Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze wygrywać nie można :wink4:

Za wczorajszą porażkę w 100% obwiniał bym Guardiole :cool1:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 846,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No skład wystawił co najmniej dziwny. :disgust: Real musiałby na serio mocno się pogubić żeby nie wygrać Ligi...
Opublikowano

No skład wystawił co najmniej dziwny. :disgust: Real musiałby na serio mocno się pogubić żeby nie wygrać Ligi...

Wystawił "starą" obronę po to żeby nie stracić bramki i rezerwową pomoc bo wiedział, że i tak coś strzelą :decayed: a podstawowym zawodnikom dał odpocząć przed LM, niestety nie przewidział, że Pique będzie miał słabszy dzień :thumbdown:

Opublikowano

Wystawił "starą" obronę po to żeby nie stracić bramki i rezerwową pomoc bo wiedział, że i tak coś strzelą :decayed: a podstawowym zawodnikom dał odpocząć przed LM, niestety nie przewidział, że Pique będzie miał słabszy dzień :thumbdown:

No niestety. ALe to był trudny mecz i dziwne, że nie zdawał sobie z tego sprawy. Drugim składem ligi się nie wygra. A dokładnie wie, że sytuacja jest powiedziałbym średnia i mimo wszystko stawia na graczy z ławki... :gwizdanie:
Opublikowano

koniec już z Barcą :wink4: , oglądał ktoś wczoraj

M.U. vs the reds ? :kox:

Opublikowano
  • Autor

Ale Wy jesteście dziwni... Wiadomo że taka drużyna jak Barca musi walczyć na kilku frontach i wiadomo że musi mieć do tego długą i mocną ławkę... Brak wartościowych zmienników świadczy tylko i wyłącznie o tym że ta drużyna w tym sezonie nie jest tak silna jakby się mogło wydawać... Na tą chwilę Real jest silniejszy i pomimo kompleksu Barcelony to Oni wygrają ligę co by tu Daymoon nie wymyślił bo oczywiście Guardiola zły skład wystawił i sędzia był beee :gwizdanie:

A Milan wczoraj drugą połowę miał :kox:

Opublikowano

M.U. vs The REDS takie mecze można oglądać! :evil::good: Szkoda, że bramka na 2:1 padła tak późno... :kox: Co do Barcy to mają wielki dołek ale to nie koniec... :gwizdanie:

Ale Wy jesteście dziwni... Wiadomo że taka drużyna jak Barca musi walczyć na kilku frontach i wiadomo że musi mieć do tego długą i mocną ławkę... Brak wartościowych zmienników świadczy tylko i wyłącznie o tym że ta drużyna w tym sezonie nie jest tak silna jakby się mogło wydawać... Na tą chwilę Real jest silniejszy i pomimo kompleksu Barcelony to Oni wygrają ligę co by tu Daymoon nie wymyślił bo oczywiście Guardiola zły skład wystawił i sędzia był beee :gwizdanie:

A Milan wczoraj drugą połowę miał :kox:

Wczoraj Barca zagrała słabo i tyle. Nie ma nic na swoje usprawiedliwienie. :wink4:
Opublikowano

Jarko ja Barcy nie usprawiedliwiam tylko napisałem co się do tej porazki mocno przyczyniło :rolleyes:

Opublikowano

nieuznana bramka Rooneya na 3:0 - stadiony świata :kox:

Opublikowano

Poka :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Jarko ja Barcy nie usprawiedliwiam tylko napisałem co się do tej porazki mocno przyczyniło :rolleyes:

No, a ja Ci odpisałem że się mylisz :)

Opublikowano

:kox: :kox: :kox: :kox:

dziś wypada obejrzeć Aston Villę vs man c*py :naughty:

Opublikowano

Szity dostana po dópsku :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Poka :naughty: :naughty: :naughty:

nie mogę znaleźć :disgust:

Opublikowano

Szity dostana po dópsku :kox: :kox: :kox:

:takiego:
Opublikowano

Zobaczymy :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Czy dostaną po dupsku okaże się po 90. minutach :wink4: Aston Villa w ostatnim czasie nie gra najlepiej, u siebie nawet gorzej niż na wyjazdach, ale szanse na zwycięstwo ma :)

...

Dlaczego fani Realu i Barcy nie obrażają się na forach internetowych w ciągu tygodnia?

-Bo wtedy uczą się do kartkówek, odrabiają lekcje i przygotowują rysunki na plastykę. :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Dlaczego fani Realu i Barcy nie obrażają się na forach internetowych w ciągu tygodnia?

-Bo wtedy uczą się do kartkówek, odrabiają lekcje i przygotowują rysunki na plastykę. :wink4:

Żart na poziomie dojrzałego kibica MU :decayed:

Opublikowano

Żart na poziomie dojrzałego kibica MU :decayed:

:decayed:

Opublikowano

Przykro mi Mu to nie moja drużyna :decayed:

Bramki się sypią w meczu Lille-Bordeaux ( 8' Rozehnal- 5' Maurice-Belay, 17' Obraniak)