jarko Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Opublikowano 12 Listopada 2010 Też jestem ciekaw No bo kto na mistrza jak nie ktoś z tej dwójki w tym roku :gwizdanie:
Skyliner89 Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Wisła 1:0 Legia 40 min - Paweł Brożek [br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 21:06_________________________________________________Wisła 2:0 Legia 50 min - Patryk Małecki
akjam Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Ale babol z tym karnym... Racja. Początkowo sędzia ogarniał ale później kilka poważnych błedów. Ogląda ktoś VBV -Ham?
jarko Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Opublikowano 12 Listopada 2010 Szkoda bo jakby Legia gola kontaktowego strzeliła to by fajna końcówka mogła być :gwizdanie:
akjam Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Idą na mistrza No jak będą tak dalej ze wszystkimi wygrywać to nie ma innej opcji!
jarko Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Opublikowano 12 Listopada 2010 A w Łodzi wszystko wraca do normy... Widzew w 10 prowadzi już 2-1... A Wisła 4-0... Hehe nikt wyniku nie trafił
Tobi_one Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Ale babol z tym karnym... Racja. Początkowo sędzia ogarniał ale później kilka poważnych błedów. Ogląda ktoś VBV -Ham? ogląda ogląda ;]
stanley Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Wisła zasłużenie wygrała, wyrównana była tylko I połowa. Karny z kapelusza, ale sędzia i tak bdb sędziował BTW Od pewnego czasu przyglądam się A. Borysiukowi - duże postępy zrobił ten chłopak-> oby tak dalej; jeszcze 2-3 lata w Legii i przydałby się jakiś transfer na zachód ( z tego co widać po sposobie jego gry, to raczej Bundesliga lub Anglia
Tobi_one Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 a niech tam się rozwijają młodzi to do reprezentacji się przydadzą może... szkoda, że Rybus obniżył loty
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Makaveli ogromne dzięki za pomoc w podliczeniu :notworthy: trochę gafe z tymi bonusami dałem...ale następnym razem będzie git...w końcu na błędach się człowiek uczy
stanley Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Makaveli ogromne dzięki za pomoc w podliczeniu :notworthy: trochę gafe z tymi bonusami dałem...ale następnym razem będzie git...w końcu na błędach się człowiek uczy własnie widzę, że mnie doganiacie [br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 22:55_________________________________________________ a niech tam się rozwijają młodzi to do reprezentacji się przydadzą może... szkoda, że Rybus obniżył loty ja pamiętam Rybusa z przed 2 lat :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Makaveli ogromne dzięki za pomoc w podliczeniu :notworthy: trochę gafe z tymi bonusami dałem...ale następnym razem będzie git...w końcu na błędach się człowiek uczy własnie widzę, że mnie doganiacie nie....koledzy mnie poprawili,wszystko jest uczciwie podliczone
stanley Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Makaveli ogromne dzięki za pomoc w podliczeniu :notworthy: trochę gafe z tymi bonusami dałem...ale następnym razem będzie git...w końcu na błędach się człowiek uczy własnie widzę, że mnie doganiacie nie....koledzy mnie poprawili,wszystko jest uczciwie podliczone wszystko przez siędziego
Rekomendowane odpowiedzi