baki Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Koledzy prośba o podanie numeru seryjnego serva do mojej lali. Prosiłbym też o sprawdzenie innych numerów, które mogły zastępować moje servo oraz tych, które moje servo zastąpiło. WAUZZZ8E02A272558 Mam problamy z ETKA - po ostatniej aktualizacji nie sprawdza mi juz po numerze vin - tak jakby coś zostało zablokowane (komunikat nie znany numer podwozia).
andriu23 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 w inter cars firmy LUCAS PSA 514 LUC PSA 514 cena 564 zl
baki Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2010 ... oryginał poproszę z ETKA nie z IC !
rav Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Mam problamy z ETKA - po ostatniej aktualizacji nie sprawdza mi juz po numerze vin - tak jakby coś zostało zablokowane (komunikat nie znany numer podwozia). Taki sam problem to chyba maja wszyscy użytkownicy "nie do końca" legalnej ETKI. ... oryginał poproszę z ETKA nie z IC ! Skoro interesuje Cię tylko oryginał to dzwoń do ASO i zamawiaj a przy okazji zapytaj o nr części
baki Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Opublikowano 3 Lipca 2010 Dzwoniłem - nie mają nawet w Poznaniu - chcą mi sciągać z Niemiec (czas około 1 tyg) - numeru seryjnego raczej nie chcą podawać - musisz mieć kolego dobre znajomości.
Rekomendowane odpowiedzi