też będą cięcia bo Craxa się utrzymał a profesor sporą nagrodę za to obiecał :rolleyes:

Opublikowano

jak wcześniej Wisła mistrza zdobyła(2008/2009) to przez pół roku premii nie dostawaliśmy żeby na nagrode dla kopaczy było :gwizdanie:

tak to już jest niestety :confused4:[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2011, 10:02_________________________________________________jakby Cupiał sprzedał Wisłe (miał takie zamiary jakiś czas temu) to pewnie w miodzie byśmy pływali :rolleyes:

Opublikowano

Niech biorą ciapę łajzę Adebayora - oby Real go nie wykupił :disgust:

nienawidze tego typa...naprawde to jest taka swinia ze masakra . W dodatku pod kopula on tez ma problemy . A pasuje do tej koszulki Blancos jak swini siodlo ...

No ale Jarko to jest typowy napastnik JOSE Mourinho ... Byl Drogba teraz bedzie Adebayor :wink4:

Jedyny napastnik z prawdziwego zdarzenia ktorego zazdroscilem Jose to byl ... ETO :decayed: bo Milito najlepsze lata ma za soba , stac go bylo na jeden dobry sezon i raczej juz nie bedzie jakims wybitnym graczem .

Opublikowano

Żeby Ruuda kupić musielibyście pewnie a 8zł/h pracować :gwizdanie:

Co za wyzysk... Pewnie w comarchu też będą cięcia bo Craxa się utrzymał a profesor sporą nagrodę za to obiecał :rolleyes:

U nas w mieście jak ktoś ma 10zł/h to już luksus.

A pozostali mówią że ma dobrą prace :wallbash:

Opublikowano
Ariel Borysiuk jedną nogą w Serie A! Udinese Calcio jest zdeterminowane, aby pozyskać młodego legionistę i do finalizacji transferu dojdzie lada dzień.
:gwizdanie:

http://euro2012.onet.pl/reprezentacja-polski/fatalna-atmosfera-w-kadrze-dwa-ciosy-wymierzone-w-,1,4406183,artykul.html

czyżby dni Smudy są policzone :naughty:[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2011, 10:49_________________________________________________

U nas w mieście jak ktoś ma 10zł/h to już luksus.

A pozostali mówią że ma dobrą prace :wallbash:

co za chory kraj....żeby godnie żyć to te 20zł/h powinno być :wallbash: