Kamyk Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 osobiście jakoś mnie ten Pedro nie przekonuje no widzisz, a mi się wydaje że z Matą by stworzyli niezły duet - wymienność i mieszanina w środku by była masakryczna ale wciąż, to pomocnik a ja twierdzę, że teraz ktoś na szpicę by się przydał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 osobiście jakoś mnie ten Pedro nie przekonuje no widzisz, a mi się wydaje że z Matą by stworzyli niezły duet - wymienność i mieszanina w środku by była masakryczna ale wciąż, to pomocnik a ja twierdzę, że teraz ktoś na szpicę by się przydał Pedro w srodku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) a to chyba nawet obejrzę http://www.poznan.sport.pl/sport-poznan/1,124479,18590235,lech-poznan-videoton-szekesfehervar-to-co-wyprawia-sie-u.html#MT Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez Kamyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 osobiście jakoś mnie ten Pedro nie przekonuje no widzisz, a mi się wydaje że z Matą by stworzyli niezły duet - wymienność i mieszanina w środku by była masakryczna ale wciąż, to pomocnik a ja twierdzę, że teraz ktoś na szpicę by się przydał Moim zdaniem będzie to jeden z gorszych transferów MU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 hm ..... To, co działo się tego lata, to dopiero wstęp do wojny, jaka może się rozegrać za rok, gdy Canal+ skończy się umowa na prawa do ligi angielskiej. Po ekstraklasie to najbardziej łakomy kąsek na polskim rynku. może być niezły cyrk http://www.sport.pl/pilka/1,64946,18585071,pilkarska-rewolucja-przed-polskim-telewizorem.html#MT_3zdj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Pedro w Chelsea za 30mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 no qrfa http://www.bbc.com/sport/0/football/33989090 jak to się mówi - tisze jediesz, dalsze budiesz Woodward błysnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Ale van Gaal uparł się na Mullera... Znowu jakieś wieści na ten temat w necie... 85 mln... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Taaa.. czytałem Mixed emotions szczerze mówiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) Dla mnie van Gaal to jest jakis niezrownowazony arystokrata.....gdzies kiedys czytalem ze nawet swoim dzieciom kaze do siebie mowic per Pan Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 van Gaal to jest jakis niezrownowazony arystokrata.... no co Ty nawet swoim dzieciom kaze do siebie mowic per Pan to tak jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 SAF to byl gosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 SAF to byl gosc a to prawda, On tylko w szatni świrował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 w Beckhama butem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Suszarka itd itp Jeb.ne nc+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszczan Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 http://www.sporcle.com/games/mwalczak93/name-all-managers-in-polish-ekstraklasa-since-200203 Kto spróbuje? Wystarczy wpisać same nazwisko żeby automatycznie zaliczyło szkoleniowca do drużyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Nie bede sobie zycia marnowal nad mysleniem o polskiej lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszczan Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Nie bede sobie zycia marnowal nad mysleniem o polskiej lidze Nie wiesz co tracisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 jeśli to prawda, to tylko żałować że już po pierwszym meczu MC - Ch mam nadzieję, żę w drugim będzie miał 2 gole i ze 3 asysty bardzo go ceniłem gdy grał w Londynie http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/bild-kevin-de-bruyne-pilkarzem-manchesteru-city/jt2j0d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 nie wiedziałem,że 1 mecz ligi hiszpanskiej przyjdzie mi ogladac na jakimś streamie zamiast jak zawsze w HD w nc+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi