stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Błaszczykowski strzelił ładną i ważną bramkę dla BVB Dokładnie! A Lewy cieniutko dzisiaj... http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-niemiecka/hamburger-sv-borussia-dortmund-blaszyczkowski-boha,1,4237258,wiadomosc.html Tak czy tak BVB ma tylko 8 pktów przewagi nie licząc jutrzejszego meczu Bayer Leverkusen, który podejmuje teortecznie słabszych rywali - FC St. Pauli i przewaga może stopnieć do 5 pktów. Choć beniaminek też walczy o wszystko... moim skromnym zdaniem BVB będzie miało mistrza
akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Błaszczykowski strzelił ładną i ważną bramkę dla BVB Dokładnie! A Lewy cieniutko dzisiaj... http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-niemiecka/hamburger-sv-borussia-dortmund-blaszyczkowski-boha,1,4237258,wiadomosc.html Tak czy tak BVB ma tylko 8 pktów przewagi nie licząc jutrzejszego meczu Bayer Leverkusen, który podejmuje teortecznie słabszych rywali - FC St. Pauli i przewaga może stopnieć do 5 pktów. Choć beniaminek też walczy o wszystko... moim skromnym zdaniem BVB będzie miało mistrza No ja też tak myślę ale kilka kolejek wcześniej było bardziej kolorowo. Teraz BVB straciło kilka pnktów w ostatnich kolejkach.
akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ale że Ruch dzisiaj dał d*py... ;( :wallbash:
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 własnie widziałem skrót meczu Ruch - Polonia mecz oddany po sąsiedzku :gwizdanie:
akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 własnie widziałem skrót meczu Ruch - Polonia mecz oddany po sąsiedzku :gwizdanie: No właśnie... Tylko czy Ruch jest pewny swojej pozycji? Zostało jeszcze kilka kolejek.
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 własnie widziałem skrót meczu Ruch - Polonia mecz oddany po sąsiedzku :gwizdanie: No właśnie... Tylko czy Ruch jest pewny swojej pozycji? Zostało jeszcze kilka kolejek. myślę, że tak. Mają trochę meczów, z drużynami o które raczej nic nie walczą [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 21:22_________________________________________________Właśnie omawiają zachowanie Arboledy, w czasie meczu i po meczu. Dla mnie jest dla śmieszne. Ten facet jest jak baba, mega mięczak :gwizdanie: Mam nadzieję, że nie bedzie grał dla nas na euro
akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Właśnie omawiają zachowanie Arboledy, w czasie meczu i po meczu. Dla mnie jest dla śmieszne. Ten facet jest jak baba, mega mięczak :gwizdanie: Mam nadzieję, że nie bedzie grał dla nas na euro A co się działo?
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Właśnie omawiają zachowanie Arboledy, w czasie meczu i po meczu. Dla mnie jest dla śmieszne. Ten facet jest jak baba, mega mięczak :gwizdanie: Mam nadzieję, że nie bedzie grał dla nas na euro A co się działo? najpierw płakał, że Sobiech go korkami "zachaczył", a później nie chciał pogadać ze Smolarkiem - też jużprawie płakał
jarko Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Najlepiej go Adrian M. podsumował A Barca już 2-1
akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Najlepiej go Adrian M. podsumował A Barca już 2-1 Jutro sobie obejrzę powtórkę Ligi +. A Barca musi wygrać.
fayera Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Mam nadzieję, że nie bedzie grał dla nas na euro oj pewnie tu sie mylisz Najlepiej go Adrian M. podsumował A Barca już 2-1 Jutro sobie obejrzę powtórkę Ligi +. A Barca musi wygrać.
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 I wygrała... 3-1 No i git! to już jest nudne
akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 I wygrała... 3-1 No i git! to już jest nudne
Rekomendowane odpowiedzi