eve6 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Witam, mam takie pytanie do tych co sprowadzali auta z zagranicy, otóż pani urzednik z wydziału komunikacji, przy rejestrowaniu auta zabrała mi wszystkie ori rokumenty, tłumaczen oraz doworu rejestarcyjny z holandi. A pytanie brzmi, czy powinna wziasc kopie???
eve6 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2007 jestes pewnien?? bo nie wiem czy jechac tam w poniedzialek i robic jazde czy nie , moze teraz cos sie zmieniło??
wojtas-audi Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 NO chyba ze sie pozmienialo, ale watpie, ja rejestrowalem w styczniu, fakt oryginal dowod rejestracyjny mi wziela ,przeglad - ori, tlumaczenia - kopie, wazne zebys mial zarejstrowane, tamte stare dokumenty i tak do niczego Ci sie nie przydadzą
Radek321 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Ja jak 2 grudnia 2005 roku rejestrowałem swój to też zabrano miorginały a diostałem kopie.
soolek Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ja rejestrowałem w kwietniu samochodzik i też mi zabrali wszystkie (chyba) oryginały. Tak samo jak Ci zabierają stary dowód rejestracyjny od samochodu kupionego w Polsce, tak samo robią z niemieckim, holenderskim itp.
audia4s4 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zabierą ori tak jest u mnie a kopie musze se sam robic
adadur Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Kopie robi sie dla siebie a zabierają oryginały - toć to jest już od długiego czasu tak.
Rekomendowane odpowiedzi