Wiki22 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Witam wszystkich serdecznie! To moj pierwszy post na tym forum. Od niedawna jestem posiadaczką Audi A4 z konca 2002 r. i niestety mam z nim problem jesli chodzi o klime. Okazalo się po diagnozie klimy, ze zardzewial mi skraplacz. Gosciu w warsztacie krzyknal mi 1000 zł za naprawe. Dodatkowo bardzo jestem niezadowolona z jego uslug, poniewaz nie pytajac mnie o decyzje w sprawie naprawy skraplacza zdemontowal mi go i teraz jestem zupelnie bez klimy! Wczesniej chodzila, choc nieco slabiej. Czy ma moze ktos z was namiary na jakis sprawdzony warszatat klimatyzacji w okolicach warszawy? lub mozliwosc polecenia jakiejs hurtowni,czy sklepu, gdzie moglabym kupic taki skraplacz po rozsądnej cenie?? Z góry dziekuje za odpowiedz.
pre_pl Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Okazalo się po diagnozie klimy, ze zardzewial mi skraplacz. Gosciu w warsztacie krzyknal mi 1000 zł za naprawe. ło matko Za niecałe 400zł można kupić nowiusieńki, montaż i napełnienie klimy to pewno jakieś kolejne 400zł max Założę się, że jak się dobrze zakręcisz, to zrobi się to taniej Mi wyszło z tego co pamiętam niecałe 500zł (nowy skraplacz, montaż, napełnienie klimy + wykrycie nieszczelności ogólnie) Myślę, że koledzy z Warszawy chętnie pomogą koleżance Zagadaj też może do kolegi zdeniu, może coś pomoże w kwestii nowego skraplacza.
Rekomendowane odpowiedzi