jarko Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Real MAdryt :decayed: No tak, mogłem się spodziewać...
akjam Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 No i zero bramek póki co a zostało tylko 15 minut... No i 1-0 Sobiech otwiera wynik... No i Lech się kolejny raz nie popisał... ale kopanina ja pierdziele, co za nudny mecz No masakra!
Gość Damian A4 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Real MAdryt :decayed: No tak, mogłem się spodziewać... Luzik Jareczku
akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No to czas zasiąść do meczu Legia - KGHM
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No to czas zasiąść do meczu Legia - KGHM ja ne oglądam :gwizdanie: patrzę na Kuchenne Rewolucje
fayera Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No to czas zasiąść do meczu Legia - KGHM ja ne oglądam :gwizdanie: patrzę na Kuchenne Rewolucje o żesz pozdrawiamy ryśka z klanu....
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No to czas zasiąść do meczu Legia - KGHM ja ne oglądam :gwizdanie: patrzę na Kuchenne Rewolucje o żesz pozdrawiamy ryśka z klanu....
akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No to czas zasiąść do meczu Legia - KGHM ja ne oglądam :gwizdanie: patrzę na Kuchenne Rewolucje No i 0:1 :gwizdanie:
fayera Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No to czas zasiąść do meczu Legia - KGHM ja ne oglądam :gwizdanie: patrzę na Kuchenne Rewolucje No i 0:1 :gwizdanie:
jarko Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Hihi dobry początek Cracovia idzie ostro... Jak tak dalej będą grać to o puchary powalczą
Gość Damian A4 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 a Real drugim składem objeźdża Athletic Bilbao
jarko Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 a Real drugim składem objeźdża Athletic Bilbao Ooo, dobrze że podpowiedziałeś
fayera Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 a Real drugim składem objeźdża Athletic Bilbao
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 legia przegrywa i zostało jej jakieś 5min :gwizdanie:
akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 legia przegrywa i zostało jej jakieś 5min :gwizdanie: No i niech się tak skończy to będzie trzeci meczyk u siebie przegrany przez L.
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 legia przegrywa i zostało jej jakieś 5min :gwizdanie: No i niech się tak skończy to będzie trzeci meczyk u siebie przegrany przez L. 2:2 :gwizdanie:
akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 legia przegrywa i zostało jej jakieś 5min :gwizdanie: No i niech się tak skończy to będzie trzeci meczyk u siebie przegrany przez L. 2:2 :gwizdanie:
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Błaszczykowski strzelił ładną i ważną bramkę dla BVB
akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Błaszczykowski strzelił ładną i ważną bramkę dla BVB Dokładnie! A Lewy cieniutko dzisiaj... http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-niemiecka/hamburger-sv-borussia-dortmund-blaszyczkowski-boha,1,4237258,wiadomosc.html Tak czy tak BVB ma tylko 8 pktów przewagi nie licząc jutrzejszego meczu Bayer Leverkusen, który podejmuje teortecznie słabszych rywali - FC St. Pauli i przewaga może stopnieć do 5 pktów. Choć beniaminek też walczy o wszystko...
Rekomendowane odpowiedzi