Opublikowano 29 Października 20169 l z tego co widzę to nas wszystkich pogodzili brak transmisji live MU MC czy Tottków, dziś o 16 dobrze widzę ??? Edytowane 29 Października 20169 l przez Kamyk
Opublikowano 29 Października 20169 l z tego co widzę to nas wszystkich pogodzili brak transmisji live MU MC czy Tottków, dziś o 16 dobrze widzę ??? no lipa
Opublikowano 29 Października 20169 l Chyba limit. 5 spotkań w kolejce. Tyle max mogą pokazać :-( . Jak widać Ibra w życiowej formie..... qr** co za piach
Opublikowano 29 Października 20169 l Zastanawia mnie co dzieje się w szatni manu, mają taką pake a grają piach
Opublikowano 29 Października 20169 l TragediaDobrze że tego nie było w tvNie widziałem, ale dobrze ze na żywo tam nie jestem
Opublikowano 29 Października 20169 l A Liverpool wie o co chodzi w piłce..... póki co są w gazie, pytanie czy Klop narzucając im swój styl ( intensywny presing, dużo biegania) nie spowoduje, że później nie będą mieli siły grać, szczególnie końcówek
Opublikowano 29 Października 20169 l w I połowie dają takiego ognia i robią takie zawirowanie w polu karnym przeciwnika, że potem już po prostu kontrolują przebieg gry póki co - w zupełności wystarczy od początku sezonu, po prostu czad
Opublikowano 29 Października 20169 l Słyszałem, że pan Clattenburg znowu dzisiaj dał popis.... widziałem cały mecz nie wiem co masz na myśli sędziowanie doskonałe obejrzyj powtórkę, właśnie leci
Opublikowano 29 Października 20169 l Słyszałem, że pan Clattenburg znowu dzisiaj dał popis....widziałem cały mecznie wiem co masz na myśli sędziowanie doskonałe obejrzyj powtórkę, właśnie leci Kaj to leci?
Opublikowano 29 Października 20169 l Słyszałem, że pan Clattenburg znowu dzisiaj dał popis.... widziałem cały mecz nie wiem co masz na myśli sędziowanie doskonałe obejrzyj powtórkę, właśnie leci wnioskowałem po wpisach w necie Z resztą, jak oddaje się prawie 30 strzałów na bramkę i nic nie wpada to coś jest nie tak
Opublikowano 29 Października 20169 l wnioskowałem po wpisach w necie onaniści z devil page ? fanpage z FB, poza tym nie trawię tego jegomościa, gdy on sędziuje - zawsze mamy problemy
Opublikowano 29 Października 20169 l gdy on sędziuje - zawsze mamy problemy uwierz mi, że gdybym dziś nawet ja sędziował - Ibra i tak by nie trafił Edytowane 29 Października 20169 l przez Kamyk