Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AHU] Wymiana paska rozrządu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam :a4fan:jestem umuwiony u mechanika na wymianę paska rozrządu może ma ktoś jakieś rady na co zwracać uwagę przy ich robocie .Razem z częściami wola o demnie 700 co wy na to .Może coś przy okazi wymienia się z góry dziękuję :>

Opublikowano

Mysle ze 700 zl to dobra cena. Ja wlasnie wczoraj zmienialem. Przy tej robocie caly przod jest do rozebrania.. Takze jest na co zwracac uwage.. :rolleyes:

Opublikowano

700zł to dobra cena ale po co przpłacać jak maszz troche pojecia to dasz rade:)tylko troche cierpliwości i checi ja poprostu powiedziałem ze zrobie to sam i zrobiłem bez problemu ustawiałem za znaki jakby któs sie pytał:)pezejechałem jakies 15 tys i nic sie nie dzieje kumplowi tez zmieniłem i cyk jak marzenie wiec jak na móej gust to niema co sie spłukiwać i działac samemu jezeli chce sie zaoszczędzic troszkę i Pamiętajcie ze Warsztat daje gwarancje na wymiane!!!bo jak sam wymienisz to sam sobie dajesz gwarancje!!!wiec ufaj sobie:)

Opublikowano

Adrian A4 jak długo zajęła ci cała opreacja, i czy jest opis jak to zrobić. Chodzi mi mianowicie aby dobrze założyć pasek ipt

Opublikowano

Witam koledzy moze ktoś odpowie na to pytanko ile czasu to zajmuje i jak mam klime to puźniej ją trzeba uzupełniać tzn. czy przy zdejmowaniu przodu trzeba rozłączać klime?

Opublikowano

Witam koledzy moze ktoś odpowie na to pytanko ile czasu to zajmuje i jak mam klime to puźniej ją trzeba uzupełniać tzn. czy przy zdejmowaniu przodu trzeba rozłączać klime?

ale kotlet odgrzebany :wallbash: na swoje pytanie znajdziesz odpowiedz :szukaj:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...