Madas Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 nie ma co się stresować, czasami tak bywa
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 jarko i Madas poszły PW z podliczonym typerem piątkowych i sobotkich meczy
jarko Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 Oglądałem pierwszą połowę, fajny meczyk
Zmija Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 makaveli ogladales Legie? bo ja od paru dni pijee i kurwaaaa niemoglem uwierzyc jak spojrzalem na wynik az piwko odstawilem... co tam sie wydarzylo?
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 najlepszym się zdarza szkoda że akurat z mamejami z wisły tak się pięknie pokazali będzie dobrze..... podobno szykują mega transfery
Zmija Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 wiesz jak to jest z tymi transferami:D kto ma znalezc dobrego zawodnika Miklas;>? <hahaha> :polew: ale zyje nadzieja:D no wlasnie z kim jak z kim ale ze skisla
jarko Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 wiesz jak to jest z tymi transferami:D kto ma znalezc dobrego zawodnika Miklas;>? <hahaha> :polew: ale zyje nadzieja:D no wlasnie z kim jak z kim ale ze skisla Kultury troszkę Panowie :gwizdanie: Co to za transfery, jakieś przecieki :?:
Gość DiM Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Oglądałem pierwszą połowę, fajny meczyk Barca - VLRL?? jeśli tak to za***isty mecz był
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Co to za transfery, jakieś przecieki :?: w "przeglądzie sportowym" czytałem że kuszą np Arboledę (to akurat mało realny transfer),i wiele innych podobnego kalibru mają wydać kilka milionów na transfery oby nie okazało się to tylko chwytem marketingowym,chociaż czas żeby w polskiej piłce ligowej coś się ruszyło ,bo stadiony puste będą stać
jarko Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 Oglądałem pierwszą połowę, fajny meczyk Barca - VLRL?? jeśli tak to za***isty mecz był Dokładnie, na drugą połówkę już niestety usnąłem i żałuję bo było ciekawie Co to za transfery, jakieś przecieki :?: w "przeglądzie sportowym" czytałem że kuszą np Arboledę (to akurat mało realny transfer),i wiele innych podobnego kalibru mają wydać kilka milionów na transfery oby nie okazało się to tylko chwytem marketingowym,chociaż czas żeby w polskiej piłce ligowej coś się ruszyło ,bo stadiony puste będą stać Hehe no dobre z tym Arboledą
Gość DiM Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Makaveli wczoraj o to mi chodziło http://www.fcb24.com/news/delgado-ferreiro--to-jest-spalony-.html? sorry ale jak wegług Ciebie to spalony to ja padam [br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 11:56_________________________________________________ Dokładnie, na drugą połówkę już niestety usnąłem i żałuję bo było ciekawie Oj druga połowa była 2 razy lepsza [br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 11:58_________________________________________________ Hehe no dobre z tym Arboledą też o tym gdzieś słyszałem
jarko Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 Znalazłem artykuł... Kontrakt mu się kończy i takie typowe smyranie po napletach... Byle lepszą kasę ugrać.. Pewnie i tak w Lechu zostanie, chociaż... Legia ostatnio nie sępi kasy jak Wisła czy Lech :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 chociaż... Legia ostatnio nie sępi kasy jak Wisła czy Lech :gwizdanie: no w końcu czas na "wydawanie & zarabianie" a nie tylko oszczędzanie i liczenie na cud będzie pełny stadion to i kasa będzie pełna...żeby stadion był pełen trzeba przyciągnąć ludzi....jak?? wydając kase na dobry zespół tylko jest jedno ale.....brak kompetencji marketingowych naszych działaczy
Zmija Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 "nasi" dzialacze do zarzadzanie klubem to sie nienadaja !!! i dopuki tu tranfseru nie bedyie to nicyego ciekawego nie bedyie
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 "nasi" dzialacze do zarzadzanie klubem to sie nienadaja !!! i dopuki tu tranfseru nie bedyie to nicyego ciekawego nie bedyie jeszcze nie wytrzeźwiałeś
Skyliner89 Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 a mówili, że sklepy z dopalaczami zamknęli :polew:
Zmija Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Skyliner89 nie ruszylem tej chemi i nie rusze wiec nie trafiles:P kiedys za malolata sie ruszalo ale inne a nie dostepne w sklepie co to wogole jest srodki odurzajace w sklepie a gdzie ta adrenalinka jak sie w kiermanie cos 3malo i psy spisywaly:) makaveli - nieee no juz trzezwy jestem ilez mozna cos mi sie popier****lo z klawiatura juz jest dobrze
jarko Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=KO_6ireXHVY&feature=player_embedded#
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 co to kur*a jest kiedyś podobna bajka japońska na tv polonia1 była
Rekomendowane odpowiedzi