Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Punkty zwrotne w karierze Aleksa Fergusona - Sport w INTERIA.PL

pierwszy sensowny artykuł na interii od dawien dawna :wink:

---------- Post dopisany at 23:22 ---------- Poprzedni post napisany at 23:19 ----------

PS. Już dawno temu dwie ostatnie kolejki nie zapowiadały się tak ciekawie :kox::kox:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 842,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Już dawno temu dwie ostatnie kolejki nie zapowiadały się tak ciekawie :kox::kox:

Stan

żaden tam ze mnie znawca tematu, ale powiedzieć że Cię poniosło, to po prostu mało ... :wink:

nie możesz się nie zgodzić, że to co się stało rok temu, to był hit ponad wszelkie inne hity

przypomnę

MU swój ostatni mecz w lidze wygrało na wyjeździe z Sunderlandem 0-1

tego samego dnia, jak to w EPL zresztą, o tej samej godzinie, swój mecz grał MC z QPR

przegrywali 1-2

ale wyrównali w 92 minucie (Dzeko) po to, by Kun Aguero w 94 strzelił na 3-2

to było wyrównanie bilansu punktowego z MU i wygranie tytułu - różnicą zdobytych bramek

w TOP 50 EPL moments, wg BBC1, ten mecz i te chwile, były absolutnie najważniejszymi w historii Premiership

ja się z tym zgodzę, więc wybacz ...

nie masz racji :wink:

Opublikowano

Już dawno temu dwie ostatnie kolejki nie zapowiadały się tak ciekawie :kox::kox:

Stan

żaden tam ze mnie znawca tematu, ale powiedzieć że Cię poniosło, to po prostu mało ... :wink:

nie możesz się nie zgodzić, że to co się stało rok temu, to był hit ponad wszelkie inne hity

przypomnę

MU swój ostatni mecz w lidze wygrało na wyjeździe z Sunderlandem 0-1

tego samego dnia, jak to w EPL zresztą, o tej samej godzinie, swój mecz grał MC z QPR

przegrywali 1-2

ale wyrównali w 92 minucie (Dzeko) po to, by Kun Aguero w 94 strzelił na 3-2

to było wyrównanie bilansu punktowego z MU i wygranie tytułu - różnicą zdobytych bramek

w TOP 50 EPL moments, wg BBC1, ten mecz i te chwile, były absolutnie najważniejszymi w historii Premiership

ja się z tym zgodzę, więc wybacz ...

nie masz racji :wink:

źle to napisalem, miałem na myśli tylko utrzymanie w lidze :wink: a ostatnią kolejkę zeszłego sezonu świetnie pamiętam... wyzywałem od ch**ji Bartona za czerwoną kartkę, która pewnie ułatwiła zobycie tytułu przez City

Opublikowano

o utrzymaniu to coś wie niejakie Wigan Athletics ....

Martinez, jeden z moich ulubieńców wśród managerów w EPL

na 9 kolejek do końca, katastrofalna pozycja

i nagle pierdut

z tych 9 meczy wygrywa 6 (w tym z moim MU), remisuje 1 (z WBA) i 2 przegrywa (Chelsea i Fulham Jola)

20 okt w 2 miesiące - dla nich to jest szał pał !!!

efekt - The Great Escape

tak to się nazywa do dzisiaj i jak widziałem osobiście-walą dosłownie przed gościem pokłony

co bynajmniej nie zmienia faktu, że IMHO w tym sezonie spadną

a szkoda !

---------- Post dopisany at 16:06 ---------- Poprzedni post napisany at 00:45 ----------

jednak Moyes z Evertonu

no i dobrze

witamy na pokładzie :good:

Opublikowano

Ciekaw jestem jak im będzie szło z nowym trenerem.

Opublikowano

Panowie jak obstawiacie na dzien dzisiejszy kogo by wybrali na najlepszego Piłkarza świata bo jako tako 2 wspaniałych ja tam nie widzę w tym roku:decayed:

Opublikowano

Złota Piłka jest nagroda za rok kalendarzowy a ten jeszcze się nie skończył. Fakt faktem że ani Ronaldo ani Messi LM nie wygrają ale nie widzę kandydata który by mógł z Nimi powalczyć. Bo niby kto?

---------- Post dopisany at 19:47 ---------- Poprzedni post napisany at 19:47 ----------

Muller? :decayed:

Opublikowano

wiem że to nie miejsce, ale ze względu na 2:08, troszkę pasuje

łzy mi leciały ze śmiechu ..... :polew:

Pani Barbara - BMW za SMS - www.baska.tivi.pl - YouTube

Opublikowano
:grin:
Opublikowano

panowie

nie mogę o tym nie napisać, bo w końcu na rynek trafiła książka mojego ulubionego blogera i dziennikarza, Michała Okońskiego

żeby zachęcić do zapoznania się z lekturą:

Paweł Czado pisze tak: "W pewne niedzielne popołudnie leżeliśmy na kanapie, oboje pogrążeni we własnych myślach. Dopiero co zjedliśmy risotto z fenkułem, w pobliżu stała butelka wina, z radia dobiegał kojący głos Marcina Kydryńskiego. Błogość w nas była, błogość i rozleniwienie. Żadne z nas długo nic nie mówiło, aż w końcu usłyszałem swój własny głos, przerywający tę czarowną chwilę. "Carrick" - powiedziałem."

To jeden z najlepszych fragmentów o istocie kibicowania jaki przeczytałem. Nas nie da się zmienić, naprawić, przerobić. My, fani, tacy jesteśmy. Będziemy się starać, ale zawsze w najmniej odpowiedniej chwili (ewentualnie najbardziej zaskakującej) powiemy: "Carrick".

Dziś rano wioząc Czadoblożka do szkoły nie myślałem oczywiście - jak chciałaby zapewne Czadoblogowa - o pewnym zepsutym urządzeniu w pomieszczeniu gospodarczym, ale o tym co by się stało w 1998 roku gdyby El Diego prowadził się jak Javier Zanetti. Wyszło mi oczywiście, że Francja nie zdobyłaby wtedy mistrzostwa świata:) :cheesy:

Rafał Stec: Michał Okoński to nasz, kibiców, współbrat w cierpieniu. Ofiara futbolum tremens, bez szans na ocalenie. Jego diagnoza choroby swojej i chorób nowoczesnej piłki wciąga, więc czytacie na własną odpowiedzialność — nie przejdzie wam, a nawet wręcz przeciwnie. :cheesy:

coś z książki:

1: „Jest, dajmy na to, późne lato 2012, sięgacie po jeden z pojedynków waszej ukochanej drużyny stoczonych wiosną. Na kolanach siedzą wam te same dzieci, ta sama żona zaraz wróci do domu, jutro pójdziecie do tej samej pracy, w której zmiany także przecież następują dynamicznie, ale na ekranie widzicie trenera, który już nie pracuje, wydającego instrukcje zawodnikom grającym już gdzie indziej, emerytowanym albo takim, którzy nie zyskali uznania w oczach nowego szkoleniowca; nawet firma ubierająca drużynę się zmieniła”

2: „Wiecie, jak to jest żyć z perspektywą wykitowania podczas meczu, w dodatku perspektywą naukowo potwierdzoną? Dlaczego ministerstwo zdrowia, a niechby nawet ministerstwo sportu nie informuje, że oglądanie Tottenhamu może być przyczyną wielu groźnych chorób?” – to brzmi jak fragment Futbolowej gorączki Nicka Hornby’ego, choć dotyczy klubu, z którym Hornby jako kibic Arsenalu raczej nie chciałby mieć nic wspólnego. Futbol jest okrutny to pełna humoru autoanaliza kibicowskiego uzależnienia: opowieść o tym, jak piłka nożna niepostrzeżenie zagarnia kolejne przestrzenie życia dziennikarza „Tygodnika Powszechnego”, jak komplikuje udział w arcyważnej naradzie kierownictwa firmy, jak wpływa na wychowywanie dzieci i relacje z własnym ojcem, jak zmienia myślenie o seksie i śmierci.

Równocześnie jest to opowieść o chorobach i wielkości współczesnej piłki. Z jednej strony komercja, bankrutujące kluby, rasizm, seksizm i homofobia, ciężki los sędziów i zmarnowane życie dawnych gwiazd, z drugiej futbol jako narzędzie społecznej zmiany – kluby odbudowywane przez kibiców, piłkarze zaangażowani w pomaganie innym, sto osiem podań Barcelony i piętnaście minut w szatni Liverpoolu. Jednym słowem: futbol w jego absolutnej narracyjnej nieprzewidywalności, z nieustającym Fergie Time, czyli meczami rozstrzyganymi w ostatnich sekundach ostatniej kolejki ostatniego sezonu. Rozważna i romantyczna opowieść o „pięknej grze”, której patronami są inni kibice inteligenci: Marek Bieńczyk, Jerzy Pilch, Ken Loach i... Jan Paweł II.

przyznam że jeszcze jej nie mam, z przyczyn obiektywnych

ale myślę że każdemu fanowi tego sportu bardzo się przyda

pozycja obowiązkowa na półce? dla mnie na pewno ....

adres bloga Futbol jest okrutny | Michał Okoński | Tygodnik Powszechny

POLECAM !!!! :thumbup1:

post-7233-1406905715,7582_thumb.jpg

Opublikowano

City :grin:

Opublikowano
City :grin:

w 90minucie :decayed:

Opublikowano

i jak tu nie lubić Martineza i jego Wigan ?

no jak ?

:banan:

Opublikowano

Szkoda gadać.

Opublikowano

No ładna brameczka i dająca tytuł zespołowi, który walczy o utrzymanie w lidze. :wink4::good: Jednak pieniądze nie grają. :naughty: Ciekawe czy Robert Mancini zostanie? :whistling:

Opublikowano
No ładna brameczka i dająca tytuł zespołowi, który walczy o utrzymanie w lidze. :wink4::good: Jednak pieniądze nie grają. :naughty: Ciekawe czy Robert Mancini zostanie? :whistling:

Myślę, że zostanie :wink:

Opublikowano

nigdy nie zapomnę, jak marudził przed sezonem na brak wzmocnień ....

jeszcze za mało baryłkodolarów tam biega

ale zgodzę się ze Stanleyem - zostawią go

Opublikowano
nigdy nie zapomnę, jak marudził przed sezonem na brak wzmocnień ....

jeszcze za mało baryłkodolarów tam biega

ale zgodzę się ze Stanleyem - zostawią go

choć w tej szatni przydałby się ktoś mocniejszy niż Mancini np. Di Canio :decayed:

Opublikowano

matko

ten jest dopiero dobry

z Sunderlandem niezła jazda jest teraz

aż szkoda ze się sezon kończy

troszkę późno ich wziął ....

Opublikowano
matko

ten jest dopiero dobry

z Sunderlandem niezła jazda jest teraz

aż szkoda ze się sezon kończy

troszkę późno ich wziął ....

z takim Balotallim to by były spięcia :decayed: No, ale to już niemożliwe :wink: