Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Everton 1 ! :)

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jacha :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

Everton 2:0 Manchester United... :shock3:

co się dzieje z Czerwonymi Diabłami..

Opublikowano

To się dzieje praktycznie od początku sezonu... Starą Damę czeka to samo jeśli nie pojawią się nowi gracze, Conte nie zacznie dawać szans rezerwowym żeby piłkarze z podstawowego składu mogli odpoczywać no i musi w końcu zacząć częściej zmieniać ustawienie zespołu.

Opublikowano

ech qrfa ....:disgust::suicide_anim:

Opublikowano

Zwolle młóci Ajax w 1. Połowie w finale pucharu Holandii 4:1 :) (było 0:1) :D

Opublikowano
To się dzieje praktycznie od początku sezonu... Starą Damę czeka to samo jeśli nie pojawią się nowi gracze, Conte nie zacznie dawać szans rezerwowym żeby piłkarze z podstawowego składu mogli odpoczywać no i musi w końcu zacząć częściej zmieniać ustawienie zespołu.

Już 3 sezon gra ustawieniem 3-5-2. Mała rotacja składem. Zmiany pod koniec 70 min. Jak Conte się nie zmieni to trzeba będzie się rozglądnąć za innym trenerem i przede wszystkim trzeba wzmocnić skrzydła.

Fakt wróciliśmy na szczyt Serie A, ale Serie A to nie jest ta silna liga co w latach 90tych i na początku XXI wieku.

Do Europy jeszcze nam dużo brakuje.

Opublikowano

Jeśli nie będzie zmian pod każdym kątem to Roma, Napoli, Inter, Milan nas wyprzedzą bez dwóch zdan. Zobaczymy co z Benfika zagraja w czwartek.

Everton ładnie zagrał z United (2:0). Jestem ciekaw czy taka kolejność zostanie zachowana na koniec sezonu ? :)

Opublikowano

City po mocnym poczatku kontroluje mecz i tym rqzem nie powinni dać sobie wyrwać kompletu punktów :)

Opublikowano

Kolejka ligowa w Anglii bez sensacji, to pismaki już podają o zwolnieniu Moyesa :grin:

Opublikowano

Moyes juz zwolniony właśnie podali przed chwila oficjalna informacje :D w koncu w sumie...

Poza tym jak bez sensacji jak m.in. chelsea i wlasnie man utd wygrac powinni i faworytami byli...

Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka.

Opublikowano

Byłem za tym aby jeszcze został, fakt, że sezon choojowy, ale przecież nie od razu Rzym zbudowano :wink:

Opublikowano

Ciekawe kto teraz.. Do końca sezonu Ryan Giggs a potem? Stawiam na kogoś z trójki Queiroz/Klopp/van Gaal ale osobiście wolałbym Cantone, no a JK pewnie nie do wyciągnięcia z BVB

Opublikowano

Jasio Urban i Tomek Hajto też :grin: No i jeszcze Wieczorek hahaha!

Opublikowano

Cantona to byl gosc:kox:

Opublikowano

Klop już stanowczo dał do zrozumienia że nie jest zainteresowany pracą dla Manchesteru :wink:

Opublikowano
10154374-736789516379966-8729666236554609028-n.600.jpg