Opublikowano 5 Stycznia 201412 l A mi sie wydaje,ze dopóki krasnal bedzie gral w Barcie to zaden klasowy napastnik nie pojedzie do Barcelony.
Opublikowano 5 Stycznia 201412 l A mi sie wydaje ze im dluzej Messi bedzie gral tym bardziej bedzie gral glebiej bo rozgrywac akcje to on potrafi:wink:
Opublikowano 5 Stycznia 201412 l JUVENTUS 3:0 AS Roma Totti się tak odgrażał, że wygrają, że mają lepszy skład...
Opublikowano 5 Stycznia 201412 l http://img.wiocha.pl/images/1/1/118771f529b5da01359f72e482b2e85b.jpg Akurat Lewemu to powinno wisieć czy będzie grał dla szwabów w żółtych strojach czy czerwonych nie oszukujmy się on teraz zarabia na resztę życia..
Opublikowano 5 Stycznia 201412 l Chyba o zarabianie już nie musi się martwić... I czy grałby w BVB czy w innym klubie zarobki podobne...
Opublikowano 5 Stycznia 201412 l Moyes wypierd........ :facepalm: tylko spokój może nas uratować Japierdolem:polew::polew:
Opublikowano 5 Stycznia 201412 l Ale tak samo mogli mieć pretensje kibice Lecha jak szedł do Dortmundu a jak by wtedy nie poszedł to dziś by nie zarabiał tyle co zarabia.. teraz też robi krok do przodu.. nigdy jakoś szczególnie nie był przywiązany do barw Dortmundu.. z drugiej strony polityka Dortmundu też mi się nie podoba zachowują się podobnie jak polskie kluby co się ktoś wybija to sprzedają..
Opublikowano 5 Stycznia 201412 l Moyes wypierd........ :facepalm: tylko spokój może nas uratować Japierdolem:polew::polew: rozwiń swoją wypowiedź
Opublikowano 5 Stycznia 201412 l No ale nie ma co porównywać przejścia z Lecha do BVB a z BVB do BM... Wtedy to był przeskok BARDZO DUŻY a teraz chyba nieco mniejszy.
Opublikowano 5 Stycznia 201412 l Stanley chodzi mi o to ze Moyes jest za slaby, Everton pod reka Martineza tez gra lepsza pilke Wyczłapane przy uzyciu dinksa od przyczłapki do bulbulatora
Opublikowano 5 Stycznia 201412 l Teraz się tak wydaje bo patrzymy na Borussię która jest po 4 sytych latach.. bo nazbierała gotówki w Lm itp.. gdy spojrzymy w przeszłość to nie było tak kolorowo.. a Bayern.. wczoraj ktoś się wypowiadał z ekspertów w telewizji.. jest to przedsiębiorstwo które z każdej strony funkcjonuje na 100% i tak było jest i będzie.. PS. osobiście nie lubię Bayernu:grin: ale teraz zaczyna się era właśnie Bayernu..
Opublikowano 5 Stycznia 201412 l Stanley chodzi mi o to ze Moyes jest za slaby, Everton pod reka Martineza tez gra lepsza pilkeWyczłapane przy uzyciu dinksa od przyczłapki do bulbulatora nie zgodzę się, że jest słaby słaby to był Jacek Zieliński w Ruchu
Opublikowano 6 Stycznia 201412 l Tutaj można poczytać jak to wygląda w oczach fachowca Diabeł kompletnie niestraszny | Futbol jest okrutny | Michał Okoński | Tygodnik Powszechny