akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Piękna bramka dla Benfiki Barca póki co na aucie...
A4_Raf Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 No to ładnie :-) chyba to przez te derby co nie? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
A4_Raf Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 W tych półfinałach będzie ciężko, już nie ma znaczenia na kogo się trafi.. Chociaż najsłabsze wydaje się City. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Damian Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 W tych półfinałach będzie ciężko, już nie ma znaczenia na kogo się trafi.. Chociaż najsłabsze wydaje się City. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Są na równi z RealemBarca dala d*py i wielkie brawa na Atletico. Ją z tego powodu nie mam zamiaru sobie życia odbierac. Widzieliście średni przebiegniety dystans? 11.5 Atletico i 9 Barca. To mówi samo za siebie where is Barca ? Lepiej powiedz Stanley gdzie jest UTD
Kamyk Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) właśnie usłyszałem od Ruud Gullita - El Clasico came in a wrong moment chyba nic więcej dodać nie trzeba co do wyników osobiście jestem bardzo zaskoczony w moim Top 4 w Europie rządzą Barcelona, Real, PSG oraz Bayern nie widzę lepszych drużyn na chwilę obecną wszystkie ww dotarły do ćwierćfinałów i nie grały między sobą, więc można by powiedzieć, zapraszamy na następny szczebel no cóż, dwóch nie ma trochę dziwne nr 2 - nie mam wątpliwości, że karny należał się Barcelonie w 90 minucie może w końcu całe litanie wszystkich zarzutów które się miało przeciwko wzięły odwet? no niech tak będzie, że raz my ich, a czasem oni nas nr 3 - stawiałem jakieś pół roku temu że Barca wygra LM no i nie wiem, kto to zrobi ...... Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez Kamyk
Damian Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Chciałbym finału Atletico - Bayern
A4_Raf Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 A ja Real City xd Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 (edytowane) chyba najbardziej zawiodło trio MNS Edytowane 14 Kwietnia 2016 przez Kamyk
akjam Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Karny dla Barcy i dogrywka.... można by gdybać co by się działo ale Pytanie czy im się to należało?
A4_Raf Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 To, że akurat zagrali słabo nie można mylić z nalezeniem. Był powinien być karny, a nie takie wypaczanie zawodów. Kpina. Styl nie ma nic do tego, fakt fajnie jak można oglądać spektakl, a nie nudę 90 minut lub dłużej. Ja nie lubię Barcelony i dobrze o tym wiecie, ale takie rzeczy w piłce nie powinny mieć miejsca. Pozostaje oczywiście fakt czy by strzelił i i obronił...Ale to inna sprawa. Czekam na powtórki w LM w dobie tak zaawansowanej cyfryzacji, takie rzeczy nie powinny mieć miejsca. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Zymek1989 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 haha dobre zdjęcie Ja bym chciał real z bayernem w finale zobaczyć
Kamyk Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Czekam na powtórki w LM nic więcej chyba dodawać nie trzeba
stanley Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 chyba najbardziej zawiodło trio MNS W tych półfinałach będzie ciężko, już nie ma znaczenia na kogo się trafi.. Chociaż najsłabsze wydaje się City. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Są na równi z RealemBarca dala d*py i wielkie brawa na Atletico. Ją z tego powodu nie mam zamiaru sobie życia odbierac. Widzieliście średni przebiegniety dystans? 11.5 Atletico i 9 Barca. To mówi samo za siebie where is Barca ? Lepiej powiedz Stanley gdzie jest UTD gdzieś daleko, w czarnej d...pie Już do tego w tym sezonie przywykłem
Kamyk Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 (edytowane) z cyklu wstrząśnij mną w 45 minut - w Norwegii podobno też grają w piłkę http://www.livescore.com/soccer/norway/nm-cupen/donn-vs-start/1-2211871/ Edytowane 14 Kwietnia 2016 przez Kamyk
akjam Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Jak tam obstawiacie dzisiejszy bój Liverpool vs BVB?
Rekomendowane odpowiedzi