stanley Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Póki co piękny wynik na Goodison Park
Kamyk Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Juz to słyszałem u Rudzkiego więc tylko przytoczę - nie kumam Koemana
pajda Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Widzieli dzisiejszą bramę Carrolla ?Piękna Ale city dostało lanie [emoji106]
Damian Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 20 minut temu, pajda napisał: Piękna Ale city dostało lanie Pep poleci?
xBladex Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Ku..W końcu strzelili..Wysłane z mojego HUAWEI CAM-L21 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Cienki ten mecz. Pogba nic nie zagrał oprócz piłki ręka
Kamyk Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Cienki mecz bo Pool jest tak dobry. A przecież jak późno wchodzili Coutinho i Lallana. Chyba Klopp się nie spodziewał że w sumie środek pola MU będzie tak przeciętny, by nie powiedzieć nieudolny vel słaby. Smutna konstatacja
stanley Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Najlepszy w drużynie Miki, szkoda, że nie wszedł Rashford. Czy ja wiem, czy Liverpool jest taki dobry ? W ataku nie pokazali dzisiaj za dużo, praktycznie, że nic. O dziwo, zaskakująco dobrze zagrali dzisiaj w obronie. U nas natomiast brakowało szybkości i zdecydowania w rozegraniu piłki w ataku. Martial coś tam mieszał, ale jego dryblingi są mało efektywne, Rasford jest pod tym względem bardziej konkretny.
Kamyk Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zwróć uwagę że za atak u nich odpowiada właśnie ta dwójka która weszła w II połowie. Klopp nie grał o 3 punkty, nie chciał przegrać. A pomimo tego bardziej zajęty był de Gea niż Mignolet. Co do Martiala przyznam rację. Też mam wrażenie, że gość jest przeceniany. Czegoś tam brakuje, a jak blysnie to zbyt rzadkoI martwi mnie lekko uzależnienie od Ibry. Co to ma być???
stanley Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Przecież Lallana grał od początku, a Coutinho widać, że jeszcze nie doszedł do formy sprzed kontuzji. Szkoda, że Miki nie wykorzystał sam na sam i bombę Ibry orbronił Mignolet. Wtedy Liverpool musiałby się napocić, żeby wywalczyć chociaż pkt. A tak to mecz bez echa. Obydwa zespoły straciły po dwa pkt.
Kamyk Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Racja, pokręciłem coś. 15 minut spóźnienia swoje zrobiło
stanley Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Fakt jest taki, ze ścisk w tabeli niezły 5 pkt między 2 a 6 miejscem ( a mogły być 3)
Kamyk Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ligi-zagraniczne,manchester-united-liverpool-0-1,artykul,750517,1,423.html
pajda Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Ciekaw jestem czy MU kogoś pozyska Już się pozbyłi schnedrerlena Pogba był dziś mega daremny, Rooney też widać że daleki jest od optymalnej formy.Mika i Valencia dziś na 5
Rekomendowane odpowiedzi