xBladex Opublikowano 20 Grudnia 2017 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Czasem warto zrobić krok w tył, żeby zrobić dwa do przodu Hehe Należało się gospodarzom [emoji6]I tu masz całkowitą rację..
pajda Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Szkoda bo w półfinale by trafili na city i mogli by pokazać na co ich stać o ile ich stać
pajda Opublikowano 22 Grudnia 2017 Opublikowano 22 Grudnia 2017 http://www.bbc.com/sport/football/42449298
stanley Opublikowano 22 Grudnia 2017 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Teraz, pajda napisał: http://www.bbc.com/sport/football/42449298 To już dwa dni temu pisali
stanley Opublikowano 22 Grudnia 2017 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Ależ meczycho !!! Świetnie zaczyna się ta kolejka. Mignolet jak zawsze musi coś zyebac
pajda Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Liverpool na słabego bramkarza mogli by fabiana kupić
Kamyk Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 taka refleksja trochę od czapy, ale się podzielę na livescore sprawdzałem dziś kto o której gra. jakimś głupim fartem kliknęło mi się w jutrzejsze mecze. w wigilię. zgodnie z oczekiwaniami, grają w Turcji, Arabii, Jordanii, Syrii, Egipcie, Maroko .... wiadomo o co chodzi, nie ich święto a na samej górze tej listy - Holandia o 16 45 Feyenoord z kimś tam takie to trochę dziwne, po prostu; nie wiem, czy też tak uważacie, czy jestem przewrażliwiony na punkcie 24 grudnia i specyfiki dnia a korzystając z okazji, całej futbolowej braci na forum - wesołych, rodzinnych i fajnych Świąt wszystkiego co dobre
stanley Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 znalezione w internetach: Petr Cech dołączył do Arsenalu w 2015 roku, rozgrywając od tego czasu sześć meczów z Liverpoolem na poziomie Premier League. Stracił w tych spotkaniach SIEDEMNAŚCIE bramek. Z drugiej strony, Simon Mignolet ma najmniejszy procent udanych interwencji w całej lidze (52.8) i notuje średnio 1.10 interwencji na straconą bramkę - jest pod tym względem zdecydowanie najgorszy w Premier League. Wczoraj trzy z czterech celnych strzałów Arsenalu wpadło do bramki. Teraz wyobraźcie sobie Simona Mignolet zastęującego Davida de Geę w niedawnym spotkaniu pomiędzy Manchesterem United i Kanonierami.
stanley Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Ogląda ktoś mecz?Zwróćcie uwagę na gra w powietrzu Calverta Lawina. Ma bodajże 100% wygranych pojedynków w powietrzu przy wzroście chyba 171cm.
pajda Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Ogląda ktoś mecz?Zwróćcie uwagę na gra w powietrzu Calverta Lawina. Ma bodajże 100% wygranych pojedynków w powietrzu przy wzroście chyba 171cm.NoKaj ten Rooney?? Przydał by się
pajda Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Liverpool jak by miał lepszego golkipera miał by dużo więcej punktów a tak jest jak jest.
stanley Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Liverpool jak by miał lepszego golkipera miał by dużo więcej punktów a tak jest jak jest. Bramkarza i obronę
pajda Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Bramkarza i obronę [emoji4]No przydał by się jaki rasowy wymiatacz kości Ale myślę przy dobrym bramkarza obrona też by spieła poślady
stanley Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 No przydał by się jaki rasowy wymiatacz kości Ale myślę przy dobrym bramkarza obrona też by spieła poślady Jeżeli chodzi o mnie to mi Liverpool wisi. Im gorsze wyniki tym bardziej się cieszę
stanley Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 A równo 11 lat temu, pewien rudzielec załadował taką brameczkę
pajda Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Jeżeli chodzi o mnie to mi Liverpool wisi. Im gorsze wyniki tym bardziej się cieszę [emoji6]Nie dobryWolę Liverpoo niż Arsenal
stanley Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 2 minuty temu, pajda napisał: Nie dobry Wolę Liverpoo niż Arsenal to z miłości do MU, Arsenal tez mi loto
Rekomendowane odpowiedzi