Kamyk Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Oszuści ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Roben i 0:2... Zrobił to co potrafi. Juve wraca? 1:2 Edit: Barca wreszcie 0:1 Messi Edit: Juve już 2:2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Barca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 0:2 Messi x 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 JUVE na pierwszą połowę wyszło posrane.Dopiero mecz się zaczął jak strzelili na 1:2.Ostatecznie skończyło się na 2:2.Rewanż będzie ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Ogladacie? Póki co 0:0 na obu stadionach ale może cos się jeszcze obudzą w I połowie. Juve troche przyciśnięty ale może jakaś szybka kontra z Pogbą w roli głównej Ja oglądam Gunnersów, na razie jest ciekawie. BTW Pany mam kilka biletów na Euro2016 na mecze repry, jakby co to priv. dajesz info na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 (edytowane) trzeba przyznać, że trochę wczoraj $ity pograło ...... http://kwejk.pl/obrazek/2592123/niezle.html Edytowane 25 Lutego 2016 przez Kamyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 trzeba przyznać, że trochę wczoraj $ity pograło ...... zawsze mozesz stopke zmienic na city Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 trzeba przyznać, że trochę wczoraj $ity pograło ......zawsze mozesz stopke zmienic na city qlturalnie odmówię, ale dziękuję za tą interesującą propozycję http://m.onet.pl/sport/pilka-nozna/anglia,x8d5td Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Ciekawe jakie to uczucie oglądać mecze Utd w czwartki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Te memy i dogaduchy zaczynają się robić naprawde śmieszne. Prosze o podanie nazwy klubu który w ostatnim 15-leciu cały czas gra o najwyższe cele. Czas start DEPAY nareszcie odpalił, fakt faktem przeciwko kelnerom ale zawsze coś 10/10!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 http://www.devilpage.pl/index/news/komentarze/45822/liga-europy-kto-stanie-na-drodze-diablow/ proszę o Valencię https://twitter.com/br_uk/status/702968127022198784/photo/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianek Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 No i pary wylosowane Szachtar Donieck - RSC Anderlecht FC Basel - Sevilla FC Villarreal CF - Bayer Leverkusen Athletic Bilbao - Valencia CF Liverpool FC - Manchester United Sparta Praga - Lazio Rzym Borussia Dortmund - Tottenham Hotspur Fenerbahce Stambuł - SC Braga Miałem nadzieje, że jednak United trafi na BVB, żeby pogrążyć całkowicie van luja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Ujowo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogi Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Patrzac na to co w danym momencie zespół prezentuje zdecydowanie najciekawsza para jest BVB - Tottenham. Klop vs Luj stawiam na germanca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Nudno raczej nie będzie, będzie decydować dyspozycja dnia, bo oba zespoły grają w kratkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianek Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 A co myślicie o wyborze Łysego z UEFA na Łysego z FIFA ? Chyba najlepszy wybór spośród kandydatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Patrzac na to co w danym momencie zespół prezentuje zdecydowanie najciekawsza para jest BVB - Tottenham. Klop vs Luj stawiam na germanca.Klopp to wygra. Jestem przekonany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Patrzac na to co w danym momencie zespół prezentuje zdecydowanie najciekawsza para jest BVB - Tottenham. Klop vs Luj stawiam na germanca.Klopp to wygra. Jestem przekonany a ja nie jestem przekonany, Liverpool jest tak samo niestabilny jak my Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianek Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Patrzac na to co w danym momencie zespół prezentuje zdecydowanie najciekawsza para jest BVB - Tottenham. Klop vs Luj stawiam na germanca.Klopp to wygra. Jestem przekonany a ja nie jestem przekonany, Liverpool jest tak samo niestabilny jak my Oby tak było ale patrząc na liczbę kontuzji i styl gry to niestety aż trudno w to wierzyć. Zobaczymy co pokażą w meczu a arsenalem, ale jak człowiek pomyśli, że Midtjylland pierwszy mecz przegrali a w drugim do przerwy remisowali tylko dzięki samobójowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi