Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak będziecie oglądać mecz Paragwaj -Wenezuela przylukajcie w dogrywce w rogu bramki Wenezueli transparent z napisem JE...PZPN... :decayed:[br]Dopisany: Lipiec 21, 2011, 05:19:51_________________________________________________Paragwaj wygrał w karnych

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 849,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Rex nie bede teraz wchodzi za bardzo w polemike bo sie spiesze do pracy.

Ale widze że jesteś odpowiednio nastawiony i wyedukowany przez braci po szalu.

Każdy ma swoją historię i sie jej trzyma.

dla mnie to jest to samo jakby jakis Czech, do mnie - polaka, patryjoty, miał wąty i oskarżał mnie o interwencję na ich kraj. Wszyscy wiem że interwencja taka miała miejsca, jesteśmy nie lubiani u nich ale oprócz tego my jako polacy wiemy jak bogatą mamy historię i jesteśmy z tego dumni i tego sie trzymamy, tego nasz uczą w szkołach.

Jeden incydent tego nie zmieni. Za to od strony czech jesteśmy postrzegani jako sługusy ZSRR.

Nie tak jest ? A czujesz sie sługusem ruskich ? Bo ja nie, nie po to mój dziadek walczył w AK.

A to że część nieuświadomionych kibiców machała flagą GTS ? A teraz to masz wszystkich kumatych kibiców? Nie... jeden pójdzie kupić szalik z logo TS, a drugi nieświadomy - kupi z logo SSA.

Nikt tego nie tępi. Ale jakoś trzeba zapełnić stadion co ma 33 tys.

Opublikowano

coś na rozładowanie Waszych emocji :decayed:

Gorace_fanki_Paragwaju_5353840.jpg

Gorace_fanki_Paragwaju_5353842.jpg

Gorace_fanki_Paragwaju_5353844.jpg

Gorace_fanki_Paragwaju_5353848.jpg

Gorace_fanki_Paragwaju_5353850.jpg

Opublikowano

polski akcent w Copa America :kox:

beztytuuhcw.jpg

Opublikowano
  • Autor

Chyba pierwszy raz grali stadionie z taką atmosferą :gwizdanie:

Gdzie na innym stadionie jest taki wspaniały doping? Mówię o prawdziwych kibicach.

W ostatnich latach Wisła była praktycznie bezkonkurencyjna w polskiej lidze

:kox::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

No to Skyliner pocisnal :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Gdzie na innym stadionie jest taki wspaniały doping? Mówię o prawdziwych kibicach.

W ostatnich latach Wisła była praktycznie bezkonkurencyjna w polskiej lidze

:przebiegly:
Opublikowano

Szkoda tylko że dzielny prezes Żur wyrzucił ubeków za drzwi i że nie skończył za to na Kamczatce, tego niestety nikt już nie potrafi wytłumaczyc.

Opublikowano
Protest kibiców przeciw ich zdaniem niesprawiedliwym decyzjom rządu o zamykaniu stadionów trwa. Wszystko wskazuje na to, że sierpniowy mecz reprezentacji Polski z Gruzją odbędzie się bez dopingu. Poinformowali o tym sami fani.
:notworthy: :oklaski:
Opublikowano
  • Autor

Julo Wszyscy w Krakowie doskonale wiedzą jak było... Byliście i dalej jesteście klubem milicyjnym...

Naginanie historii, pisanie jakiś górnolotnych opowiastek o ruchu kibicowskim mija się z celem...

Opublikowano

No właśnie naginanie historii, propaganda, niektórzy są w tym napradę dobrzy.

Pozatym 99% klubów piłkarskich w tamtym czasie było nasiąknięta komuną.

To że mojego Ojca w tamtych czasach też zawineli za nic na dołek to też wina Wisły może ?

A to jak reagowali na to kibice to już inna sprawa. Niektórzy nie mieli ich wtedy wcale albo prawie wcale, - jak Polonia W. teraz - więc pewnie nie byli aż takim akrakcyjnym celem dla komuchów.

Tak Jarko, tak jest, rano odświeżamy strone czy wpłyneła Uzbecka renta, wieczorem przebieramy sie z munduru i wskakujemy w stroje kibica i idziemy na mecz. Wiesz co sr** mi sie chce i żygać jak to czytam. A Cracovia jest taka biedna i taka cacy, a my tacy źli. To straszne.

Opublikowano
  • Autor

Julo ogłady trochę, to nie forum onetu...

Za komuny ludzie o wolność walczyli, a nie w imię barw klubowych....

Wychowałem się w NH, to miało być pierwsze Polskie komunistyczne miasto... Tu ludzie na ulicach gineli , w imię wolności budując kościoły...

Wybudowali Sobie również kluby sportowe ( Hutnik, Wanda, Sparta ). Dla mnie to oczywiste komu mam kibicować...

Jako taki ruch kibicowski zaczynał się rodzić w latach osiemdziesiątych... Jaką Ty chcesz Nam tu historię wpoić :?: Oddziały zomo, ormo i Bóg wie czego jeszcze na trybunach :?: No ale skoro to napawa Cię dumą i jest piekne to ja nie mam o czym z Tobą dalej dyskutować...

edycja Dopisany: 21 Lipiec 2011, 11:54

Tak Jarko, tak jest, rano odświeżamy strone czy wpłyneła Uzbecka renta, wieczorem przebieramy sie z munduru i wskakujemy w stroje kibica i idziemy na mecz.

Zapytaj się Boserona co dostał na wyposażenie jak go do policji przyjmowali... :naughty:

Zapytaj się go również gdzie się wychował i komu teraz kibicuje :kox:

Opublikowano

k4j86d.jpg

"za to polska nienawidzi"....m.in. Bydgoszcz :banned:

Opublikowano
  • Autor

A w ekstraklasie dalej mamy komedię:

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/wciaz-nie-wiadomo-gdzie-zagra-podbeskidzie,1,4798714,wiadomosc.html

Powinno się ich wywalić skoro nie potrafią sie dostosować... Chyba ze dwa lata walczyli o ten awans, nagle się okazuje że nie mają gdzie grać... Tak jakby wymogi ekstraklasy byly im obce i ich mocno zaskoczyły....

Ale to nie pierwszy raz jak to w klubach jojcą o te wymogi, poźniej jednak grają o awans i jak już go wywalczą to organizują jakieś prowizorki na prędce :thumbdown:

Opublikowano

podobne problemy miał łódzki ŁKS :rolleyes:

Opublikowano

k4j86d.jpg

"za to polska nienawidzi"....m.in. Bydgoszcz :banned:

mów za siebie.. ja tam lubię Wisłę :gwizdanie: może jak w końcu zacznie się w Bydgoszczy dobra piłka to zacznę chodzić na sektor rodzinny bo tam bezpieczniej :decayed: na Polonii jest bezpieczniej (na żużlu) :gwizdanie:

Opublikowano

może jak w końcu zacznie się w Bydgoszczy dobra piłka to zacznę chodzić

teksty tego typu mnie rozbrajają :polew: :polew: :polew: :polew:

znam takich co gadali że jak [Z]eta awansuje do I ligi to będą chodzić....no i nie chodzili.....teraz gadają że jak awansują do Ekstraklasy to będą chodzić :polew: :polew: :polew: :polew:

niestety tak jest że jedni idą dla klubu a drudzy dla piłki (poziomu)

ale i jedni i drudzy są potrzebni by klub funkcjonował

PS uważam że na całym stadionie jest bezpiecznie.....myślisz że koło sektora rodzinnego nie kręcą się hoolsi ?? krążą głównie w poszukiwaniu osób związanych z polonią (na ostatnim meczu wypatrzyli jakiegoś znanego poloniste na głównej trybunie i zebrała sie grupa która pilnowała Go do końca meczu.....ciekawe co było później :naughty: )[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 13:23_________________________________________________najważniejsze że Zawistowski,Geworgian,Hrymowicz,Leśniewski(2 lata z rzędu król strzelców II ligi),Ekwueme,Imeh,Skrzyński podpisali kontrakty :kox:

ekipa jest niezła :good: może szybciej jak w 4 lata awansują :naughty:

Opublikowano

może jak w końcu zacznie się w Bydgoszczy dobra piłka to zacznę chodzić

teksty tego typu mnie rozbrajają :polew: :polew: :polew: :polew:

będąc na meczu ze Ślęzą Wrocław (rok, 2 lata temu) omal nie dostałem w pysk, bo idioci się zaczęli napieprzać między sobą (zawiszanie), bo nie było kibiców gości. więc sorry... wtedy w ogóle nie grali, a jak mam dostać w pysk kibicując tej samej drużynie to ja dziękuję.

Opublikowano
  • Autor

Prawdziwa hooliganka :kox:

Nawet sami między sobą :rolleyes:

najważniejsze że Zawistowski,Geworgian,Hrymowicz,Leśniewski(2 lata z rzędu król strzelców II ligi),Ekwueme,Imeh,Skrzyński podpisali kontrakty :kox:

:mysli:

Opublikowano

Prawdziwa hooliganka :kox:

Nawet sami między sobą :rolleyes:

najważniejsze że Zawistowski,Geworgian,Hrymowicz,Leśniewski(2 lata z rzędu król strzelców II ligi),Ekwueme,Imeh,Skrzyński podpisali kontrakty :kox:

:mysli:

:decayed: