akjam Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Kibice ich pożegnali tak jak na to zasłużyli. Nawet Carlo ANcelotii powiedział, że wygwizdanie było na miejscu, drużyna nie zasłużyła na nic więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy13101980 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 No słabo,słabo. Wysłane z LG G3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Nie wiem jakie na to szanse, ale z bvb też było słabo rok temu, a potem to już finał CL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Chelsea czy PSG ? no i pan sędzia wszystko psuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Nie widzialem czerwa. O co poszlo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Lewandowski chyba długo w pierwszym zespole nie pogra Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Costa to jest po prostu Klown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 To co? dogrywka na Chelsea? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 jednego o Mou nie cierpię, jego grajki z pięknego sportu robią czasem cyrk no i nie wiem czy tam miał być karny Lewandowski chyba długo w pierwszym zespole nie pograWysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka dla Guardioli nie ma takie pozycji jak napastnik Mam nadzieję, że albo odejdzie Pep, albo Lewy... choć czasem po jednym sezonie nie warto wyciągać pochopnych wniosków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Chelsea vs PSG 2:2 115. Minuta Edytowane 11 Marca 2015 przez akjam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Sprawiedliwosc nastala... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Qtfa tylko czytam...... ale zły jestem. .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Że psg awans? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 PSG gra dalej, Szacun dla nich, od 30ej minuty grali jednego mniej i dali dwa razy doprowadzić do remisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Qtfa tylko czytam...... ale zły jestem. .... ja tam jestem zadowolony, PSG było lepsze w tym dwumeczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Zły - że nie oglądam. ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Sedziowanie w tym meczu jakas tragedia,zreszta bayern szachtar to samo,kartka ustawiła cały mecz,cała kolejka ewidentnie ustawiona pod buków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Qtfa tylko czytam...... ale zły jestem. .... ja tam jestem zadowolony, PSG było lepsze w tym dwumeczu Na pewno było lepsze PSG Sedziowanie w tym meczu jakas tragedia,zreszta bayern szachtar to samo,kartka ustawiła cały mecz,cała kolejka ewidentnie ustawiona pod buków... Niestety masz racje, Sędziowie niestety się nie popisali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy13101980 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi