PABLO Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ku%wa nie rozumiem dlaczego nie puszczają na polsacie rewanżu Barca-Chelsea tylko leci na tym j**anym nsport a nie każdy to ma:wallbash::wallbash: Akurat ten mecz mnie bardziej interesuje niż jutrzejszy:facepalm:
Wihajster Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ku%wa nie rozumiem dlaczego nie puszczają na polsacie rewanżu Barca-Chelsea tylko leci na tym j**anym nsport a nie każdy to ma:wallbash::wallbash:Akurat ten mecz mnie bardziej interesuje niż jutrzejszy:facepalm: obejrzysz w necie:naughty:
PABLO Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Innej opcji mi nie pozostaje Wihu Ale wiesz nie rozumiem tej ich polityki, jeśli puszczali tydzień temu Barce to powinni tak samo puścić rewanż teraz:facepalm: Jak będziecie mieć sprawdzonego linka do transmisji to wrzućcie wieczorem.
Bieniek Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ale wiesz nie rozumiem tej ich polityki, jeśli puszczali tydzień temu Barce to powinni tak samo puścić rewanż teraz:facepalm: . Dlaczego??
Wihajster Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 spokojnie pod koniec roku liga mistrzów będzie w c+ bo przejęli N-ke
PABLO Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Dlaczego?? Dlatego że jeśli ktoś oglądał ich pierwszy mecz który teraz się bardzo ciekawie zapowiada to chyba wolałby oglądnąć ten rewanż niż jutrzejszy mecz który będzie polsat transmitować. Takie jest moje zdanie Jeśli ktoś woli na przemian oglądać mecz innej drużyny to
Bieniek Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Dlaczego?? Dlatego że jeśli ktoś oglądał ich pierwszy mecz który teraz się bardzo ciekawie zapowiada to chyba wolałby oglądnąć ten rewanż niż jutrzejszy mecz który będzie polsat transmitować. Takie jest moje zdanie Jeśli ktoś woli na przemian oglądać mecz innej drużyny to A moze kibic realu,bayernu tez chce zobaczyc na niekodowanym kanale? Pomyslales??
jarko Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Dlaczego?? Dlatego że jeśli ktoś oglądał ich pierwszy mecz który teraz się bardzo ciekawie zapowiada to chyba wolałby oglądnąć ten rewanż niż jutrzejszy mecz który będzie polsat transmitować. Ale wiesz że prawami dysponuje N-ka i robi tak żeby było głównie pod nich a nie pod polsat
PABLO Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ale wiesz że prawami dysponuje N-ka i robi tak żeby było głównie pod nich a nie pod polsat Dziady jedne
lennox Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Już nie długo właściciel C+ przejmie całe iti a już przejął n-ke Tylko czekać na połączenie marketingu i oferty... wynikiem tego będzie oglądanie ekstraklasy i LM na platformie N+ No i sceptycznie widzę ceny abonamentów... chociaż Cyfrowy Polsat zmusi do rywalizacji przez abonentów którzy mają "gdzieś" ekstraklasę i LM
PABLO Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 A moze kibic realu,bayernu tez chce zobaczyc na niekodowanym kanale? Pomyslales?? O tym nie trzeba myśleć bo wiadoma sytuacja Jeśli by pierwszy mecz ich puścili to nie było tej dyskusji ale tak jak mówię bez sensu co chwile inny mecz transmitować tylko lepiej się na jednym skupić i nie mówię tego że im kibicuję ale lubię oglądać grę Barcy i poziom który prezentują.
Bieniek Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Marudzisz... Wykup sobie na onecie transmisje:grin:
PABLO Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Może marudze póki mnie jeszcze wkurwienie trzyma No nic oglądnie się gdzieś w necie i uj:decayed:
Skyliner89 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Dzisiaj się okaże czy to koniec dominacji Barcelony...
akjam Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Niestety Ruch póki co przegrywa z Legią w PP... od 8. minuty 1:0... Na TVN Turbo HD... relacja na żywo!
Skyliner89 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 2:0 ---------- Post dopisany at 19:13 ---------- Poprzedni post napisany at 19:07 ---------- i 3:0
PABLO Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 http://www.drhtv.com.pl/transmisja-11009.html
Wihajster Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 1-0:kox: ---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:19 ---------- 2-0:naughty:
Rekomendowane odpowiedzi