pepik Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 moja Gwiazda i jak tu nie być dumnym tatą za***iście u was tam to tylko blondynów biorą do juniorków? same blondasy
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 policja prowokowała.....jak zawsze zresztą
moskal Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 policja prowokowała.....jak zawsze zresztą wiem ze zawsze tak jest ,ale pieknie wyglada ten baner nad chłopakami :kox: :kox:
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 policja prowokowała.....jak zawsze zresztą wiem ze zawsze tak jest ,ale pieknie wyglada ten baner nad chłopakami :kox: :kox: pełna kultura
jarko Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Opublikowano 25 Lipca 2011 Prawdziwy, oddany, wierny kibic nie przejmuje się opiniami innych na temat klubu więc daj spokój. Przyzwyczaiłeś się czy na TV Barca mówili
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Prawdziwy, oddany, wierny kibic nie przejmuje się opiniami innych na temat klubu więc daj spokój. Przyzwyczaiłeś się czy na TV Barca mówili w programie "Dzień Dobry Camp Nou" mówili
pepik Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Koledzy te tabele w pierwszym poście bardzo fajna sprawa tylko czy będzie to ktoś aktualizował
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Koledzy te tabele w pierwszym poście bardzo fajna sprawa tylko czy będzie to ktoś aktualizował właśnie pracuje nad tym :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Uczy się kadrować ale kw*rwa już mam nie idzie mi
jarko Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Opublikowano 25 Lipca 2011 Dobra, zaraz wstawię Widzieli :?: http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/jozef-wojciechowski-chce-zatrudnic-ireneusza-jelen,1,4801975,wiadomosc.html
pepik Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Koledzy te tabele w pierwszym poście bardzo fajna sprawa tylko czy będzie to ktoś aktualizował właśnie pracuje nad tym :gwizdanie: Byłoby już gotowe jakby Zawisza była na I miejscu?
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Koledzy te tabele w pierwszym poście bardzo fajna sprawa tylko czy będzie to ktoś aktualizował właśnie pracuje nad tym :gwizdanie: Byłoby już gotowe jakby Zawisza była na I miejscu? PS "był" a nie "była" bo Zawisza to On
pepik Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Dobra, zaraz wstawię Widzieli :?: http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/jozef-wojciechowski-chce-zatrudnic-ireneusza-jelen,1,4801975,wiadomosc.html właśnie widziałem wszyscy go chcieli a teraz nie ma gdzie grać, boje sie że skończy jak Smolarek oby w Polonii
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Widzieli :?: http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/jozef-wojciechowski-chce-zatrudnic-ireneusza-jelen,1,4801975,wiadomosc.html na 99,9% się zmarnuje no ale kasa.........
pepik Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Koledzy te tabele w pierwszym poście bardzo fajna sprawa tylko czy będzie to ktoś aktualizował właśnie pracuje nad tym :gwizdanie: Byłoby już gotowe jakby Zawisza była na I miejscu? PS "był" a nie "była" bo Zawisza to On a pól litry Zawiszy to on czy ona?
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Koledzy te tabele w pierwszym poście bardzo fajna sprawa tylko czy będzie to ktoś aktualizował właśnie pracuje nad tym :gwizdanie: Byłoby już gotowe jakby Zawisza była na I miejscu? PS "był" a nie "była" bo Zawisza to On a pól litry Zawiszy to on czy ona? ono
pepik Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Koledzy te tabele w pierwszym poście bardzo fajna sprawa tylko czy będzie to ktoś aktualizował właśnie pracuje nad tym :gwizdanie: Byłoby już gotowe jakby Zawisza była na I miejscu? PS "był" a nie "była" bo Zawisza to On a pól litry Zawiszy to on czy ona? ono Tak myślałem
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 coś aktualizacja tabeli nie idzie
Rekomendowane odpowiedzi