rex Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Kilka spotkań - tak. Ale nie pół roku... ja pie.rdole. Taka sama kara za kupno meczu jak i za popchnięcie sędziego, po jego wcześniejszym błędzie?? Przecież to jest jedna wielka żenada. I tak w tym roku nam nic nie pomoże. Ten klub jest chory od środka. Ma raka i wrzody w jednym. Jedyną możliwością zmiany czegokolwiek jest spadek do I ligi. Bo tylko wtedy jest szansa, że Filipiak w pi.zdu sprzeda klub. I wtedy II scenariusze - albo będziemy coraz bardziej podupadać albo zgłosi się po nas inny sponsor. Z Comarchem nic więcej już nie zdziałamy.
Cuber Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 I tak w tym roku nam nic nie pomoże. Ten klub jest chory od środka. Ma raka i wrzody w jednym. Jedyną możliwością zmiany czegokolwiek jest spadek do I ligi. Bo tylko wtedy jest szansa, że Filipiak w pi.zdu sprzeda klub. I wtedy II scenariusze - albo będziemy coraz bardziej podupadać albo zgłosi się po nas inny sponsor. Z Comarchem nic więcej już nie zdziałamy. Rex nie zgadzam sie z Tobą do końca, spadek hmmm powinien byc ale 3 sezony temu teraz nie można brac pod uwagę takie scenariusza! Skoro poruszasz temat choroby od srodka to powinieneś wiedzieć kto najwiecej miesza w klubie, transferach , kto po cichu "podpowiada" trenerowi kto ma grać itd. Jak wygladają treningi , jaka panuje atmosfera w szatni itd , po cześci odpowiedzialnosc za to Ponosi niestety ale Szatałow ale również ( jak dla mnie największą ) Chorobą Naszego klubu jest Kubuś Tabisz! Dopuki On będzie doputy nic Cracovia nie osiągnie niestety. Janusz za wiele nie zdziała jeśli dalej bedzie wierzył komuś takiemu jakim jest Jakub Tabisz Wierze w to że wreszcie się opamieta i zacznie działać za wczasu czyli już! Pierwszy ruch jest dobry czekam na następne.....
rex Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 I tak w tym roku nam nic nie pomoże. Ten klub jest chory od środka. Ma raka i wrzody w jednym. Jedyną możliwością zmiany czegokolwiek jest spadek do I ligi. Bo tylko wtedy jest szansa, że Filipiak w pi.zdu sprzeda klub. I wtedy II scenariusze - albo będziemy coraz bardziej podupadać albo zgłosi się po nas inny sponsor. Z Comarchem nic więcej już nie zdziałamy. Rex nie zgadzam sie z Tobą do końca, spadek hmmm powinien byc ale 3 sezony temu teraz nie można brac pod uwagę takie scenariusza! Skoro poruszasz temat choroby od srodka to powinieneś wiedzieć kto najwiecej miesza w klubie, transferach , kto po cichu "podpowiada" trenerowi kto ma grać itd. Jak wygladają treningi , jaka panuje atmosfera w szatni itd , po cześci odpowiedzialnosc za to Ponosi niestety ale Szatałow ale również ( jak dla mnie największą ) Chorobą Naszego klubu jest Kubuś Tabisz! Dopuki On będzie doputy nic Cracovia nie osiągnie niestety. Janusz za wiele nie zdziała jeśli dalej bedzie wierzył komuś takiemu jakim jest Jakub Tabisz Wierze w to że wreszcie się opamieta i zacznie działać za wczasu czyli już! Pierwszy ruch jest dobry czekam na następne..... Grzesiek, dokładnie tak jest. Tylko ja uważam, że Filipiak nigdy nie pozbędzie się Tabisza. Przecież to on go mianował. To on go cały czas trzyma na stanowisku, pomimo olbrzymiej niechęci w stosunku do Jakuba kibiców, byłych i obecnych piłkarzy, byłych i obecnych działaczy, ludzi związanych z MKSem od strony Miasta i tak dalej i tak dalej. Jeśli miałby odejść Tabisz, to tylko dlatego, że odejdzie Filipiak
jarko Opublikowano 14 Września 2011 Autor Opublikowano 14 Września 2011 Widzę żę Wszyscy mają własnego wrzoda. Craxa Tabisza, Cupiał kilku przydupasów, a My Przytułę
Bieniek Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Widzę żę Wszyscy mają własnego wrzoda. Craxa Tabisza, Cupiał kilku przydupasów, a My Przytułę I Inspektora :decayed:
jarko Opublikowano 14 Września 2011 Autor Opublikowano 14 Września 2011 I Inspektora :decayed: Forumowy insekt
David Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Inter szkoda ze City remis a juz przegrywalo
jedrekx Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 no United też nie błysnęło, ale... dobrze, że jest 1 punkt. to był i tak "najtrudniejszy" mecz dla nich w fazie grupowej
stanley Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 MU często gra w Portugalii na remis, odbije sobie u siebie Z resztą ma słabą grupę, nie muszą się bardzo wysilać
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 dzisiaj mecz na szczycie 1 ligi Zawisza Bydgoszcz(vicelider) - Bogdanka Łęczna(lider) Ja bym raczej rzekł prawie na szczycie Żadna z drużyn nie była i nie jest faworytem do awansu... Poza tym prawdziwe mecze na szczycie to się rozgrywa na wiosnę lub na koniec rundy jesiennej... Teraz to tylko z nazwy... Chyba nie spodziewałeś się niczego więcej, sam przecież byłeś mocno sceptyczny do tego sezonu... jednak widać sporą przewagę Zawiszy nad rywalami....a oni dopiero się sklejają jako drużyna :gwizdanie:dzisiaj kolejne zwycięstwo i lider
rex Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 dzisiaj mecz na szczycie 1 ligi Zawisza Bydgoszcz(vicelider) - Bogdanka Łęczna(lider) Ja bym raczej rzekł prawie na szczycie Żadna z drużyn nie była i nie jest faworytem do awansu... Poza tym prawdziwe mecze na szczycie to się rozgrywa na wiosnę lub na koniec rundy jesiennej... Teraz to tylko z nazwy... Chyba nie spodziewałeś się niczego więcej, sam przecież byłeś mocno sceptyczny do tego sezonu... jednak widać sporą przewagę Zawiszy nad rywalami....a oni dopiero się sklejają jako drużyna :gwizdanie:dzisiaj kolejne zwycięstwo i lider Serdeczne gratulacje! Niby dopiero początek sezonu, ale fajnie Was widzieć w czubie tabeli! Oby tak dalej!
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Serdeczne gratulacje! Niby dopiero początek sezonu, ale fajnie Was widzieć w czubie tabeli! Oby tak dalej! Wielkie Dzięki na razie bez porażki,więc jak na beniaminka nie jest źle teraz trudny wyjazd do Katowic
jacekm Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Pogoń jak się rozpędziła. 5-1 z Radzionkowem
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 GKS Katowice 5-0 KS Polkowice
stanley Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 dzisiaj mecz na szczycie 1 ligi Zawisza Bydgoszcz(vicelider) - Bogdanka Łęczna(lider) Ja bym raczej rzekł prawie na szczycie Żadna z drużyn nie była i nie jest faworytem do awansu... Poza tym prawdziwe mecze na szczycie to się rozgrywa na wiosnę lub na koniec rundy jesiennej... Teraz to tylko z nazwy... Chyba nie spodziewałeś się niczego więcej, sam przecież byłeś mocno sceptyczny do tego sezonu... jednak widać sporą przewagę Zawiszy nad rywalami....a oni dopiero się sklejają jako drużyna :gwizdanie:dzisiaj kolejne zwycięstwo i lider oby tak dalej choć jest jeszcze z 15 kolejekza wcześnie żeby gdybać, była by to spora niespodzianka gdyby zetka walczyła o awans. Przed sezonem liczyłem, że o awans będą walczyć: Pogoń, Piast, Warta, Arka, co roku Flota próbuje coś zdziałać... zaskakuje niska pozycja Arki i Gieksy[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2011, 23:21_________________________________________________ GKS Katowice 5-0 KS Polkowice nie dziwne, nie ma narazie słabszej drużyny w I lidze
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Przed sezonem liczyłem, że o awans będą walczyć: Pogoń, Piast, Warta, Arka, co roku Flota próbuje coś zdziałać... zaskakuje niska pozycja Arki i Gieksy myślałem że Arka i Warta bedą szalały a tutaj jak narazie nic się wielkiego nie dzieje
Rekomendowane odpowiedzi