Dumel Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 (edytowane) Patrzac na forme z ostatnich meczow LM to Atletico powinno sie tym razem przetoczyć po realu jak walec po asfalcie ale to jest pilka i to jest Real jak im wyjdzie mecz to pozamiataja bo potencjal tego zespolu jest niesamowity. Rzeczywiście Atletico jest drużyną tak bardzo bramkostrzelną, będzie taki walec że głowa boli ... Edytowane 5 Maja 2016 przez Dumel
A4_Raf Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Nigdy nie można być pewnym. Ale mimo awansu ostatnio mecz z Bayern przegrali. Nie ma to znaczenia. Real naprawdę zagrał bardzo dobrze w defensywie. Bardzo mi się podobała ta jakość. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
akjam Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Dzisiaj Klopp będzie walczył u siebie o awans po przegranym meczu z Villarealem i Sevilla, która chyba będzie miało łatwiejsze zadanie po remisie 2:2 w Doniecku Myślicie, że będzie finał hiszpański? CHyba nie, Liverpool raczej wyjdzie z tej walki zwycięski...
Kamyk Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 na chwilkę wrócę do English PL: "Ostatniej jesieni rozmawiałam z pewnym mężczyzną w poczekalni w szpitalu BUPA [british United Provident Association]. Przybył niedawno do Leicester z Rzymu i był ciekawy, co warto zobaczyć w mieście. Zasugerowałam mu przejazd otwartym autobusem wycieczkowym po Leicester, co zwykle polecam znajomym z zagranicy. Zanotował to i powiedział, że pewnie skorzysta. Dopiero potem zdałam sobie sprawę, że to był Claudio Ranieri, trener Leicester City. Chyba teraz będzie zabrany na przejażdżkę otwartym autobusem po mieście. Dołączam także gratulacje - dobra robota, Lisy! Dobra robota, Claudio!". . tak się zastanawiam pisałem że widzę hiszpański finał powinienem napisać - hiszpańskie finały? jak uważacie co tam dzisiaj się stanie? znowu espania ole?
akjam Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Tak jak powiedziałem wyżej też się nad tym zastanawiałem ale chyba Liverpool wyjdzie zwycięsko z bitwy
A4_Raf Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Póki co liv prowadzi Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
akjam Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Póki co to dogrywka Sevilla też 1:0... Edit: W Sevilli 1:1 Edit: Piękny strzał Mariano Ferreiry i Sevilla 3:1
stanley Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 żeby MU tak wychodziło z kontrą jak przed chwilą The Reds
A4_Raf Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Na to wychodzi, że liv będzie w finale. Ciekawie, ciekawie. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 no i chyba dobrze za dużo tej Hiszpanii tylko gratulować niech se posiedzą trochę na grzędzie
akjam Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Liverpool w finale! Bardzo się cieszę! Finał z Sevillą.
Kamyk Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 cudowne ... http://www.bbc.com/sport/football/36189061 swoją drogą, to ten facet jest po prostu przesympatyczny :) . świetny Sunderland w sumie to im kibicuję Norwich i Newcastle, z racji przede wszystkim trenera, raus, windą na dół
stanley Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Oglądałem drugą połowę MU. 45 min wycięte z życiorysu :/
Kamyk Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Oglądałem drugą połowę MU. 45 min wycięte z życiorysu :/ zastanawiam się czy drugiej wstążki nie walnąć jak Luja nie wy***ią przepraszam ze niecenzuralne "walnąć" straszne to było
Rekomendowane odpowiedzi