Skyliner89 Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Kibice Argentyny domagają się powrotu Diego Maradony: http://sport.onet.pl/pilka-nozna/kibice-argentyny-chca-powrotu-diego-maradony,1,4788628,wiadomosc.html Nie dziwie się. Za czasów Maradony była rodzinna atmosfera w drużynie . Pamiętam to z MŚ 2010 w RPA .
Gość Damian A4 Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Diego robił dobre i pozytywne zamieszanie ale on za bardzo na taktykę nie miał wpływu tylko Ci goście którzy mu asystowali ale co by nie mówić grali ładnie w RPA a szczególnie mecz otwarcia ja wogóle nie rozumie co robi w KADRZE ARGENTYNY niejaki Lavezzi
jarko Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Opublikowano 11 Lipca 2011 A Kolumbia wczoraj zapewniła sobie awans do następnej rundy Meksyk dwie porażki już
Gość Damian A4 Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 k**wa bo poziom tego turnieju to wielkie dno, stadiony dno, kibice siedzą i milczą (za wyjątkiem brazylijczyków) Cała masa porządnych piłkarzy ale co z tego...
Skyliner89 Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Kolejne potwierdzenie, że najlepsza piłka jest w Europie .
Gość -makaveli- Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 najlepsza jest 1 liga polska największe emocje btw wczoraj u kumpla w Kościerzynie byłem i mi zaczął opowiadać jak na meczu Barcelony w LM był w podróży poślubnej zdania nie powiedział a już dałem mu do zrozumienia że Barca mnie g... obchodzi i nawet zdjęć nie oglądałem
Gość Damian A4 Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 I po co to tutaj napisałeś? Żeby pokazać że jesteś ....od tej chwili przeze mnie ignorowany pudlu
Gość -makaveli- Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 najlepsze że mój syn na terenie Kaszubi Kościerzyna i Arki Gdynia w koszulce Zawiszy śmigał po osiedlu [br]Dopisany: 11 Lipiec 2011, 20:19_________________________________________________ I po co to tutaj napisałeś? Żeby pokazać że jesteś ....od tej chwili przeze mnie ignorowany pudlu Polak powinien kibicowac polakom a nie podniecać się obcymi drużynami na czole to sobie wytatuuje
Gość Damian A4 Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Póki co mi w Polsce najbliższy jest Lech ale zrozum to człowieku że ja tego kibicówania do Barcelony nie wziąłem sobie z Kapelusza. Mogę się założyć że nie przeczytałes tylu artykułów i książek o Zawiszy co ja o FCB
Gość -makaveli- Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Mogę się założyć że nie przeczytałes tylu artykułów i książek o Zawiszy co ja o FCB codziennie czytam conajmniej kilka artykułów o Zetce w conajmniej kilku serwisach i gazetach :gwizdanie:i conajmniej 2 razy w tygodniu jestem na stadionie (treningi syna) :gwizdanie: .....chłopcze
Gość Damian A4 Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 No wybacz ale ja mam na stadion 2100km
Gość -makaveli- Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Ale macie problemy po lewej masz wódke a po prawej zakąske jaki z tego morał
Gość Damian A4 Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Ale macie problemy po lewej masz wódke a po prawej zakąske jaki z tego morał Nie dla Psa Kiełbasa
Skyliner89 Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 W środę Skonto Ryga vs Wisła Kraków... Chwila prawdy dla polskiej piłki...
pepik Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 W środę Skonto Ryga vs Wisła Kraków... Chwila prawdy dla polskiej piłki... Już się boję
Rekomendowane odpowiedzi