A4_Raf Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Tak, że Leicester wygra.. Ale może jestem w błędzie Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Tak, że Leicester wygra.. Ale może jestem w błędzie Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Powiem tak mogą wygrać ale tylko jak MU będzie w pierwszej 4. Ale nie sądzę aby im MU odpuścił Fajnie jak by było dużo bramek w tym meczu [emoji1]
stanley Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Tak, że Leicester wygra.. Ale może jestem w błędzie Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Powiem tak mogą wygrać ale tylko jak MU będzie w pierwszej 4.Ale nie sądzę aby im MU odpuścił Fajnie jak by było dużo bramek w tym meczu [emoji1] z tymi bramkami to pojechałeś po bandzie patrząc na dzisiejszą grą MU to byłby cud
chudy13101980 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Gdyby ktoś odgadnął mistrza przed rozpoczęciem to zarobiłby kupę floty a tak to...
Kamyk Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 (edytowane) Vardy nie zagra przeciwko MU - dostał extra bana na ten mecz za gesty przeciwko Mossowi co prawda nie wiem czy to ważne, biorąc pod uwagę to co zrobił Ulloa przeciwko Swansea, no ale, z kronikarskiego obowiązku Ale nie sądzę aby im MU odpuścił nie ma takiej opcji że odpuści gamonie ciągle wierzą w Top 4 i CL w przyszłym sezonie muszą grać by ugrać te punkciki Gdyby ktoś odgadnął mistrza przed rozpoczęciem to zarobiłby kupę floty a tak to... ależ jeden ziutek postawił na Lisy u angielskich buków z tego co pamiętam kupił los za funciaka przy kursie 5000:1 nie mam 100 % pewności, ale poszukam w wolnej chwili o, tutaj jest http://www.fakt.pl/pilka-nozna/kibic-leicester-odebral-wielkie-pieniadze-za-nieprawdopodobny-zaklad,artykuly,616278.html a co oznacza wygrana Lisów, przekładając na inny język zobrazuje to cytat z jednego z blogów Cieszmy się Panowie to już się prawie dokonało. Jeśli Leicester wygra ligę będzie to największa sensacja sportowa jaką pamiętam. Dla oddania skali, kurs na to, że San Marino będzie następnym mistrzem świata wynosi 5000 : 1, tyle ile wynosił kurs przed sezonem na zdobycie mistrza przez Leicester. Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez Kamyk
A4_Raf Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Haha z tym San Marino dobre.... Chyba prawdopodobieństwo wyładowania ufo jest mniejsze Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Czy tam większe, zależy jak na to spojrzeć xd Stawiam, że na ufo pewnie kurs 4000 do 1 xd Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
wktr Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Lester gra z MU(a), Evertonem(h) i Chelsea(a). Tottenham z Chelsea(a), Southampton(h) i Newcastle(a). MU walczy o Europę, Everton, Chelsea, Southampton o nic. Newcastle o utrzymanie więc ostatni mecz u siebie z Tottenhamem napewno wygra Chelsea też raczej ostatni mecz będzie chciało u sibie wygrać by się dobrze porzegnać z kibicami. LLisy wygrają z Evertonem u siebie i pozamiatane... Ale będą jaja jak zdobędą mistrza
akjam Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Oglądacie City - RM? Słaby ten mecz...
akjam Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Może w II połowie coś zaczną grać...
Kamyk Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Tak na moje to jednym się nie chce a drudzy nie potrafią
akjam Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Dawno nie oglądałem takiego nudnego meczu...
A4_Raf Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zapowiada się ciekawy rewanż Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Dev Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Dawno nie oglądałem takiego nudnego meczu... Straszna nuda
chudy13101980 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Idę spać,M jak miłość mogłem obejżeć,większe emocje by były.
Rekomendowane odpowiedzi