Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość -makaveli-
Opublikowano

Zawisza 2-1 Pogoń

i awans na 2 miejsce w lidze :D

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dwa ciężkie wyjazdy przed Wami, ostatni może być o awans... Cieczka trzecia porażka, Stróże napierają - ciekawie się robi.

Gość -makaveli-
Opublikowano

w idealnym momencie wygraliśmy bo reszta ułożył się "pod nas"

widzę to tak ..... wygrana w Poznaniu z Wartą i remis z Piastem w Gliwicach ......................... i awans !! :D

Opublikowano

No chyba że Pogoń wygra dwa mecze to remis z Piastem Wam nic nie daje... Ale oni mają ostatni trudny wyjazd do Gdynii...

Gość -makaveli-
Opublikowano

Arka wygrała i licze że zatrzymaja Portowców

martwi dyspozycja Warty ..... GKS Katowice 0-3 Warta Poznań

---------- Post dopisany at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany at 21:28 ----------

btw gratuluje awansu jarko ;)

Opublikowano

Cieczki remis ze Stróżami wykluczy obie te drużyny z walki o awans, wygrana kogoś z nich da jeszcze jakieś szanse. Stawiam że Piast awansuje, walka o drugie miejsce rozegra się pomiędzy Wami a Pogonią + ew. Nieciecza lub Stróże. Będzie ciekawie do samego końca :)

Opublikowano

Mam nadzieję, że nie awansują te zespoły "ze wsi" :whistling:

Opublikowano

Jeszcze nie awansowaliśmy, ale zapowiadają się cztery mecze świętowania :kox:

Gość -makaveli-
Opublikowano

oglądałem dzisiaj Piast-a na żywo i powiem szczerze że nie widziałem w nich drużyny walczącej o E-klasę .....

chciałbym awansu Zawisza+POgoń lub Zawisza+Arka ( głownie ze względu na prestiż ekip) bo nie widze no Termalici ( z ich boiskiem....żeby nie nazwać tego stadionem) do Ekstraklasy

Opublikowano
Mam nadzieję, że nie awansują te zespoły "ze wsi" :whistling:

Ja bym widział Pogoń i Zawiszę do awansu, byłoby ciekawiej w ekstraklasie - jakieś konkretne zespoły a nie te wiejskie podróby... Co do Piasta to ze Śląska już mamy wystarczająco drużyn na najwyższym poziomie, chociaż w pierwszej lidze jest co niemiara :decayed:

Gość -makaveli-
Opublikowano

bądźmy poważni......chyba nie zaprzepaścicie 10pkt przewagi ;)

Opublikowano
bo nie widze no Termalici ( z ich boiskiem....żeby nie nazwać tego stadionem) do Ekstraklasy

Podobno, tak powiadali tu i ówdzie że w przypadku awansu mieli grać w Mielcu na obiekcie Stali. W Tarnowie się nie dogadali, u Nas nie było konkretnych rozmów.

---------- Post dopisany at 21:42 ---------- Poprzedni post napisany at 21:38 ----------

bądźmy poważni......chyba nie zaprzepaścicie 10pkt przewagi ;)

Oby :decayed:

Gość -makaveli-
Opublikowano

dlatego kluby bez zaplecza (w tym i własnego stadionu) nie powinny grać w rozgrywkach E-klasy,I i II ligi :D

Tremalica nadaje się (od zaplecza patrząc) co najwyżej do III ligi :)

Opublikowano

Nie no wiesz to że to mała wieś to fakt, ale ten ich stadionik całkiem nie najgorszy nawet jak na pierwszą ligę. Taki Okocimski na pewno nie ma lepszego... Wiadomo że kibic tam to typowy Janusz jak na kadrze, ale obiekt na poziomie Radzionkowa czy Ząbek jest...

Opublikowano

Ruch, mało co mistrzostwa nie zdobył mając jeden z najbardziej archaicznych stadionów w Ekstraklasie :whistling:

Rozmawiałem 2 dni temu z Łukaszem Janoszką, zapytałem go jak widzą piłkarze Ruchu postawę Wisły w ostatnim meczu. Powiedział mi, że raczej nie dopatrzyli się oddania meczu przez Wisłę, aczkolwiek wiślacy też do meczu nie podeszli z jakimś "zębem"....

Tak naprawdę: wszyscy w Ruchu żałują tej szansy..... :kwasny:

Opublikowano
Ruch, mało co mistrzostwa nie zdobył mając jeden z najbardziej archaicznych stadionów w Ekstraklasie :whistling:

Jeszcze trochę a tylko Wy będziecie mieli taki stadion w ekstraklasie... Są jakieś plany na inwestycję w obiekt ? Puchary gracie u siebie ?

Opublikowano

Ruch ma grać na Piaście, w przyszłości może na śląskim :doh:

Wielkich planów, co do obiektu przy Cichej narazie chyba nie ma. Z resztą obecny stadion trzeba by było zrównać z ziemią chyba i stawiać coś od początku na jakieś 15 tyś ludzi.... Coś jak ma Cracovia, Zagłębie, czy Korona.....

Opublikowano

Wasz obiekt przypomina trochę Nasz. Trybuny owalne ze słabym skosem i kilometr od murawy... Masz rację, to by trzeba zaorać i budować od nowa.

---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:09 ----------

Ja yebie, ale Piast ma brzydki stadion... :facepalm:

Opublikowano

Ja yebie, ale Piast ma brzydki stadion... :facepalm:

z biedronki... :wink:

Opublikowano

Haha trybuny niczym regały w sklepie :grin: