akjam Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 No to zaczynamy. Z frekwencją rzeczywiście krucho a na takim meczu nie powinno być żadnego wolnego miejsca. [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2011, 20:29_________________________________________________0:1
jarko Opublikowano 9 Września 2011 Autor Opublikowano 9 Września 2011 Z frekwencją rzeczywiście krucho a na takim meczu nie powinno być żadnego wolnego miejsca. Zgadza się, kicha straszna I komu te stadiony :gwizdanie: A meczyk fajny
stanley Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 0:1 no to meczyk będzie jeszcze lepszy
stanley Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 BTW Strasznie słabe było dzisiaj to Zagłębie z Ruchem :gwizdanie:
akjam Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Wisła już mogła 3-0 prowadzić. Z drugiej strony również były sytuacje bramkowe więc trochę obiektywizmu.
jarko Opublikowano 9 Września 2011 Autor Opublikowano 9 Września 2011 BTW Strasznie słabe było dzisiaj to Zagłębie z Ruchem :gwizdanie: Czyli dobrze że nie oglądałem
stanley Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 BTW Strasznie słabe było dzisiaj to Zagłębie z Ruchem :gwizdanie: Czyli dobrze że nie oglądałem miałem wrażenie, że każda formacja Zagłębia gra jakiś inny mecz, w ogóle ze sobą nie współpracowali, dziury między liniami "ataku", pomocy i obrony niesamowite
rex Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Ale jaja, Lech nie jest w stanie z połowy wyjść. Wisła gdzieś od +/- 20 minuty gra świetnie.
akjam Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Ale jaja, Lech nie jest w stanie z połowy wyjść. Wisła gdzieś od +/- 20 minuty gra świetnie. To fakt. Myślałem, że to Lech będzie mieć przewagę a tutaj proszę jest odwrotnie. ALe pamiętam takie mecze, w których Lech nie mógł się zebrać a wygrywał czy remisował wydawałoby się przegrane mecze. :gwizdanie:
rex Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Ale jaja, Lech nie jest w stanie z połowy wyjść. Wisła gdzieś od +/- 20 minuty gra świetnie. To fakt. Myślałem, że to Lech będzie mieć przewagę a tutaj proszę jest odwrotnie. ALe pamiętam takie mecze, w których Lech nie mógł się zebrać a wygrywał czy remisował wydawałoby się przegrane mecze. :gwizdanie: Nie wiem. Nie widzę tego jak Lech może tu wygrać albo chociaż zremisować na tę chwilę.
akjam Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Ale jaja, Lech nie jest w stanie z połowy wyjść. Wisła gdzieś od +/- 20 minuty gra świetnie. To fakt. Myślałem, że to Lech będzie mieć przewagę a tutaj proszę jest odwrotnie. ALe pamiętam takie mecze, w których Lech nie mógł się zebrać a wygrywał czy remisował wydawałoby się przegrane mecze. :gwizdanie: Nie wiem. Nie widzę tego jak Lech może tu wygrać albo chociaż zremisować na tę chwilę. Ja też nie wiem czy wygra czy zremisuje. Zobaczymy.
jarko Opublikowano 9 Września 2011 Autor Opublikowano 9 Września 2011 Fatalnie... Jestem zawiedziony postawą Lecha
akjam Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Fatalnie... Jestem zawiedziony postawą Lecha Ja też. Jakaś tragedia. [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2011, 21:53_________________________________________________Stadion się obudził wreszcie!!! Może pomogą drużynie.
stanley Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 WIsła zagrała dobry mecz :gwizdanie:
stanley Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 No i nie dali rady wyrównać. eeee tam, ważne, że Niebiescy wygrali
Rekomendowane odpowiedzi