artur100g Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Obiektywnie patrząc to za Milę powinna być czerwień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 qurwa, mam stan przedzawałowy nie ma czegoś takiego, nie pękaj u mnie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Obiektywnie patrząc to za Milę powinna być czerwień to gole trzeba strzelać i orać trawę a nie na kartki liczyć.. gwiazdory za 5 gr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur100g Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Masz rację,ale dzisiaj do przodu nie było komu kopnąć w miarę prosto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Obiektywnie patrząc to za Milę powinna być czerwień to gole trzeba strzelać i orać trawę a nie na kartki liczyć.. gwiazdory za 5 gr... widać że nie grałeś nigdy w meczu gdy przeciwnik fauluje a sedzia nic nie widzi a jak Ty zagrasz ostrzej to gwizdek mało się nie przegrzeje.. wiadomo trawę trzeba gryźć zwłaszcza z taką irlandią ale nie zmeinia to fatu ze czerwona kartka bezapelacyna.... plus faul na fabiańskim przy piąstkowaniu na 5 metrze bramkarz jest nietykalny a tak rożny i stracony gol.... i co sprawiedliwie ?? ... chocbyś nie wiem jak trawę gryzł gol stracony... moim zdaniem po blędzie sędziego... teraz będzie pierdolenie o chopinie mecz walki, nie odstawiali nogi, trudny teren prawda okrutna nie byli w stanie wymienić celnych 3-4 podań przygotowani do meczu genialnie stop w rozwoju i powrót do tego co było parę lat temu wstyd i tyle i tu też muszę się zgodzić niestetyyy bardzo bardzo słabo... już nie wyliczam chyba 15stu kiksów ... kuźwa do okulisty chyba trzeba paru wysłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 ja nie jestem piłkarzem, więc nie grałem nie istnieli w drugiej połowie i taka jest prawda reprezentacja ehhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 A tu jeszcze Niemcy i Szkocja na wyjeździe... Słabo to widzę... -Lumia 920- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Mogło być gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszsmietana Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Mogło być gorzej. jednego nie rozumie.... 99% pilek szlo gora.... 99% pilek przegranych a oni dalej gora i gora i gora zaden wykop Fabiana nie trafil do naszego kopacza....zaden ten remis to dla nas jak wygrana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Wynik o wiele lepszy niz gra, na plus Lewy bo tyrał jak nigdy, Glik + Szukała b.dobrze, zwłaszcza ten pierwszy, Jodłowiec, Olkowski, Milik wyjatkowy piach.. Czerwien za liścia na Mili powinna byc od razu, wiedzialem ze tego nie dotrzymią bo dali sie zamknąć na swojej połowie przez 35 minut i stało się, wynik lekko niesprawiedliwy, no ale taka jest piłka. Powinnismy sie bardzo cieszyc z tych 3 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Z ilu punktów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Sorry, straszny ten dzien, od rana w biegu a teraz jeszcze trzeba do roboty isc tak czy siak, ten pkt to powinien byc traktowany jak zwyciestwo ha! Milego wieczoru.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 widzialem dziś bardzo słusznego mema... jak przegrywamy to walczymy do resztki tchu cały mecz i idzie nam naprawdę super.. jak tylko wygrywamy zaraz nie potrafimy grać w piłkę... szlagg.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Holandia Hiszpania czy Włochy Anglia co oglądacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Na jakim kanale jest transmisja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 eurosport 2 lub komp ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jihaad Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Nie jest źle. Nawałka sprawił, że przestałem się wstydzić za reprezentację, choć początki na to nie wskazywały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 . 16 minut, Holandia Hiszpania, 2-0 . PORTUGALIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 No Portugalia bogato Właśnie włączyłem i będę oglądał II połowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 No Portugalia bogato Właśnie włączyłem i będę oglądał II połowę nie znam wyniku, jest na NC+ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi