Damian Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Tak. W koncu tu w Madrycie terminarz ustalaja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Tak. W koncu tu w Madrycie terminarz ustalaja... Hahahah. weź człowieku, bo się ośmieszasz Nawet jeśli to pogrom był w pierwszym meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Nie bede sie z toba w gadke wdawal bo musial bym sie znizyc do twojego poziomu chlopcze z miodem w uszach Pokaz mi przyklad z ostatnich 10 lat gdzie zespol w 6 dni gra trzy mecze o puchary i to w presezonie????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Macierewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 No jeszcze mi powiedz ze dostali w piątek bo terminarz zły? Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Ja nie usprawiedliwiam wtopy w Bilbao bo winni sa pilkarza a najbardziej Enrique za wystawienie rezerwowych ale terminarz jest mocno popierdolony i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 No to Szakir się doigrał za swój niewyparzony język Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Kto jak nie on ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy13101980 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 I jak tam wczoraj Barca?Bo poszedłem spać po pierwszej połowie. Wysłane z LG G Flex 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Po wyniku chyba tak se, remis po 1 Natomiast kolorowo było W czerwonych również sprawiedliwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy13101980 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Dobra wiem,1-1. Wysłane z LG G Flex 2 Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez chudy13101980 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 jakieś nerwowe te aktorzyny ... http://www.101greatgoals.com/gvideos/barcelona-man-gerard-pique-sent-off-v-bilbao-for-insulting-linesmans-mother-video/ . świetny wpis Steca: Dotąd Mourinho się nie zdarzyło, by jego drużyna nie wygrała siedmiu meczów z rzędu – a teraz Chelsea najpierw nie uporała się towarzysko z New York Red Bulls, Barceloną, Paris Saint-Germain i Fiorentiną, potem uległa Arsenalowi i zremisowała ze Swansea, aż w niedzielę oberwała 0:3 od Manchesteru City. Nie zdarzyło mu się też wcześniej przegrać z Arsene’em Wengerem, choć mierzył się z nim 13 razy. http://rafalstec.blox.pl/2015/08/Chelsea-spoznialska.html#blog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Wynik - może być. Momentami gra niezła. W końcu coś ukuł Depay, bdb zagrali obrońcy - Smalling w defensywie, Darmian i Shaw zarówno w ofensywie jak i obronie. Schneiderlin - klasowe wzmocnienie - facet jest wszędzie Czekam jak Rooney złapie strzelecką formę bez odbioru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 tylko jeden drobiazg - skuteczność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 tylko jeden drobiazg - skuteczność niestety Depay mógł spokojnie strzelić po świetnej akcji Shawa i Rooneya i było by 4:1 Do tego Smalling i Szwajnsztajger też mogli strzelić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Racja. Ale. ... Spróbujmy nie narzekać. Przewaga miażdżaca, wynik w porzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Dziwna sprawa z tą FCB, a jeszcze dziwniejsza, że Messi nie dał rady. Nie było z nim żadnej afery, że kogoś pobił?czy też obrażał? Oby info o tym, że de Gea w tym okienku w Realu było prawdziwe Ramos podpisany, sprowadzony pomocnik, coś jednak się dzieje tego lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 dopiero coś pisałem o zakupach Żoze .... no to ciekawe, jak się skończy ta historia http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ligi-zagraniczne,angielskie-kluby-walcza-o-pedro-chelsea-uprzedzi-manchester-united-,artykul,596065,1,423.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 dopiero coś pisałem o zakupach Żoze .... no to ciekawe, jak się skończy ta historia http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ligi-zagraniczne,angielskie-kluby-walcza-o-pedro-chelsea-uprzedzi-manchester-united-,artykul,596065,1,423.html osobiście jakoś mnie ten Pedro nie przekonuje Za to bdb wrażenie zrobił na mnie w poniedziałek Matt Ritchie z Bernemuf - szybki, dobry strzał i dograniu z obydwu nóg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi