Opublikowano 25 Sierpnia 201114 l Ostatnio tak, ale w poprzednich sezonach to Lyon był górą . Może i tym razem zatrzymają Real
Opublikowano 25 Sierpnia 201114 l Autor 88- Z innych aren. Dzisiaj 26. urodziny obchodzi Daniel Kokosiński - najbardziej znany polski piłkarz. :polew: :polew:
Opublikowano 25 Sierpnia 201114 l jestem na spacerze z małą, przychodze do domu, a tutaj taki wynik Legii, ja pierdziele
Opublikowano 25 Sierpnia 201114 l Niestety Śląsk nie ma mentalności zwycięzców... :gwizdanie:. Może za rok...
Opublikowano 25 Sierpnia 201114 l Jarko a przypadkiem pierwsza kolejka La Liga nie jest odwołana z racji strajku stowarzyszenia piłkarzy? Wczoraj doszło do porozumienia ale chyba 1 kolejka jest odwołana raczej chyba napewno
Opublikowano 25 Sierpnia 201114 l Ale jaja z tym Trabzonsporem Jak można dać kogoś do LM kto odpadł w el. ? Mogli to jakos inaczej rozwiązać. Dla mnie bezsens. No to Głowacki i Brożki zagrają w LM mimo że awansu nie wywalczyli na boisku. Jakby nie ta afera korupcyjna w Turcji to chyba nawet nie zakwalifikowaliby sie do grupy LE
Opublikowano 25 Sierpnia 201114 l Autor Jarko a przypadkiem pierwsza kolejka La Liga nie jest odwołana z racji strajku stowarzyszenia piłkarzy? Wczoraj doszło do porozumienia ale chyba 1 kolejka jest odwołana raczej chyba napewno Mają grać coś. Stanley przygotował zestaw edycja Dopisany: 25 Sierpień 2011, 23:04 widzę że nie ogarniacie 1-szego posta i typera :gwizdanie: Sam chciałeś zrezygnować, nie wiem po co teraz te uwagi... :gwizdanie:
Opublikowano 26 Sierpnia 201114 l Jarko a przypadkiem pierwsza kolejka La Liga nie jest odwołana z racji strajku stowarzyszenia piłkarzy? Wczoraj doszło do porozumienia ale chyba 1 kolejka jest odwołana raczej chyba napewno z tego co rozmawiałem z Mou, kolejka ma się normalnie odbyć
Opublikowano 26 Sierpnia 201114 l Spotkania pierwszej kolejki La Liga rozegrane zostaną w dniach 21-22 stycznia 2012 roku. W tych dniach miała odbyć się pierwsza rewanżowa kolejka. Spotkania wcześniej zaplanowane na 21-22 zostały przeniesione na 2 maja, co oznacza, że drużyny Primera Division zagrają w środku tygodnia. Pierwsza kolejka Segunda Division zostanie odrobiona 26 października. info z Ligabbva.pl