Opublikowano 14 Czerwca 201412 l Ból d*py u Szpakowskiego, Engela, itd.... bezcenne Robben nieźle niszczył Wszyscy wiedzą, że Robben schodzi z prawej strony do środka i uderza lewą nogą a i tak nie potrafią sobie z nim poradzić Kapitalnie wczoraj zagrał. Podanie Blinda i główka RVP - fantastyczne Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 14 Czerwca 201412 l No powiem Wam, że wynik zaskoczył mega (mówię o rozmiarach)! Van Persie, Robben... Cała drużyna
Opublikowano 14 Czerwca 201412 l Chile rozegrało dobry mecz wczoraj, ale póki Vidal nie wróci do formy to w środku moga mieć ciężko z Hiszpanami. Dziś kolejne, ciekawie zapowiadające się mecze z hitem Anglia - Włochy ! Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 14 Czerwca 201412 l gdyby ktos mi powiedzial ze wygrali 5:1 to bym powiedzial ze uwierze jak zobacze... ale wczoraj ogladalem na zywo a i tak nie wierze
Opublikowano 15 Czerwca 201412 l Kostaryka 3:1 Urugwaj Italia 2:1 Anglia Joel Campbell cały czas w formie ! Jakim cudem Wenger pozbył się go z Arsenalu ? Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 15 Czerwca 201412 l ekwador 1:2 szwajcaria oto co znaczy walczyc do konca. nasi kopacze powinni obejrzec ten mecz i sie go nauczyc na pamiec....
Opublikowano 15 Czerwca 201412 l ekwador 1:2 szwajcaria oto co znaczy walczyc do konca. nasi kopacze powinni obejrzec ten mecz i sie go nauczyc na pamiec.... To była piękna kontra ! Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 16 Czerwca 201412 l Joel Campbell cały czas w formie ! Jakim cudem Wenger pozbył się go z Arsenalu ? nie pozbyl - jest na kolejnym (3.) wypozyczeniu ---------- Post dopisany at 18:52 ---------- Poprzedni post napisany at 10:38 ---------- Neuer podobno w szatni pisze podanie o zasiłek dla bezrobotnych
Opublikowano 16 Czerwca 201412 l Do synonimów słowa idiota trzeba bedzie dodać -pepe dawno dodane co dziwne, u Ancelottiego zachowuje się jak baranek poza SB to dureń
Opublikowano 16 Czerwca 201412 l Muller na króla to jest piłkarz... Może nie efektowny, ale do bólu efektywny...
Opublikowano 16 Czerwca 201412 l Joel Campbell cały czas w formie ! Jakim cudem Wenger pozbył się go z Arsenalu ? nie pozbyl - jest na kolejnym (3.) wypozyczeniu ---------- Post dopisany at 18:52 ---------- Poprzedni post napisany at 10:38 ---------- Neuer podobno w szatni pisze podanie o zasiłek dla bezrobotnych Wiem, że jest na wypożyczeniu ale tylko ten durny dusigrosz był w stanie coś takiego zrobić. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 17 Czerwca 201412 l nie do końca - tam są też jakieś jaja z pozwoleniem na pracę dla tego gościa czasami tak bywa, że idą pod górkę piłkarzom, były już wcześniej takie przypadki