Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

będzie walka do końca o mistrza, wreszcie... :>

ja uważam że największym błędem milanu było oddanie Pirlo do największego rywala ...

z tego co oglądałem Juve to Pirlo praktyczne w każdej akcji bramkowej ma "pass to assist"...

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 844,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Kutwa, ale przynudzacie tą włoską ligą :disgust:

Opublikowano

weź się... :> :rolleyes:

jeszcze Maxi przyszedł do ACM, zapomniałem dodać...[br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 15:26_________________________________________________Szarawy zaczyna mi się podobać...

Opublikowano
  • Autor

Cała prawda o lidze włoskiej :naughty: :naughty: :naughty:

:decayed:

Opublikowano

Będzie ostra rywalizacja o scudetto do ostatniego meczu. Najgroźniejszym rywalem Juve jest AC Milan. Jutro mecz z Parmą i koniecznie muszą być 3 pkt. Ciekaw jestem dwumeczu w półfinale w Coppa Italia. Pierwszy meczu na wyjeździe, rewanż u siebie.

Juve brakuje piłkarza o charakterystyce jak Ibrahimovic (uciekł kiedyś z tonącego statku), który będzie potrafił sam strzelić bramkę i też pomóc drużynie. W tej roli bym widział Higuaina + Hazard na pomoc :decayed:.

Wierze w to, że na koniec sezonu Juve zaskoczy pozytywnie... :przebiegly:

Opublikowano

Hazard tak Higuain nie

Opublikowano

Nie ma to jak pasjonować się walką dwóch zespołów o majstra w lidze hiszpańskiej :tongue4: szkoda Higuaina bo jest kontuzjogennym graczem i gdyby nie to, to miałby więcej nastrzelanych goli niż krystyna :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Nie ma to jak pasjonować się walką dwóch zespołów o majstra w lidze hiszpańskiej :tongue4:

Wihu, Dajmoon - no jak możecie :decayed:

Opublikowano

Jarek lec zobacz czy cię nie ma u trampkarzy :kox:

Opublikowano
  • Autor

Jak już, to na meczu juniorów :kox::naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

więc Ci zart nie poszedł :cool1:

Ja sie uśmiałem :naughty:

Bo ty inny jestes :decayed:

jarko

nie pękaj, nie jesteś inny :wink4:

fajny montaż, nie ma co :good:

Opublikowano
  • Autor

fajny montaż, nie ma co :good:

A dzięki. Sam filmik robił mi brat bramkarza, ja tylko dokładałem loga, reklamy i spalsh :)

Moje nagrania to głównie wywiady, konferencje i reportaże - właśnie wróciłem z kręcenia materiału o nowym sponsorze :naughty:

Opublikowano

Do Juve trafił dzisiaj Simone Padoin... :kwasny::disgust::angry::wallbash::thumbdown::rolleyes:. Kur... kolejny szrot po Boriello... i mało tego... To jest transfer definitywny... 5 mln euro poszło w piz*u...

Opublikowano

Dziwny transfer choć nie wiem jakie są możliwości tego gracza? 5 baniek za 28-latka to sporo.

Opublikowano

Kto to k**wa jest? :shocked:

Opublikowano

Kto to ku*** jest? :shocked:

#uj wi... :mysli:. Nie rozumiem tego w ogóle... To jest JUVENTUS, a nie Cagliari. Jeszcze kilka lat temu to było nie do pomyślenia żeby taki piłkarz trafił do Juve. Jak wykupią w lecie Boriello za 9 mln to będzie przegięcie. Dołożyli by 1 mln euro i by kupili G. Rossiego (Villareal prawdopodobnie nie awansuje do europejskich pucharów i może spaść do Segunda Division). Marotta :thumbdown::wallbash::disgust:. W letnim okienku transferowym targował się o 2 mln w sprawie transferu G. Rossiego do Juve... Spieprzył ten transferu, a teraz wydaje lekką ręką 5 mln euro na jakiegoś bata.

Opublikowano

ten transfer zaskoczyl wszystkich nawet tego pilkarza :polew: no coz czasem dezycje Marotty sa kompletnie nie zrozumiale :wallbash:

dzisiaj mecz z Parma prawdopodobnie zostanie odwlony,zobaczcie jak wyglada stadion :gwizdanie:

http://www.solojuve.com/komentarze_prasowe/sky_mecz_z_parma_zagrozony.php

Opublikowano

Podobno Bianconeri interesowali się Fredy Guarinem! Dali ciała i teraz Guarin w Interze będzie grał.

Opublikowano

to jeszcze nic bo do Milanu trafili z wypożyczenia... Sulley Muntari z Interu :blink: dodatkowo z Chelsea... Philipp Prosenik (18 lat) :blink:

i właśnie przyszedł nowy zawodnik do wypożyczenia Lucas Roggia... może Juve go wypożyczy? :blink:

no i definitywnie podpisał jeszcze... Mesbah :blink:

Milan się k...@ wzmacnia :blink:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 21:44_________________________________________________na szczęście Inzaghi zostaje w Milanie! :blink: