Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wygrali lepsi w dwumeczu i tyle :decayed:

a to na pewno racja

wygrała lepsza paka

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Manchester City to taki Real Madryt tylko posiadaja w swoich szeregach słabszymi piłkarzami.:kox:

City sie wyrobia maja kase, wiec cos tam zawsze zdziałaja w Champions League:wink:

Młoda równo wiekowo drużyna i szejk ropny:naughty:

Opublikowano
Manchester City to taki Real Madryt tylko posiadaja w swoich szeregach słabszymi piłkarzami.:kox:

City sie wyrobia maja kase, wiec cos tam zawsze zdziałaja w Champions League:wink:

Młoda równo wiekowo drużyna i szejk ropny:naughty:

Chyba jednak nie bo w obecnej formie nie chcielibyście trafić na Real.. :whistling:

Opublikowano

Lech - Podbeskidzie BB 2:1 Mecz może nie porywający ale była walka i dwie piękne bramki (emocje i wynik otwarty do ostatniej sekundy) :wink4:

Opublikowano

Ciekawe czy Możdżeń uratował głowę Rumaka - oby nie, bo moim zdaniem to słaby trener :whistling:

Opublikowano

No ciekawe ale widziałeś jak Rumak zaraz po gwizdku krzyknął do Możdżenia żeby podszedł do piłki? :wink4: Brama piękna! :wink4:

Opublikowano

no to dzisiaj piłka

wczoraj coś nikt o EPL ani słowa, a bylo w sumie o czym

Kompany w 10 minucie zaliczył out, a i tak MC dał sobie radę z Hull

z kolei w Chelsea Żoze Wielka Japa dał nieźle ognia

szał natomiast będzie dzisiaj

Super Sunday

już się boję o SAS i tzw. linię obrony :facepalm: MU

będą jaja, coś tak czuję

Opublikowano

Tyle co włączyłem Legia - Wisła i spóźniełem się 3 minuty i już 1:0 dla L. :shock3:

---------- Post dopisany at 13:05 ---------- Poprzedni post napisany at 13:03 ----------

BTW Fajnie prezentuje się ten stadion bez kibiców. :decayed:

Opublikowano

:grin:

nie no, wielka szkoda, że bez kibiców :kwasny:

Opublikowano

:wink:

Głowa czerwo i już chyba po Wiśle... Czy kartka uzasadniona?

---------- Post dopisany at 13:35 ---------- Poprzedni post napisany at 13:27 ----------

2:0

Opublikowano

Masakra dziś to chyba 5tke przywiozą.. :facepalm: obiektywie to sędzia śmiało mógł pokazać żółtą kartkę Głowacki miał kontakt z piłką a wywrócił grajka ciałem i do tego pierwszy jego faul w tym meczu w dodatku na połowie przeciwnika.. :facepalm: druga strona medalu to to że Wisła po prostu nie istnieje.. chyba w szatni zostali .. Legia już powinna prowadzić z 3:0:whistling:

---------- Post dopisany at 14:38 ---------- Poprzedni post napisany at 14:02 ----------

o kur... 2:2:shock3:

Opublikowano

ale brame zasadził Stilic :shock3:

Opublikowano

No jestem w szoku z takiego obrotu sprawy. Tak jak mówisz Legia miała spora przewagę i jednego zawodnika więcej a tu nagle 2:2...

Opublikowano

Tak się zastanawiam po co była zmiana trenera w Legii? Przecież oni grają gorzej niż za Urbana :facepalm:

Opublikowano

ten Rafael to jest jednak idiota :facepalm:

Opublikowano

Nie wiem ale jak dla mnie Smuda jest fenomenalnym trenerem jak na naszą ekstraklapę potrafi zmotywować grajków no i dzięki jego zasłudze Stilić daje kolejne punkty w tej rundzie.. :decayed:

Opublikowano

No brawo dla Wisły i SMudy za walkę i wyrwanie 2 punktów z teoretycznie przegranego meczu! :brawo:

Opublikowano

heh, ale początek II połowy :grin:

widać o ile są wolniejsi gracze MU :facepalm:

Opublikowano

ManU - Liverpool 0:1 i zaczynamy drugą połówkę... :wink4:

---------- Post dopisany at 15:37 ---------- Poprzedni post napisany at 15:36 ----------

Heh... Już 0:2 :banan:

---------- Post dopisany at 16:09 ---------- Poprzedni post napisany at 15:37 ----------

I 3ci karny... Ale Hattricka nie będzie no i dobrze bo wydaje mi się, że karny z kapelusza. :wink4:

---------- Post dopisany at 16:14 ---------- Poprzedni post napisany at 16:09 ----------

0:3 :good: